Samo da ti se zahvalim
On je ozracen. Oprosticemo musvrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:09Samo da ti se zahvalim
Jedini ti si cestitao rođendan Zelji
Na jedan ljudski i kulturan nacin
Sto je za svaku pohvalu
Gledajuci ostale forumase ti si svjetlo na kraju tunela na ovom forumu
Jos jednom
Hvala Gosp @ avenija
100 godina nije malo, to je veliki jubilej ma koliko vas ja volio ili mrzio. Zato sve najbolje Željezničaru i da dostojno uz pobjedu obiljeze velikih 100 godina.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:09Samo da ti se zahvalim
Sto je za svaku pohvalu
Jos jednom
Hvala Gosp @ avenija
Kako nisi vidio klizeći start, pa tukli ste i više od njih. Baš ste u previše situacija išli do samog kraja kad nije bilo ni potrebno ni mudro, tipa situacije kad je žuti karton dobio Edo Vehabović jer je krenuo ispucati loptu po svaku cijenu iako je znao da će igrač Zrinjskog ići na nju. Onaj slobodnjak u prvom poluvremenu, kad je Bašić pogodio živi zid.mostar_mo je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:07Velez katastrofalan ..sminkerske picke se ufurale ..ni jedan klizeci start nisam vidio.
Oni ocito ne znaju sta nama znaci ovaj derbi.
Zvonic jeste pogrijesio al jedini je koji je poginuo na terenu.
Kaljanac katastrofalno natezanje i siljenje za Zrinjski.
Ultrasi pokazali kakvi su idioti ..kamenu hegu onoliku ubacit u teren to je za suspenzije stadiona !
Ja bi se postidio da mi sa tribine betonske hege bacaju na teren al posto ste vi fasisti ja znam da vam je samo zao sto nije hega u glavu pogodila nekoga.
Ma cestitao tebi @avenija jer vas sad mogu zayebavati,oni su vec 2. liga Federacije,a vi ćete u Kantonalnu...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:09Samo da ti se zahvalim
Sto je za svaku pohvalu
Jos jednom
Hvala Gosp @ avenija
Joj kad se sjetim ovog, dobili smo jedno 10 žutih kartona tu utakmicu
Kmeeeee
Ma nema ko nije, plus mi bili katastrofa. Peljto jedini logičan izbor za ovaj derbi.