lijevapolutka je napisao/la: ↑15 sep 2021, 15:59jasta nego se fino obući, ipak su vam dede za Želju navijale
HIVica osip: FK Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga navijati

lijevapolutka je napisao/la: ↑15 sep 2021, 15:59jasta nego se fino obući, ipak su vam dede za Želju navijale
HIVica osip: FK Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga navijati
Eh gotovo sad,imali ste šansu da nam pustite Radovica,nama bi valjaoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 16:10Jeste, ne moze veca rupa od Radovica biti kako god okrenes
Kad bi ti mogao shvatiti smisao ove rečeniceDevetomjesto je napisao/la: ↑15 sep 2021, 16:09lijevapolutka je napisao/la: ↑15 sep 2021, 15:59jasta nego se fino obući, ipak su vam dede za Želju navijaleHIVica osip: FK Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga navijati![]()
Zato sto im je to odjelo za paradu ponosa, pusti havetinjeKONTRASVIH je napisao/la: ↑15 sep 2021, 12:24Nevjerovatno kakva povezivanja.Osttribine je napisao/la: ↑15 sep 2021, 09:59Isto htjedoh da napisem ali si me preduhitrioLik je napisao/la: ↑14 sep 2021, 22:10Pitanje za komšije željezničare, nije provokacija samo mi nije jasno pa da mi neko njihov objasni.
Radnička klasa, borba protiv režima, ratova sistema, skromnost, čak furanje nekog siromaštva i hop odjednom "sto godina gospodina".
Radnička klasa i buržuji ne idu zajedno. Siromašni i bogati, obespravljeni i tlačitelji. Neko je tu polupao lončiće i rekao da se obuku odijela i kravate, valjda treba obući radničke kombinezone i kape od strojovođa.
Molim za odgovor, ali samo od navijača Željezničara., par dana evo trube o nekim odijelima i kravatama, a logicnije bi bilo te radnicke kombinezone da obuku jer citav zivot izigravaju kao neku radnicku klasu, zrtvu, kokuze i borbu protiv vladajucih rezima, a od svakog su se rezima nesto okoristili, ali hajde.
Kako god neka im je sretan rodjendan, a poklon cemo im na derbiju uruciti![]()
Fudbal je sport kojeg su osnovali ljudi iz radnicke klase. Skoro svi klubovi u Engleskoj se povezuju sa radnickom klasom pa tako navijaci klubova kao sto su Liverpool, Everton, West Ham, Newcastle, Leeds itd ne nose kombinezone niti navijaci u Engleskoj nisu toliko ocajni da povezuju ovakve nebuloze. Radnicki kobmbinezon i borba protiv rezima ne znaci sirotinja nego borba. Ali to je ono kakvim samo vi zelite predstaviti Zeljeznicar, znamo svi da je realnost skroz drugacija. U sta zelis da se kladis da vas 99% navija ili gotive poznate radnicke klubove sirom Evrope ?
Moje pitanje proporcionalno vasim zakljuccima bi bilo zasto Horde Zla ne nose suknje od sotone ?
lijevapolutka je napisao/la: ↑15 sep 2021, 16:52Kad bi ti mogao shvatiti smisao ove rečeniceDevetomjesto je napisao/la: ↑15 sep 2021, 16:09lijevapolutka je napisao/la: ↑15 sep 2021, 15:59
jasta nego se fino obući, ipak su vam dede za Želju navijaleHIVica osip: FK Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga navijati![]()
Porazom od Veleža?svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 17:42A jest vokri Pitarima sto cemo proslavit 100-godisnjicu za vikend
![]()
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 17:42A jest vokri Pitarima sto cemo proslavit 100-godisnjicu za vikend
![]()
Ja necu zaspati.
Nego jel odijelo spremno.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Blackwargreymon, brig, Cuspajz, Lazarov, MikiPirs, WeekendOffender, Zeko87 i 53 gosta.