FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 15 sep 2021, 10:05

ko ono gleda u cometu jesu li registrovani igraci? Ima li Sablica, Sevelja i Lazica?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 sep 2021, 10:07

Iskreno saučešće našim legendama.
Oni nek su zdravi i živi još 100 godina i hvala im za sve uz još jednu želju a to je da mlađi Musemić ne bude uspješan kao kod nas u trenutnom klubu kojeg vodi.

slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 sep 2021, 10:15

Pisali ne pisali to je tako,samo fino od njih sto hoce priznati :clap:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 15 sep 2021, 10:41

Iskreno saučešće braći preminulog, najvećim legendama našeg kluba, gosp. Vahidinu i gosp. Husrefu. Zaista tužna vijest.

Dok sjever prži, ti šefe izdrži
NEMA NAZAD

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 15 sep 2021, 11:05

Koji je postotak od sledeceg transfera Kovacevica. Mislim da ce to biti najveci transfer za nas. Ubicemo pare od procenta. Ide u Njemacku ili Englesku sto posto, ako ovako nastavi...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 sep 2021, 11:11

Amca007 je napisao/la:
15 sep 2021, 11:05
Koji je postotak od sledeceg transfera Kovacevica. Mislim da ce to biti najveci transfer za nas. Ubicemo pare od procenta. Ide u Njemacku ili Englesku sto posto, ako ovako nastavi...
20%
Ljetos smo morali prodati Andreja... Steta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 sep 2021, 11:15

Kova nije normalan, gledam mu na profilu i na stranici Rakowa sta radi, frajer ne zna primit gol nikako :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ode on dogodine u Bundesligu

Porodici Musemic saucesce. Allahovi smo i Njemu se vracamo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 15 sep 2021, 11:23

Pantelija je napisao/la:
15 sep 2021, 11:11
Amca007 je napisao/la:
20%
Dobar 👍. Andrej je mlad, zaradit cemo nesto i na njemu, ako bude sa glavom dobar ..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 15 sep 2021, 11:25

Iskreno saučešće porodici.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 sep 2021, 12:09

Nama ovde ne valja Tan ,Nam ,Mirvic kone slave boli ih **** i za porez i Jelic sto apeluje da je klub pred ambisom.
Njima valja uprava koja ih poziva u odijela bukvalno kao na sahranu kluba.Šprdanciju napravili i od proslave i od kluba ,i od navijaca,tacno na navijacima se vidi gorcina ,koju ne mogu da iskazu.
Nek su nama zivi i Tan i Mirvic 1000 godina i pored svega lijepo je biti navijac Sarajeva.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 15 sep 2021, 12:10

Amca007 je napisao/la:
15 sep 2021, 11:23
Pantelija je napisao/la:
15 sep 2021, 11:11
Amca007 je napisao/la:
20%
Dobar 👍. Andrej je mlad, zaradit cemo nesto i na njemu, ako bude sa glavom dobar ..
Mora podhitno pronaci formu iz prosle godine, dosada je samo pokazao svoje mane u igri. Ono u cemu je bio odlican (trka i oduzimanje lopte) sada pocinje da zakazuje. Ipak, sigurno najveca mana Đokanovića je da su s njim predaja i kontrola lopte po njenom osvajanju na nivou djeteta koje tek pocinje trenirati fudbal.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 15 sep 2021, 12:33

Evo porezna raskinula ugovor sa konama. Idu na prinudnu naplatu. Mozda je jedino dobro u ovom svemu sa strancima to sto nismo potpisali nikakav ugovor nego cekali keš za isplatu dugova jer ne platis 2 rate i odmah po ugovoru ide prinudna naplata dugova.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2021, 12:44

Iskreno saučešće porodici Musemić.
Obrisao sam dvije stranice gluposti, sa ovim postom ćemo završiti svu raspravu koja je bila. Probajte svoje ispade kontrolisati makar na današnji dan, makar radi Vahidina.
@bordobijeli, opomena pred ban jer si ti ovo sve započeo. Brat im je umro a ti o nekakvim čirevima, jadno da ne može jadnije.
Svako sljedeće vrijeđanje na bilo kakvoj osnovi će rezultirati automatskim banom.
Hvala na prijavama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2021, 12:47

Lemeš i Kapetanović izrazili nezadovoljstvo i sve ce kao reci poslje skupštine. Al kasno je to, svi kad budu izbaceni tek pocnu pricati dok su unutra sve idealno. Slicno ko u reprezentaciji tek kad odu prica sta ne valja, da su imali petlje pricati u junuaru mozda bi bilo vremena da se spasi i titula sad pricati je šupljak. Valjda nekad dodje neko ko ce imati petlju reci odma stvari koje ne valjaju a ne nakon godinu dana.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 15 sep 2021, 13:46

Jučer se pojavila informacija da svoje mjesto u novom sazivu neće imati Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš. Dvojac je u upravu stigao početkom godine, iako je Kapetanović već godinama uz Bordo klub i kroz razne advokatske usluge klubu je sačuvao ogroman novac. Pokušali dmo da ih kontaktiramo, ali nisu bili raspoloženi za razgovor.

- Saznali smo i mi za tu odluku. Jučer smo imali razgovor i sa čelnicima kluba, a u prethodnom periodu smo obavili razgovor sa g. Mirvićem i prenijeli naša zapažanja i prijedloge. Mi smo odlučili da o svemu razgovaramo na Skupštini u nedjelju, kada namjeravamo da predamo izvještaj o periodu u kojem smo radili, a onda ćemo predočiti i naša zapažanja o načinu rada kluba. Možda smo trebali i ranije govoriti o svemu, ali smo odlučili zaštiti proces preuzimanja ulagačkih prava u interesu samog kluba, ne želeći da ispadenmo neko ko remeti taj proces, rekli su nam Kapetanović i Lemeš.

Napomenuli su da se sa mnogim stvarima i načinom rada u klubu ne slažu, da su na mnoge stvari ukazivali, ali nije bilo dovoljno razumijevanja sa druge strane.

Kako su nam rekli o svojim stavovima i viđenjima žele prvo upoznati skupštinare, a potom će o svemu obavijestiti javnost. Povukli su da niti jednog momenta ne žele da ruše instituciju kluba, ali da je jasno da se neke stvari moraju mijenjati u narednom periodu, kako se klub ne bi doveo u sličnu situaciju kakvu je imao u prvoj polovini ove godine.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 15 sep 2021, 14:11

Najdublje saucesce porodici Musemic !!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 sep 2021, 14:14

Iskreno saucesce porodici Musemic...

@Amca007 20% imamo od Vladana,15% od Rahmana.Ocekujem da ce Poljaci sljedece ljeto Kovu u ligu petice negdje(imam osjecaj Bundesliga) za otp.2-3 miliona(ne bi trebali manje od toga)
Slazem se da se Andrej trebao prodati ovo ljeto...
Andrej+Fanimo mogli komotno obojicu po 500k€ gurnuti,sljedecu zimu/ljeto necemo dobiti ni pola toga
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2021, 14:22

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 sep 2021, 14:14
Iskreno saucesce porodici Musemic...

@Amca007 20% imamo od Vladana,15% od Rahmana.Ockujem da ce Poljaci sljedece ljeto Vladana u ligu petice negdje(imam osjecaj Bundesliga) za otp.2-3 miliona(ne bi trebali manje od toga)
Slazem se da se Andrej trebao prodati ovo ljeto...
Andrej+Fanimo mogli komotno obojicu po 500k€ gurnuti,sljedecu zimo/ljeto necemo moci dobiti ni pola toga
Jedan nije u formi a drugi ne igra nikako jbg. Andrej prvenstveno radi sebe mora da se vrati u formu ili će mu ovo biti najveći domet a svi znamo da može daleko više, da ima karijeru kao Cimirot on će biti top. Kako bi nam samo značio Fanimo iz prošle sezone.. bukvalno nam je sam donio bodove na par utakmica. Treba ga maximalno spremiti za derbi a prekosutra neka odigra poluvrijeme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 15 sep 2021, 14:26

Koliko god ljudi u klubu bili ograničeni, da su imali ponudu za Fanima vrijednu 500 hiljada eura, na rukama bi ga odnijeli ponuđaču. Bojim se da je to šuplja.

Igrač koji je u njegovim godinama prodaje se iz ove lige za 300 hiljada plafon, jer on dalje ne napreduje i rizik je, kao što se uostalom i pokazalo na primjerima Tatara i Rahmanovića, koji su bolji igrači od njega, a koji nisu donijeli svojim novim klubovima previše i nisu uspjeli izboriti mjesto standardnih igrača.

Iz ove lige se kupuje i plaća samo i isključivo potencijal, svaki iole ozbiljniji transfer nam je bio takav i takav će ostati i u bližoj i u daljoj budućnosti, zato što ova liga neće razviti igrača koji će iz nje otići sa 25-26 godina kao formiran i onda zaigrati za nekakav Dinamo, da ne govorimo eventualno o nekom višem nivou.

Dakle, plati se igrač koji pokaže da ima potencijal da napravi još jedan korak u karijeri, kao što je to Vladan, kao što je to bio Šerbečić, Mujakić itd. Druga je stvar što većina to ne uspije ostvariti.

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 15 sep 2021, 14:31

Naravno da nije bila ponuda.
Pa rjesavali smo se igraca kao Milicevic uz sporszumni, s da u tom periodu odbijemo 500kE.

Nazalost, ima ovde ljudi koji povjeruju i u Djeda Mraza, ako je isti rekao neku losu rijec protiv uprave.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Proximic, vedinjo98 i 34 gosta.