Ne pisete vise "najtrofejniji"?Meraak1921 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:16100godina gospodina, najveci klub u drzavi sa najvecom armijom navijaca, dokazano vec 1000 puta, ustati i cestitati debilcici jel jasno?

Ne pisete vise "najtrofejniji"?Meraak1921 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:16100godina gospodina, najveci klub u drzavi sa najvecom armijom navijaca, dokazano vec 1000 puta, ustati i cestitati debilcici jel jasno?
sto ne pises vise sa @Zip acc-a?
Nisam znao da je Tan simpatizer SDA.
Isto htjedoh da napisem ali si me preduhitrioLik je napisao/la: ↑14 sep 2021, 22:10Pitanje za komšije željezničare, nije provokacija samo mi nije jasno pa da mi neko njihov objasni.
Radnička klasa, borba protiv režima, ratova sistema, skromnost, čak furanje nekog siromaštva i hop odjednom "sto godina gospodina".
Radnička klasa i buržuji ne idu zajedno. Siromašni i bogati, obespravljeni i tlačitelji. Neko je tu polupao lončiće i rekao da se obuku odijela i kravate, valjda treba obući radničke kombinezone i kape od strojovođa.
Molim za odgovor, ali samo od navijača Željezničara.
Biće da je opet problem s uplatnicom
Znaci 2 kluba na spisku (Olimpik i Željeznicar) jedan se vec ugasio i ukinut je skroz(Olimpik).
Bit ce da ni ovaj drugi nece jos dugo kako sami kažu.Jelić o Skupštini Željezničara: Nikad nisam čuo stravičniji izvještaj, klub je doveden na rub propasti
Sahrana/dzenaza.Kockoglavi je napisao/la: ↑15 sep 2021, 11:31Taman ovo sto pozivaju navijace da obuku kosulje i stave kravate da se na njih kolektivno povjesaju.
Oooo hajmo bijeli j***t ce vas danas rođeni po hajmo bijeli.. .
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hrasno15, Necto, r3m1, riki46, ronaldo99, siroki1991, successminator, tutankamon1905, ZaZelju i 59 gostiju.