English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Realno, u pravu su bili oni koji su govorili da se Ronaldo nece uklopiti u United i da ce samo smetati na terenu.
Ima i ovakvih.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vec Runa poceo kociti United. Ubija svu kreativnost i snagu ostalih igraca.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bilo je hrabrih korisnika koji su tvrdili da je Bissaka najbolji bek lige.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prvo ih wolvesi odvale igrom a i sad mladi boysi
de gea je odlicno poceo ovu sezonu

de gea je odlicno poceo ovu sezonu
Naletio sam na thread na twitteru skoro o wan bissaki. Ja kontao raja sarkasticna i zayebava se, kad ono ljudi ozbiljno misle da je jedan od najboljih u ligi, i da mu je ubacaj slabiji samo od Trentovog

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jes vidio jesu inovativni i poletni bez njega. Valjda je Ole uocio gresku i da ce zavrsit na tribinama do Boxing Daya minimalno.
15.10.2013.
Ofanzivno limitiran igrac, defanzivno jedan od najboljih u ligi.
GGMU

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Hello darkness my old friend, Ole kad dođe LP
Ne rugam, oni su mi 19ti. najjdraži klub u ligi
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Siebatcheu vam Oleovu klapu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Chelsea u većem dijelu utakmice bezidejan, ali Lukaku je taj "Target Man" koji fali u utakmicama kad se protivnik dobro brani, a krila i vezni nemaju ideju kako do gola.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Peta utakmica u sezoni - 1 primljeni gol.
I to iz penala.
Lukaku zestoka prevaga.
I to iz penala.

Lukaku zestoka prevaga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.