FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro bi nam dosao za derbi bar koliko toliko
Spreman i motivisan stilic bi nam dobro dosao za citavu sezonu. Proslogodisnja pizda stilic nam ne treba ni na treningu. Pizda od prije dva mjeseca koja nije htjela nam isto ne treba. Do njega je, Zeljo mu je sve dao.
Potrefio sam znaci par igraca prije 50 godina.Uf koji sastav.E sad skontaj sta se onda gledalo a vidi sad kuku meni.Ja sam se nagledo ali zao mi ovih mladjih da i oni vide pravi fudbal a ne ovaj hrkljus.Bice i toga nadam se.
Uh kakav je prije bio od lobova pa na dalje do sada zadnje sezone gdje ih je mladost rusila.. Nadam se da ce se trznut i shvatiti neke stvari u vezi Želje, a ako je ko na ovoj pripremnoj tekmi neka ga uslika ako ga vidi posto cisto sumnjam da ce zvanicna stranica izbaciti...
- Meraak1921
- Kontakt:
Stilic bi nam dobro dosao kako god, do 70te minute, onda Bekrija udje 

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Poraza od Glasinca 3:2
Poraz od Takova 3:0
Remi Ilijas 2:2
Ne pravi izmjene nikako Tomo, ne znaš ko je gori na klupi
Poraz od Takova 3:0
Remi Ilijas 2:2
Ne pravi izmjene nikako Tomo, ne znaš ko je gori na klupi

- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne bi Stile
Više ni u prvoj fazi kupa ne smijemo rezerve izvesti

Pa kakvi su to profesionalci koji prime od Ilijasa dva gola. Sramota
- lijevapolutka
- Kontakt:
Rekoh ja neku veče, mi možda al možda imamo 6 igrača ostalo je pomoćno osobljebraco je napisao/la: ↑14 sep 2021, 19:29Više ni u prvoj fazi kupa ne smijemo rezerve izvesti![]()
moSa ljoŽe
Ko napisa da se Stila vratio hahahahhahahaha

Ma realno na pocetku su i pobjedjivali ove nisu dobijali sansu. Znaci isti im klinac kako god odigraju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako su Vistica i Hajdarevic odigrali danas???
Ilijas jos kantonalnu liga igra, ljudi poslije posla dosli da igraju prijateljsku sa Zeljom, a trojica igraca su im vjerovatno jos i propalila nedje sinoc hahahahahahahalijevapolutka je napisao/la: ↑14 sep 2021, 19:31Rekoh ja neku veče, mi možda al možda imamo 6 igrača ostalo je pomoćno osoblje
-
- Kontakt:
Ne možeš 3 puta za redom podbaciti protiv amatera, ali nikako. Od ovih naših malaca, izuzev Beće i Drine, nema ništa.
Što reće momak gore, imamo 6,7 igrača a ovo ostalo je...
Željezničar za život cijeli!
Slicni sastavi izlazili su na pocetku sezone pa su ostvareni dobri rezultati u prijateljskim. Ne znam kako mislite da neko se isto trudi i zalaze kad skonta nakon nekog vremena da nece dobiti sansu ili da nijednom nije bio u zapisniku. Ove prijateljske su izgubile smisao osim ako nisu kakav izgovor trenera ovim igracima da im dopusta da nesto odigraju u toku sedmice.SudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2021, 19:40Ne možeš 3 puta za redom podbaciti protiv amatera, ali nikako. Od ovih naših malaca, izuzev Beće i Drine, nema ništa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ma ovo je baš bruka. Ljudi s posla došli na utakmicu, ne smije biti nikakvog opravdanja. A ova 2 "dragulja" rezerve u B sastavu. Strašno.LjoZee je napisao/la: ↑14 sep 2021, 19:45Slicni sastavi izlazili su na pocetku sezone pa su ostvareni dobri rezultati u prijateljskim. Ne znam kako mislite da neko se isto trudi i zalaze kad skonta nakon nekog vremena da nece dobiti sansu ili da nijednom nije bio u zapisniku. Ove prijateljske su izgubile smisao osim ako nisu kakav izgovor trenera ovim igracima da im dopusta da nesto odigraju u toku sedmice.SudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2021, 19:40Ne možeš 3 puta za redom podbaciti protiv amatera, ali nikako. Od ovih naših malaca, izuzev Beće i Drine, nema ništa.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Riziko i 30 gostiju.