Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Valjaju se sad i dresovi mjenjati.Bit ce sad opet za Ajnadzica treba glasat da bi dobili stadion .
Ma Zundo me navodio ali to bilo podavno, tako da sam se što se tiče postavljanja avatara vratio na fabričke postavke.
Zar nije Nasa stranka izbor ?
Glupa spika tebra. Da je bilo normalno sudjenje Borac nikad ne bi stigao -13 jer je razlika bila ogromna. Da je bilo sudjenje normalno mi bi zavrsili prvi sa 2,3 boda prednosti minimum.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 13:48Normalno da smo sami krivi. Naravno da to apsolutno ne opravdava kriminalno suđenje koje se desilo, apsolutno ne. Ali, da je prvi i glavni razlog neosvojene titule kompletna dešavanja u i oko Kluba, to je fakt. Zbog svih zaebancija oko plata, bojkota i ostalog, mi smo zijanili 13 bodova. Znači, sami smo krivi što nam se to desilo. Uostalom, to je sad nevažno, bilo prošlo, okrećemo se budućnosti.
Da se razumijemo, ne možemo mi ništa u ovom trenutku kada imaš vlasnika i sve ostalo. Ali da je malo simptomatično zašto baš Hajrudin, hmmm...SjevernaKoreja je napisao/la: ↑14 sep 2021, 18:11Ne mozes tjerati upravu, a da bi "spasio" nekog iz iste.
Ili idu svi ili ne skandiras "Uprava napolje".
Ako Kasum ode, isplatilo se skandiranje 786 navijaca.
On moze samo preporuciti koji kolac u Ideji da jedes, te koji je doner "najmasniji"...
Okej, imaš pravo, nije da nije. Ja to gledam drugačije.. Da je stanje u Klubu bilo stabilno, kao što je i bilo na početku sezone, ne da ne bismo prokockali jedan bod, nego bi se odlijepili još više. Međutim, dese nam se sve te stvari, te plate, te nekakvi bojkoti, te frka s Pejovićem i ostalima, pa samim tim i loše igre, pritisci, nervoza, psiha itd. To su oni uvidjeli i iskoristili, a palo im je kao kec na desetku, jer smo bili odron u nastavku. Svakako nismo mogli meda, još kad nas oštetiš, nigdje nas nije bilo. Opet kažem, stoji da je bilo kriminalno suđenje, ali mi da smo bili na nivou, ne bi nam pet Vica moglo naštetiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 17:42Glupa spika tebra. Da je bilo normalno sudjenje Borac nikad ne bi stigao -13 jer je razlika bila ogromna. Da je bilo sudjenje normalno mi bi zavrsili prvi sa 2,3 boda prednosti minimum.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 13:48Normalno da smo sami krivi. Naravno da to apsolutno ne opravdava kriminalno suđenje koje se desilo, apsolutno ne. Ali, da je prvi i glavni razlog neosvojene titule kompletna dešavanja u i oko Kluba, to je fakt. Zbog svih zaebancija oko plata, bojkota i ostalog, mi smo zijanili 13 bodova. Znači, sami smo krivi što nam se to desilo. Uostalom, to je sad nevažno, bilo prošlo, okrećemo se budućnosti.
To isto kad neku curu siluju pa se krezubi Balkanci jave zasto se obukla izazovno. Ne mozes tako gledati stvari.
Niko ne kaže, da nismo mi zasrali, ali bi titula opet nakon svega morala biti na Kosevu, da se nije Vico upleo.
Hej, sve to stoji, ali treba razdvojiti jasno te dvije pojave.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 19:42Okej, imaš pravo, nije da nije. Ja to gledam drugačije.. Da je stanje u Klubu bilo stabilno, kao što je i bilo na početku sezone, ne da ne bismo prokockali jedan bod, nego bi se odlijepili još više. Međutim, dese nam se sve te stvari, te plate, te nekakvi bojkoti, te frka s Pejovićem i ostalima, pa samim tim i loše igre, pritisci, nervoza, psiha itd. To su oni uvidjeli i iskoristili, a palo im je kao kec na desetku, jer smo bili odron u nastavku. Svakako nismo mogli meda, još kad nas oštetiš, nigdje nas nije bilo. Opet kažem, stoji da je bilo kriminalno suđenje, ali mi da smo bili na nivou, ne bi nam pet Vica moglo naštetiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 17:42Glupa spika tebra. Da je bilo normalno sudjenje Borac nikad ne bi stigao -13 jer je razlika bila ogromna. Da je bilo sudjenje normalno mi bi zavrsili prvi sa 2,3 boda prednosti minimum.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 13:48Normalno da smo sami krivi. Naravno da to apsolutno ne opravdava kriminalno suđenje koje se desilo, apsolutno ne. Ali, da je prvi i glavni razlog neosvojene titule kompletna dešavanja u i oko Kluba, to je fakt. Zbog svih zaebancija oko plata, bojkota i ostalog, mi smo zijanili 13 bodova. Znači, sami smo krivi što nam se to desilo. Uostalom, to je sad nevažno, bilo prošlo, okrećemo se budućnosti.
To isto kad neku curu siluju pa se krezubi Balkanci jave zasto se obukla izazovno. Ne mozes tako gledati stvari.
Niko ne kaže, da nismo mi zasrali, ali bi titula opet nakon svega morala biti na Kosevu, da se nije Vico upleo.