Sto nemaju? Nikad se ne zna gdje neko moze baciti komad lima, aluminijuma ili cak bakra. Nek traze pa ako ne nadju nista, sami ce otici
Premijer liga BiH - aktuelno
- Devetomjesto
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto ne pitaste precednika vam za sezonu koja je prekinuta, iako su u regionu sva takmičenja nastavljena?
Vicini pušikurci 1946 i tačka ba.
Vicini pušikurci 1946 i tačka ba.
💩💩
- oldschool72
- Kontakt:
Kad ce vise srijeda, hebo barca vs bayern, daj nam kockoglave da ih trehhnemo ko slinu pod bb
Velež do groba
U koliko sati igraju Željezničar-Inter i da li će biti neki stream?
Svaka čast kone, ne slavi se stoja svaki dan.

Svaka čast kone, ne slavi se stoja svaki dan.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E čuj Ilijaš

Opet nije najbolja četvorka, Lazić umjesto Ibrišimbegovića i plus Gigović 4.

Zadnja izmjena: RayJay, dana/u 15 sep 2021, 19:35, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Vojo bi bio u prvih 11 u svakoj od ekipa PL. Mađutim vjerujem da je ovde neki lični obračun u pitanju.LeonProfessional je napisao/la: ↑14 sep 2021, 08:03Očekujem na zimu raskide ugovora ovih nekih igrača. Mislim da je tu mnogo igrača koji ne žele sjediti na klupi.
Sto se tiče zime vjerovatno će biti jos nekih raskida obzirom da dolaze neki strašni igrači pa će biti nezadovoljnih koji će htjeti otici da izbjegnu klupu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je još jedna laž. Skoro 70% takmičenja nije nastavljeno što se tiče ''naših'' država.
Srbija je odigrala kao i mi svako sa svakim pa su prekinuli prvenstvo, 8 kola prije kraja.
Makedonija je prekinula prvenstvo 10 kola prije kraja.
Crna Gora je prekinula prvenstvo 5 kola prije kraja.
Samo su savezi Slovenije i Hrvatske nastavili sa ligom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Trebinjac94
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
16. juna 1971. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv milanskog Intera. Tom prilikom, Inter je gostova na Koševu u sklopu obilježavanja godišnjice osnivanja fudbalskog kluba "Željezničar", te je na taj način uveličao 50. rođendan sarajevskih "Plavih". Utakmica je završena rezultatom 3-3.
Izvještači su zabilježili da je bilo oko 50.000 gledalaca. "Plave" je u ovom dvoboju "pojačao" nogometaš Crvene zvezde Dragan Džajić, koji je prema očekivanjima pružio izvanrednu partiju. Gledaoci su mogli uživati, jer su vidjeli mnogo lijepih poteza, akcija i šest golova.
Za Željezničar su tada igrali: Janjuš, Kojović, Bećirspahić, Bratić, Katalinski, Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Džajić."
Pa igrali smo prije 50 godina sa Interom
Necemo valjda svakih 50 godina sa Inter Milan (Football Club Internazionale Milano)
Football club
GOLEM SI ZELJO
Izvještači su zabilježili da je bilo oko 50.000 gledalaca. "Plave" je u ovom dvoboju "pojačao" nogometaš Crvene zvezde Dragan Džajić, koji je prema očekivanjima pružio izvanrednu partiju. Gledaoci su mogli uživati, jer su vidjeli mnogo lijepih poteza, akcija i šest golova.
Za Željezničar su tada igrali: Janjuš, Kojović, Bećirspahić, Bratić, Katalinski, Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Džajić."
Pa igrali smo prije 50 godina sa Interom
Necemo valjda svakih 50 godina sa Inter Milan (Football Club Internazionale Milano)
Football club
GOLEM SI ZELJO
Baka pobjegao iz Željezničara kad je vidio gdje je došao, a Posušje mu dobro.
Gdjegod je bilo neizvjesno za prvaka ili opstanak prvenstvo je nastavljeno.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:06Ovo je još jedna laž. Skoro 70% takmičenja nije nastavljeno što se tiče ''naših'' država.
Srbija je odigrala kao i mi svako sa svakim pa su prekinuli prvenstvo, 8 kola prije kraja.
Makedonija je prekinula prvenstvo 10 kola prije kraja.
Crna Gora je prekinula prvenstvo 5 kola prije kraja.
Samo su savezi Slovenije i Hrvatske nastavili sa ligom.
U BiH ne zahvaljujući zna se kome.
💩💩
Jesu se Surkovic i ARENA Sport definitivno rastali?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja mislim da je arena jedina televizija gdje covjek moze onako navijacki komentarisati. Nebitno bio to navijac fks, Zelje, Borca, ali ako radis kao sportski komentator, onda te emocije sakrij nekako. Nekad ga je odvratno slusati, a nista bolji nisu ni ostali sto se toga tice. Gabela isto zalutao, frajer sto puta ponavlja isto. Radije suti jarane da u miru gledamo utakmicu ako vec nemas sta pametno pricati
Pitanje za komšije!
Koliko sutra očekuje publike na stadionu, ima li nekih ograničenja za karte?
Koliko sutra očekuje publike na stadionu, ima li nekih ograničenja za karte?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 48 gostiju.