FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 sep 2021, 13:48

Normalno da smo sami krivi. Naravno da to apsolutno ne opravdava kriminalno suđenje koje se desilo, apsolutno ne. Ali, da je prvi i glavni razlog neosvojene titule kompletna dešavanja u i oko Kluba, to je fakt. Zbog svih zaebancija oko plata, bojkota i ostalog, mi smo zijanili 13 bodova. Znači, sami smo krivi što nam se to desilo. Uostalom, to je sad nevažno, bilo prošlo, okrećemo se budućnosti.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 sep 2021, 13:48

donDondon je napisao/la:
14 sep 2021, 13:16
u najlosijoj ligi u Evropi,u najlosijoj infrastrukturi u evropi, ti ni sa Tanom ni sa Namom nisi iskocio ni metar od ostatka lige

pola lige prodje kod nas se jos ne zna ko ce kad moci igrat ni da li ce ti igrac u drzavu uopste doci

ojjj Sabrooooo obraz ti ljubim
Za 8.godina stranog invenstitora ti nisi u stanju da drzis neku konstantu u kvaliteti ekipe. To samo znaci jedno da imamo nestrucne ljude koji vode ovaj klub od financijskog poslovanja do sportskog segmenta. Nema nikakve odgovornostu ni straha nekog u tim ljudima kao da vode neki seoski klub pa moze kako hoce. Imali su od 2013 do dan danas sve uslove da odu stepenicu vise u odnosu na ostatak lige. Ali pohlepa i nestrucnost nas je kostala i kostat ce nas.
Vecina vas jos zivi u iluzijama da ce nase Sarajevo postati neki ozbiljan klub srednje vrijednosti i kvalitete tipa Bate Borisov ili neki slican klub tog ranga.
Ja sam se pomirio sa tim da je od drzave do naseg Sarajeva ovo sve jedna velika kaljuža u koju ko god da udje gleda samo da uzme sto vise moze i izadje iz nje.
Dok sam ziv necu docekati Kamp da se napravi kako je zamisljen na onoj maketi, dok sam ziv necu docekati kontinuitet titula npr 5-6 za redom i jos mnogo toga.
Ostaje zal za tim sansama propistenim da se nesto napravi ali to je zivot to je Bosna.
Gledat cu ja svoje Sarajevo opet, uzet cemo mi opet titulu, mozda i dvije za redom al onda znam sta slijedi...raspad ponovni ekipe 2-3 godine i tako sve krug evo zadnjih 27godina.
A moglo se puno bolje....steta!!!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 sep 2021, 13:51

ledesma je napisao/la:
14 sep 2021, 13:34
spezial je napisao/la:
14 sep 2021, 12:59
Jesmo poceli nasjedat na ovu pricu "sami smo krivi sto smo izgubili titulu" koju nam serviraju Vico i svi ostali koji nas ne podnose... to su ili zlonamjerni ljudi, ili oni koji nisu ni pogledali nijednu nasu tekmu u kojoj su nas sudije zaklale, nego se samo nasladjuju. Kad ste prije zaboravili zrinjski u gostima gdje ne svira cist penal nad Oremusem, a svira njima penal u kojem je Djokanovic uzeo cistu loptu + nam daje 8-9 zutih u toj tekmi smrad iz listice koji uopce ne bi smio ni suditi tu utakmicu?!

Utakmica s Velezom u gostima gdje sudija ne daje cist crveni na pocetku tekme njima, i ne svira nam ciste penale, da ne spominjemo njihovih 20 minuta zadrzavanja bez ikakve sankcije?

Pa ljudi mi smo kao najofanzivnija ekipa lige prosle sezone imali 3 penala, dva protiv krupe i jedan protiv mladosti, a posljednji u oktobru?!!

Borceve penale, golove iz ofsajda protiv Zrinjskog, i generalno brutalno navlacenje na najsitnijim faulovima i sranjima koje totalno preokrene utakmicu posebno ne zaboraviti...

Evo levatu ostribine, boldirao sam ti razloge i činjenice, a ti i dalje živi u zabludi.

Ljudi ti objašnjavaju a ti ko noj.
Opet se n.apusi qrca i vjeruj u price da su nam svi drugi krivi, a taj zli savez kad nam dodijeli titulu nakon 22 odigrana kola onda ismijavamo sve redom i kazemo da je ok.
I razluci sta su razlozi ili činjenice, a sta je neciji privatni stav na forumu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 sep 2021, 14:04

Osttribine je napisao/la:
14 sep 2021, 13:51
ledesma je napisao/la:
14 sep 2021, 13:34
spezial je napisao/la:
14 sep 2021, 12:59
Jesmo poceli nasjedat na ovu pricu "sami smo krivi sto smo izgubili titulu" koju nam serviraju Vico i svi ostali koji nas ne podnose... to su ili zlonamjerni ljudi, ili oni koji nisu ni pogledali nijednu nasu tekmu u kojoj su nas sudije zaklale, nego se samo nasladjuju. Kad ste prije zaboravili zrinjski u gostima gdje ne svira cist penal nad Oremusem, a svira njima penal u kojem je Djokanovic uzeo cistu loptu + nam daje 8-9 zutih u toj tekmi smrad iz listice koji uopce ne bi smio ni suditi tu utakmicu?!

Utakmica s Velezom u gostima gdje sudija ne daje cist crveni na pocetku tekme njima, i ne svira nam ciste penale, da ne spominjemo njihovih 20 minuta zadrzavanja bez ikakve sankcije?

Pa ljudi mi smo kao najofanzivnija ekipa lige prosle sezone imali 3 penala, dva protiv krupe i jedan protiv mladosti, a posljednji u oktobru?!!

Borceve penale, golove iz ofsajda protiv Zrinjskog, i generalno brutalno navlacenje na najsitnijim faulovima i sranjima koje totalno preokrene utakmicu posebno ne zaboraviti...

Evo levatu ostribine, boldirao sam ti razloge i činjenice, a ti i dalje živi u zabludi.

Ljudi ti objašnjavaju a ti ko noj.
Opet se n.apusi qrca i vjeruj u price da su nam svi drugi krivi, a taj zli savez kad nam dodijeli titulu nakon 22 odigrana kola onda ismijavamo sve redom i kazemo da je ok.
I razluci sta su razlozi ili činjenice, a sta je neciji privatni stav na forumu.

Đaba, ne vrijedi s tobom... specifičan slučaj F odjeljenje
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 14 sep 2021, 14:16

Jadnimi je napisao/la:
14 sep 2021, 11:42
napoleon72 je napisao/la:
14 sep 2021, 11:36
Sve napisano stoji, ne kazem nista, al najveca je istina da smo sami proyebali 13 bodova prednosti. Imao si direktni sudar s njima na Kosevu gdje je sudjenje bilo idealno pa su nas rasturili, utakmica vrijedna 6 bodova. Mrtva Sloboda kuci 0:0 i Kakanj u gostima gdje Handzic fula prazan gol sa 6 metara. To su utakmice gdje te sudija nije yebavao. I da ne zaboravimo da nam je taj Vico gurnuo jednu titulu u ruke, jest zbog Borca al je pitanje sta bi se desilo do kraja sezone da se nastavila liga. Nemojte izvrtat pricu, najmanje 70% krivice kod izgubljene titule snosimo mi. Nije Vico krenuo sa resetanjem od prvog kola nego kad je nanjusio krv, kad smo mi u tri kola osvojili jedan bod. I ne bi im Bog pomog'o da smo muski odigrali na Kosevu i dobili tekmu protiv njih, a ne izasli kao jaja i branili bod, pa nas ljudi nasamarase. Al upravi bilo bitnije da pisu saopstenja unaprijed i sazivaju sastanke premijerligasa nego da obezbijede plate igracima. Zbog tih plata smo i fasovali na kraju.
Nije 70% već 90%. :kafa:
110 %
Prvenstvo je bilo gotovo,one minute,kad je Benjo otisao. Sve je do nase nesposobnosti,lopovluka,nerada i nestrucnosti.
Da nije bio Borac,stigao bi nas neko drugi. Vecinu tekmi si imao OK sudjenje,posebno protiv Borca a na par tekmi i zestoko navlacenje za nas ,protiv Zeljeznicara i Zrinjskog. Sve ostalo je puste teorije zavjere. Oni invalidi sto su igrali kod nas,da su ostali ove bi se godine borili za opstanak.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 sep 2021, 14:23

ado-hz je napisao/la:
14 sep 2021, 13:48
donDondon je napisao/la:
u najlosijoj ligi u Evropi,u najlosijoj infrastrukturi u evropi, ti ni sa Tanom ni sa Namom nisi iskocio ni metar od ostatka lige

pola lige prodje kod nas se jos ne zna ko ce kad moci igrat ni da li ce ti igrac u drzavu uopste doci

Za 8.godina stranog invenstitora ti nisi u stanju da drzis neku konstantu u kvaliteti ekipe. To samo znaci jedno da imamo nestrucne ljude koji vode ovaj klub od financijskog poslovanja do sportskog segmenta. Nema nikakve odgovornostu ni straha nekog u tim ljudima kao da vode neki seoski klub pa moze kako hoce. Imali su od 2013 do dan danas sve uslove da odu stepenicu vise u odnosu na ostatak lige. Ali pohlepa i nestrucnost nas je kostala i kostat ce nas.
Vecina vas jos zivi u iluzijama da ce nase Sarajevo postati neki ozbiljan klub srednje vrijednosti i kvalitete tipa Bate Borisov ili neki slican klub tog ranga.
Ja sam se pomirio sa tim da je od drzave do naseg Sarajeva ovo sve jedna velika kaljuža u koju ko god da udje gleda samo da uzme sto vise moze i izadje iz nje.
Dok sam ziv necu docekati Kamp da se napravi kako je zamisljen na onoj maketi, dok sam ziv necu docekati kontinuitet titula npr 5-6 za redom i jos mnogo toga.
Ostaje zal za tim sansama propistenim da se nesto napravi ali to je zivot to je Bosna.
Gledat cu ja svoje Sarajevo opet, uzet cemo mi opet titulu, mozda i dvije za redom al onda znam sta slijedi...raspad ponovni ekipe 2-3 godine i tako sve krug evo zadnjih 27godina.
Sve dok nam klub vode osobe kojim.prezime zavrsava na "ic", bicemo u qrcu. Bosnji ne dat psa u setnju da vodi a kamoli fudbalski klub. Onog trenutka kad stranci uzmu sve pozicije, od direktora do sefa strucnog staba, tad mozemo i napredovat. Balkanski javasluk nas moze vodit samo u propast.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 14 sep 2021, 14:39

dugo nije bila tegobnija tema za citati na forumu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 14 sep 2021, 14:41

14 sep 2021, 14:23
ado-hz je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

Sve dok nam klub vode osobe kojim.prezime zavrsava na "ic", bicemo u qrcu. Bosnji ne dat psa u setnju da vodi a kamoli fudbalski klub. Onog trenutka kad stranci uzmu sve pozicije, od direktora do sefa strucnog staba, tad mozemo i napredovat. Balkanski javasluk nas moze vodit samo u propast.
Kasum, Ilievski? :lol:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 sep 2021, 14:52

ado-hz je napisao/la:
donDondon je napisao/la:

8 godina strani investitori trpaju lovu u klub i kad isti napuste klub,poslije 2 mjeseca nemas ni za kifle :bow: Sabra od tri kaze ustedi dva miliona :rol: a samoodrzivi postajemo vec 8 godina i jos nismo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 sep 2021, 14:55

keli je napisao/la:
14 sep 2021, 14:39
Svaki dan opominjati, nikad ne zaboraviti i nikome da se ne ponovi osim kmelji!
Uprava napolje!
NEMA NAZAD

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 sep 2021, 15:00

Zastone je napisao/la:
14 sep 2021, 14:41
Hahaha dobar :rol: :rol:
Ilievski je fkt sposoban biznismen i steta sto vise nije ukljucen u rad kluba. Njega je Tan i postavio tamo 2016. da prati troskove i zavrce pipu nakon onog fijaska sa Jesicem i brazilcima, raskidima ugovora i slicno. A Kasum je obicna pudlica i supljaner.

Al generalno nam ne treba niko s brdovitog balkana, ili da budem jos precizniji, niko od slavenskih naroda. Ni Rus ni Poljak ni Ceh, sve su to ista gov.na drugacije upakovana. Samo zapad, Svabo, Francuz, Englez, Amerikanac.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 14 sep 2021, 15:00

holyman je napisao/la:
14 sep 2021, 14:55
keli je napisao/la:
Uprava napolje!
ma govorim opcenito za ovu diskusiju ko je kriv mi savez uprava itd kriminal iz naseg fudbala nece nestati... dzaba se zivci trose
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 sep 2021, 15:07

keli je napisao/la:
14 sep 2021, 15:00
holyman je napisao/la:
keli je napisao/la:
Uprava napolje!
ma govorim opcenito za ovu diskusiju ko je kriv mi savez uprava itd kriminal iz naseg fudbala nece nestati... dzaba se zivci trose
Samo gledati naprijed i moliti Boga da novi vlasnici ne budu rigidni po pitanju i najmanje anomalije, ako se pojavi u i oko kluba. Samo čvrsta ruka bošnju može dovesti u red.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 14 sep 2021, 15:36

14 sep 2021, 15:00
Zastone je napisao/la:
14 sep 2021, 14:41
Hahaha dobar :rol: :rol:
Ilievski je fkt sposoban biznismen i steta sto vise nije ukljucen u rad kluba. Njega je Tan i postavio tamo 2016. da prati troskove i zavrce pipu nakon onog fijaska sa Jesicem i brazilcima, raskidima ugovora i slicno. A Kasum je obicna pudlica i supljaner.

Al generalno nam ne treba niko s brdovitog balkana, ili da budem jos precizniji, niko od slavenskih naroda. Ni Rus ni Poljak ni Ceh, sve su to ista gov.na drugacije upakovana. Samo zapad, Svabo, Francuz, Englez, Amerikanac.
Cemu ruzne rijeci o pudlicama !! To su fini,dragi i pametni psi a nijedan ovaj pridjev ne ide uz Kasuma. :mrgreen:
Cesi i Slovenci su vece Svabe od Svaba !
No,to je to,samo stranci bi valjali !! Ali stranci nece doci ! Sta nam je,tu nam je !! Patnja za na vijeke vijekova !!

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 14 sep 2021, 15:52

Ko je kriv; vico ili uprava? Malo sam zbunjen

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 sep 2021, 16:02

holyman je napisao/la:
keli je napisao/la:
Uprava napolje!
Upravi skidam kapu za rad u nemogucim uslovima :thumbup: Ako imate kesa kupite klub dovedite novu upravu i tacka :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 14 sep 2021, 16:07

🤘
Pivo, tučnjava i nogomet!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 14 sep 2021, 16:09

robertkosar je napisao/la:
14 sep 2021, 16:02
holyman je napisao/la:
keli je napisao/la:
Uprava napolje!
Upravi skidam kapu za rad u nemogucim uslovima :thumbup: Ako imate kesa kupite klub dovedite novu upravu i tacka :salut:
:rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 14 sep 2021, 16:19

Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš biće zamijenjeni novim članovima, a kako smo uspjeli saznati, njih će zamijeniti novi vlasnik većinskog paketa ulagačkih prava Ismir Mirvić dok bi u Upravni odbor trebala biti imenovana i Jasmina Suljević.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 sep 2021, 16:19

Ma ja, napuštaju Upravni odbor oni koji trebaju ostati, a ostaju oni koji trebaju ići..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, r3m1 i 37 gostiju.