FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja se opet ne mogu otrgnuti utisku da smo mi i samo mi isključivi krivci za neosvajanje titule.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Begić je manje zlo. Sudije su bile kažnjavane kao u svakoj normalnoj državi i on nije nas gurao jer je eto kao simpatizer Sarajeva. Zrinjski je zaredao 100 titula kad je on bio predsjednik, Željezničar je onu sezonu imao pomoć sudija ali su isti odmah bili kažnjeni. Ja se mogu sjetiti sezone kada je Benko bio kod nas da su bile 2-3 situacije koje su išle na našu stranu ali je opet daleko, daleko manje zlo.
Sramota od penala u Bijeljini ali Beus je za to zaslužan.
Što se Begić zadržao 8 godina iako po pravilu može biti 4? Zato što su svi imali pravo glasa. On je to očito tražio i nisu džaba svi glasali za njega uz obećane kompenzacije. Ne ulazim u to kakvi su to ljudi jer svi znamo kakav je Beus ali nije bilo ovako, nisi imao sve poklopljene stvari 10 kola prije kraja. Begiću je bitna promocija i lični interes, da je on htio namjestiti Sarajevu nešto uradio bi to, ne bi Zrinjski 100 puta zaredom bio prvak, pa mi ni u Europu nismo izašli jednom kad je on bio predsjednik, toliko o tome.
Sada imaš situaciju kada se samo Vico pita ali to opet ne bi bilo moguće bez prodanih osoba poput Pilava, Džemidžića i ostalih.
Ne vjerujem da će se ovo moći održati radi sprege Dodik-Čović i činjenice da Čoviću mnogo znači Zrinjski.
Mi nemamo faktički nikoga više u savezu osim 2-3 simpatizera koji su se prodali.
Sramota od penala u Bijeljini ali Beus je za to zaslužan.
Što se Begić zadržao 8 godina iako po pravilu može biti 4? Zato što su svi imali pravo glasa. On je to očito tražio i nisu džaba svi glasali za njega uz obećane kompenzacije. Ne ulazim u to kakvi su to ljudi jer svi znamo kakav je Beus ali nije bilo ovako, nisi imao sve poklopljene stvari 10 kola prije kraja. Begiću je bitna promocija i lični interes, da je on htio namjestiti Sarajevu nešto uradio bi to, ne bi Zrinjski 100 puta zaredom bio prvak, pa mi ni u Europu nismo izašli jednom kad je on bio predsjednik, toliko o tome.
Sada imaš situaciju kada se samo Vico pita ali to opet ne bi bilo moguće bez prodanih osoba poput Pilava, Džemidžića i ostalih.
Ne vjerujem da će se ovo moći održati radi sprege Dodik-Čović i činjenice da Čoviću mnogo znači Zrinjski.
Mi nemamo faktički nikoga više u savezu osim 2-3 simpatizera koji su se prodali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Sve napisano stoji, ne kazem nista, al najveca je istina da smo sami proyebali 13 bodova prednosti. Imao si direktni sudar s njima na Kosevu gdje je sudjenje bilo idealno pa su nas rasturili, utakmica vrijedna 6 bodova. Mrtva Sloboda kuci 0:0 i Kakanj u gostima gdje Handzic fula prazan gol sa 6 metara. To su utakmice gdje te sudija nije yebavao. I da ne zaboravimo da nam je taj Vico gurnuo jednu titulu u ruke, jest zbog Borca al je pitanje sta bi se desilo do kraja sezone da se nastavila liga. Nemojte izvrtat pricu, najmanje 70% krivice kod izgubljene titule snosimo mi. Nije Vico krenuo sa resetanjem od prvog kola nego kad je nanjusio krv, kad smo mi u tri kola osvojili jedan bod. I ne bi im Bog pomog'o da smo muski odigrali na Kosevu i dobili tekmu protiv njih, a ne izasli kao jaja i branili bod, pa nas ljudi nasamarase. Al upravi bilo bitnije da pisu saopstenja unaprijed i sazivaju sastanke premijerligasa nego da obezbijede plate igracima. Zbog tih plata smo i fasovali na kraju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- robertkosar
- Kontakt:
Jarane da si bio uplusu 20 bodova opet nebi bio prvi,napoleon72 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:36Sve napisano stoji, ne kazem nista, al najveca je istina da smo sami proyebali 13 bodova prednosti. Imao si direktni sudar s njima na Kosevu gdje je sudjenje bilo idealno pa su nas rasturili, utakmica vrijedna 6 bodova. Mrtva Sloboda kuci 0:0 i Kakanj u gostima gdje Handzic fula prazan gol sa 6 metara. To su utakmice gdje te sudija nije yebavao. I da ne zaboravimo da nam je taj Vico gurnuo jednu titulu u ruke, jest zbog Borca al je pitanje sta bi se desilo do kraja sezone da se nastavila liga. Nemojte izvrtat pricu, najmanje 70% krivice kod izgubljene titule snosimo mi. Nije Vico krenuo sa resetanjem od prvog kola nego kad je nanjusio krv, kad smo mi u tri kola osvojili jedan bod. I ne bi im Bog pomog'o da smo muski odigrali na Kosevu i dobili tekmu protiv njih, a ne izasli kao jaja i branili bod, pa nas ljudi nasamarase. Al upravi bilo bitnije da pisu saopstenja unaprijed i sazivaju sastanke premijerligasa nego da obezbijede plate igracima. Zbog tih plata smo i fasovali na kraju.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nemam ja šta objašnjavati, matematika je tu jasna. Jesmo bili loši i slabi drugi dio sezone što sam i napisao 10 puta ali matematički je nismo mogli izgubiti da nije bilo onako brutalno. Oni su imali sve pobjede do kraja ako se ne varam dok su nas masakrirali, morali su tako jer je bila ogromna prednost. Može se proći utakmica po utakmica i jednostavno sabrati sve i to da ne pikamo 5-6 žutih kartona na svakoj našoj utakmici, crvene, penale protiv nas itd. znači samo njihove utakmice. Pa ljudi su imali jedno 13 pobjeda i 1 neriješen rezultat a **** od ekipe uz 2-3 dobra igrača, mislim onoledesma je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:22Đaba Morto, levatima objašnjavaš.. to ne želi ni da vdi ni da čuje.. a pogotovo da misli svojom glavom.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2021, 10:49To jednostavno nije tačno niti će ikad biti za onog koji je detaljno pratio šta se sve dešavalo prošle sezone. Borac je direktnim guranjem imao sve pobjede u nizu a skoro pola utakmica je bilo neregularno, direktni golovi iz ofsajda kao i poklonjeni penali. Ne bi nas mogli stići nikako, da smo sto puta onako odigrali jer smo imali ogromnu prednost, matematički je nismo mogli izgubiti da nije bilo ovako brutalno.Osttribine je napisao/la: ↑14 sep 2021, 10:04
Upravo tako, ali dzaba vise ljudi vole krivca u drugom traziti nego bilo sta drugo, ne kazem da je sto se Borca tice sve bilo cisto, ali do nas je najvise bilo, mi smo zahvaljujuci bodovima sa jeseni i otisli u Evropu jer je proljece bilo za zaborav sto se tice bodovnog salda i igre.
Na stranu to što smo mi kao prvoplasirana ekipa imali najviše žutih kartona u ligi s ciljem da nam pola ekipe ne igra svako sljedeće kolo dok su oni naravno bili ekipa sa najmanje kartona u ligi, to nije slučajno i direktno utiče na rezultat. Nedosuđeni penali, sjeckanje, svako kolo ti sudi neko iz Banja Luke, Gradiške itd. Modriča je ligu osvojila poštenije nego sad Borac.
Ovo nije moje mišljenje već činjenice koje smo svi mogli gledati. Lako je sabrati i oduzeti samo utakmice gdje su zabijali neregularne golove, to je samo dovoljno a radili su puno gore stvari.
Da si imao jednu pobjedu više oni bi se pobrinuli da izgubiš sljedeću i tako u krug. Zar moramo biti Real Madrid i zabijati svima po 5 golova da bi osvojili titulu? Ne ide to tako.
Drugo, ne bi bilo isto ili slično sa drugim čovjekom. Pa ko je bio prije Vice nakon što je nasilno sklonio čovjeka sa pozicije predsjednika? Upravo zato što je i red bio na nekoga iz RS-a on je bio sklonjen malo prije tako da Vico može uletiti na to mjesto. Ne kažem da je Kovačević savršen ali je radio ok posao dok je bio u savezu dok je sa druge strane Vico htio tući te iste sudije kojima sada plaća/naređuje da sude Borcu ovako.
''Banjalučki arkan'' ''pelena'' i neko kome je Dodik porodica ne može biti isti kao neko drugi.
Čovjek je smijenio dosta ljudi, najbolji sudija u ligi nije mogao suditi dugo te je bio kažnjavan dok za silne i mnogobrojne propuste sudija iz Banja Luke i okoline nije bilo riječi, dodatno su bili nagrađeni da recimo sude Sarajevu u sljedećom kolu.
Na proslavi titule on ide k'o na crvenom tepihu dok ga igrači Borca pozdravljaju, jedino su oni mogli imati publiku i sve im se opraštalo.
Ovo je samo iz glave, ima tu još dosta stvari.
Otvoriti oči dok nije kasno.
Sve je kako si napisao.

Nije 70% već 90%.napoleon72 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:36Sve napisano stoji, ne kazem nista, al najveca je istina da smo sami proyebali 13 bodova prednosti. Imao si direktni sudar s njima na Kosevu gdje je sudjenje bilo idealno pa su nas rasturili, utakmica vrijedna 6 bodova. Mrtva Sloboda kuci 0:0 i Kakanj u gostima gdje Handzic fula prazan gol sa 6 metara. To su utakmice gdje te sudija nije yebavao. I da ne zaboravimo da nam je taj Vico gurnuo jednu titulu u ruke, jest zbog Borca al je pitanje sta bi se desilo do kraja sezone da se nastavila liga. Nemojte izvrtat pricu, najmanje 70% krivice kod izgubljene titule snosimo mi. Nije Vico krenuo sa resetanjem od prvog kola nego kad je nanjusio krv, kad smo mi u tri kola osvojili jedan bod. I ne bi im Bog pomog'o da smo muski odigrali na Kosevu i dobili tekmu protiv njih, a ne izasli kao jaja i branili bod, pa nas ljudi nasamarase. Al upravi bilo bitnije da pisu saopstenja unaprijed i sazivaju sastanke premijerligasa nego da obezbijede plate igracima. Zbog tih plata smo i fasovali na kraju.

- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Naravno da je bilo i do nas, ali je ono bilo kradja koja ce se za par godina vise potencirati nego sada.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:26Ja se opet ne mogu otrgnuti utisku da smo mi i samo mi isključivi krivci za neosvajanje titule.
Mislim da su jedino protiv nas igrali posteno, i dobili nas.
Plus, sto se nama unatoc losim rezultatima, losoj atmosferi dodale i neisplacene place... Sve to je vodilo ka losem, tj gubitku titule.
Jedino mi volimo svoje da kritikujemo, i to je oke ds je normalno stanje u drzavi.
Al ako ssm sebe ne zastitos, nece te drugi sigurno zastititi.
Da je nama bila uredna finansijska situscija, mi to nebi dozvolili, ali marke nismo imali da bi se mogli "odbraniti" od njih.
Jesi ti glupnapoleon72 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 09:08Sletio sam na aerodrom u Butmiru
Rekli su mi, tu ces vidjet kamp nedovrsen
Ime mi je Matijas, a zemlja Engleska
Desno krilo sam, solidnih driblinga
Pila sam dvolitre po tuzlanskim ulicama
I sve sto sam znala to su pils, vino i rakija
Zovem se Sabrina, imam 30 godina
Najljepsa direktorica lige
Titova je bila prazna kad usao je on
Cuo se samo grandiozan Isovicev ton
Otvorenih usta on pridje Sabrini
Zar ovdje rade i kriminalci?
Diretore mio, madre di Dio, sta si mi ucinila?
Diretore mio, madre di Dio, na tuzbu me navela
Diretore mio, madre di Dio, ti poslala si Mirvica
A njegova me plata pogodila...
ISTINA ZA VEDRANA!
- napoleon72
- Kontakt:
HvalaLecler je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:53Jesi ti glupnapoleon72 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 09:08Sletio sam na aerodrom u Butmiru
Rekli su mi, tu ces vidjet kamp nedovrsen
Ime mi je Matijas, a zemlja Engleska
Desno krilo sam, solidnih driblinga
Pila sam dvolitre po tuzlanskim ulicama
I sve sto sam znala to su pils, vino i rakija
Zovem se Sabrina, imam 30 godina
Najljepsa direktorica lige
Titova je bila prazna kad usao je on
Cuo se samo grandiozan Isovicev ton
Otvorenih usta on pridje Sabrini
Zar ovdje rade i kriminalci?
Diretore mio, madre di Dio, sta si mi ucinila?
Diretore mio, madre di Dio, na tuzbu me navela
Diretore mio, madre di Dio, ti poslala si Mirvica
A njegova me plata pogodila...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tako je, Peljto je upravo kažnjen zbog te utakmice.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:39Ma nemam ja šta objašnjavati, matematika je tu jasna. Jesmo bili loši i slabi drugi dio sezone što sam i napisao 10 puta ali matematički je nismo mogli izgubiti da nije bilo onako brutalno. Oni su imali sve pobjede do kraja ako se ne varam dok su nas masakrirali, morali su tako jer je bila ogromna prednost. Može se proći utakmica po utakmica i jednostavno sabrati sve i to da ne pikamo 5-6 žutih kartona na svakoj našoj utakmici, crvene, penale protiv nas itd. znači samo njihove utakmice. Pa ljudi su imali jedno 13 pobjeda i 1 neriješen rezultat a **** od ekipe uz 2-3 dobra igrača, mislim onoledesma je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:22Đaba Morto, levatima objašnjavaš.. to ne želi ni da vdi ni da čuje.. a pogotovo da misli svojom glavom.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2021, 10:49
To jednostavno nije tačno niti će ikad biti za onog koji je detaljno pratio šta se sve dešavalo prošle sezone. Borac je direktnim guranjem imao sve pobjede u nizu a skoro pola utakmica je bilo neregularno, direktni golovi iz ofsajda kao i poklonjeni penali. Ne bi nas mogli stići nikako, da smo sto puta onako odigrali jer smo imali ogromnu prednost, matematički je nismo mogli izgubiti da nije bilo ovako brutalno.
Na stranu to što smo mi kao prvoplasirana ekipa imali najviše žutih kartona u ligi s ciljem da nam pola ekipe ne igra svako sljedeće kolo dok su oni naravno bili ekipa sa najmanje kartona u ligi, to nije slučajno i direktno utiče na rezultat. Nedosuđeni penali, sjeckanje, svako kolo ti sudi neko iz Banja Luke, Gradiške itd. Modriča je ligu osvojila poštenije nego sad Borac.
Ovo nije moje mišljenje već činjenice koje smo svi mogli gledati. Lako je sabrati i oduzeti samo utakmice gdje su zabijali neregularne golove, to je samo dovoljno a radili su puno gore stvari.
Da si imao jednu pobjedu više oni bi se pobrinuli da izgubiš sljedeću i tako u krug. Zar moramo biti Real Madrid i zabijati svima po 5 golova da bi osvojili titulu? Ne ide to tako.
Drugo, ne bi bilo isto ili slično sa drugim čovjekom. Pa ko je bio prije Vice nakon što je nasilno sklonio čovjeka sa pozicije predsjednika? Upravo zato što je i red bio na nekoga iz RS-a on je bio sklonjen malo prije tako da Vico može uletiti na to mjesto. Ne kažem da je Kovačević savršen ali je radio ok posao dok je bio u savezu dok je sa druge strane Vico htio tući te iste sudije kojima sada plaća/naređuje da sude Borcu ovako.
''Banjalučki arkan'' ''pelena'' i neko kome je Dodik porodica ne može biti isti kao neko drugi.
Čovjek je smijenio dosta ljudi, najbolji sudija u ligi nije mogao suditi dugo te je bio kažnjavan dok za silne i mnogobrojne propuste sudija iz Banja Luke i okoline nije bilo riječi, dodatno su bili nagrađeni da recimo sude Sarajevu u sljedećom kolu.
Na proslavi titule on ide k'o na crvenom tepihu dok ga igrači Borca pozdravljaju, jedino su oni mogli imati publiku i sve im se opraštalo.
Sve je kako si napisao.i to protiv Veleža gdje su odigrali neriješeno je kažnjen Peljto meni se čini
![]()
Ma sijaset štete su nam nanijeli, dok su oni bili gurani na svakoj utakmici. Jednostavno kad uzmeš matematiku i kad pogledaš, kartone, crvene, penale, bodove, sve je jasno ko dan.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Osttribine
- Kontakt:
N.apuši se qrca "levatima", kad vec ne znas normalno komunicirati, ok, u sve to vjerujte, a to Sabrini i uhljebima ide u korist, da smo titulu popusili zbog stimanja Borcu, a ne zbog njihovog javasluka i besparice u klubu. Sta Vico cekao polusezonu pa onda krenuo u akciju, a jesen nam niko nista nije mogao, dok su stvari u klubu i ole bile ok, zatim na proljece si i od tog Borca cisto na Kosevu izgubio, pa Zrinjski pa Široki, pa Velež, sta sve nam to Vico i neke sile krive, nista nije do nas. I na kraju balade kada su nam preostale zadnje 4 utakmice sa uslovno receno laksim klubovima gdje su nam trebale 4 pobjede za titulu koju bi mozda na gol razliku uzeli, sta smo mi napravili, nismo pogledali na gol Slobode niti Mladosti u Kaknju, pa su pojedincima i ti klubovi bili krivi, kao zapeli su protiv nas šatro, nimalo doze samokritike nemamo, a ti Mortem pojma nisi imao o nekim stvarima o kojima smo ti i ja privatno pisali jos u Februaru ove godine za plate i dugovanja, vec tada se atmosfera u klubu pocela urusavati da bi smo na kraju titulu popusili, mogli su oni qrcu mom stimati da si pobjedio u nekoj od ovih navedenih utakmica i tad nas ne bi stigli.ledesma je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:22Đaba Morto, levatima objašnjavaš.. to ne želi ni da vdi ni da čuje.. a pogotovo da misli svojom glavom.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2021, 10:49To jednostavno nije tačno niti će ikad biti za onog koji je detaljno pratio šta se sve dešavalo prošle sezone. Borac je direktnim guranjem imao sve pobjede u nizu a skoro pola utakmica je bilo neregularno, direktni golovi iz ofsajda kao i poklonjeni penali. Ne bi nas mogli stići nikako, da smo sto puta onako odigrali jer smo imali ogromnu prednost, matematički je nismo mogli izgubiti da nije bilo ovako brutalno.Osttribine je napisao/la: ↑14 sep 2021, 10:04
Upravo tako, ali dzaba vise ljudi vole krivca u drugom traziti nego bilo sta drugo, ne kazem da je sto se Borca tice sve bilo cisto, ali do nas je najvise bilo, mi smo zahvaljujuci bodovima sa jeseni i otisli u Evropu jer je proljece bilo za zaborav sto se tice bodovnog salda i igre.
Sve je kako si napisao.
- napoleon72
- Kontakt:
Neke stvari su prekasno isplivale. Iz danasnje perspektive, Vinkova krivica je najmanja u rezultatskom krahu na proljece, jer igraci nisu htjeli da igraju. Nisu proigrali cak ni nakon "pozitivnog soka" sa Dzenom, kao sto su mnogi pricali da ce mo prodisat cim Vinko ode. Dalje, ima li potrebe da vracamo postove, kad je 90% foruma stalo iza uprave kad su pisali saopstenja za sudije i sazivali neke sastanke, a danas vidimo da je to bilo kupovanje vremena i opravdavanje u javnosti za njihov javasluk i nerad. Igraci NISU HTJELI da igraju, Mesanovic zabio dva gola za nas, sad trpa ko lud kad ima sve uslove, pa onda Pejovic, Susic, Milicevic... Kapa do poda Kovi, Fanimu, Peciju i Dupovcu koji su jedini igrali i u toj situaciji. Na derbiju smo vidjeli koliko smo ustvari jaki, jer derbi je prevelik zalogaj da bi se bojkotovao. Ne mozes pjevat Uprava napolje u junu a u aprilu im skidat kapu do poda, jer prebacuju lopticu na sudjenje i savez a ne daju ni marke igracima. Ta uprava nam je i izbila titulu, skupa s pichkicama placenickim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Bodul je za handzica anoreksican !!! E sad skontajte koja je vreca go.vana nama igrala. A branio ga brat i ekipa jer je "nas"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ost, naravno da nisam znao, valjda je i logično što sam te pitao jer si rekao da imaš informacije iz prve ruke, pa čak i onda kada si tvrdio da nimalo ne sumnjaš u titulu. Nisi jedini, više sam forumaša pitao.
Ne zanima me Sabrina i uhljebi koji su njoj bliski, ja odavno smatram da ona treba ići ali ništa nije 100%, niti smo izgubili titulu 100% radi sudija niti smo izgubili radi uprave, to je mix svega. Ja sam samo pisao šta se sve dešavalo. Ti ako misliš da je normalno da mi kao prva ekipa odjednom imamo najviše kartona u ligi i da oni sa 2-3 dobra igrača u ekipi imaju sve pobjede sa jednim neriješenim rezultatom onda ok, nemam tu šta više dodati.
Samo treba razlikovati vjerovanje i činjenice, ovo što sam ja napisao su činjenice.
Naravno da je velika odgovornost bila na upravi i radi plata i svega ali to opet ne isključuje brutalno guranje Borca.
Jesu krivi golemo za situaciju u klubu i to će uvijek ostati činjenica kao i to da nas opet Borac ne bi mogao stići da je bilo fer, ne što smo mi dobri nego što oni sami ne bi mogli dobiti utakmice gdje su im svirani penali na kraju utakmica i kad su davali golove iz ofsajda.
Nije nam niko ništa mogao na jesen jer smo imali Rahmanovića i Tatara koji su prekucali ligu a i ne štima se nikad ništa od početka.
Za to nam nisu neke sile krive, mi smo fer i pošteno izgubili od Borca i po formi smo možda bili peta ekipa u ligi tad ali Borac je samo jedna od 33 utakmice. Ako dobijem Borac to ne znači da sam zaslužio titulu. To što ti ne pogledaš na gol protiv Slobode opet ne znači da ne zaslužuješ titulu. Naravno da je Vinko tu najmanje kriv, samo što je šutio jbg. Nisam ja njega nikad kritikovao, samo izmjene je mogao raditi prije. Šta očekivati bez plata i lošu situaciju u klubu uz brutalno guranje drugog kluba.
Zato mi se sad zasad sviđa Goran, kaže kako i jeste svaki put. Moje mišljenje je da tu ima grešaka i fula ali ne mogu ga toliko ni kriviti jer evo koliko je kola prošlo ni sad mu nisu registrovani pojedini igrači, igrao europu a igrači odlazili svaki dan, imamo solidnu ekipu ali opet slabiju nego prije itd.
Ne zanima me Sabrina i uhljebi koji su njoj bliski, ja odavno smatram da ona treba ići ali ništa nije 100%, niti smo izgubili titulu 100% radi sudija niti smo izgubili radi uprave, to je mix svega. Ja sam samo pisao šta se sve dešavalo. Ti ako misliš da je normalno da mi kao prva ekipa odjednom imamo najviše kartona u ligi i da oni sa 2-3 dobra igrača u ekipi imaju sve pobjede sa jednim neriješenim rezultatom onda ok, nemam tu šta više dodati.
Samo treba razlikovati vjerovanje i činjenice, ovo što sam ja napisao su činjenice.
Naravno da je velika odgovornost bila na upravi i radi plata i svega ali to opet ne isključuje brutalno guranje Borca.
Jesu krivi golemo za situaciju u klubu i to će uvijek ostati činjenica kao i to da nas opet Borac ne bi mogao stići da je bilo fer, ne što smo mi dobri nego što oni sami ne bi mogli dobiti utakmice gdje su im svirani penali na kraju utakmica i kad su davali golove iz ofsajda.
Nije nam niko ništa mogao na jesen jer smo imali Rahmanovića i Tatara koji su prekucali ligu a i ne štima se nikad ništa od početka.
Za to nam nisu neke sile krive, mi smo fer i pošteno izgubili od Borca i po formi smo možda bili peta ekipa u ligi tad ali Borac je samo jedna od 33 utakmice. Ako dobijem Borac to ne znači da sam zaslužio titulu. To što ti ne pogledaš na gol protiv Slobode opet ne znači da ne zaslužuješ titulu. Naravno da je Vinko tu najmanje kriv, samo što je šutio jbg. Nisam ja njega nikad kritikovao, samo izmjene je mogao raditi prije. Šta očekivati bez plata i lošu situaciju u klubu uz brutalno guranje drugog kluba.
Zato mi se sad zasad sviđa Goran, kaže kako i jeste svaki put. Moje mišljenje je da tu ima grešaka i fula ali ne mogu ga toliko ni kriviti jer evo koliko je kola prošlo ni sad mu nisu registrovani pojedini igrači, igrao europu a igrači odlazili svaki dan, imamo solidnu ekipu ali opet slabiju nego prije itd.
Jesmo poceli nasjedat na ovu pricu "sami smo krivi sto smo izgubili titulu" koju nam serviraju Vico i svi ostali koji nas ne podnose... to su ili zlonamjerni ljudi, ili oni koji nisu ni pogledali nijednu nasu tekmu u kojoj su nas sudije zaklale, nego se samo nasladjuju. Kad ste prije zaboravili zrinjski u gostima gdje ne svira cist penal nad Oremusem, a svira njima penal u kojem je Djokanovic uzeo cistu loptu + nam daje 8-9 zutih u toj tekmi smrad iz listice koji uopce ne bi smio ni suditi tu utakmicu?!
Utakmica s Velezom u gostima gdje sudija ne daje cist crveni na pocetku tekme njima, i ne svira nam ciste penale, da ne spominjemo njihovih 20 minuta zadrzavanja bez ikakve sankcije?
Pa ljudi mi smo kao najofanzivnija ekipa lige prosle sezone imali 3 penala, dva protiv krupe i jedan protiv mladosti, a posljednji u oktobru?!!
Borceve penale, golove iz ofsajda protiv Zrinjskog, i generalno brutalno navlacenje na najsitnijim faulovima i sranjima koje totalno preokrene utakmicu posebno ne zaboraviti...
Utakmica s Velezom u gostima gdje sudija ne daje cist crveni na pocetku tekme njima, i ne svira nam ciste penale, da ne spominjemo njihovih 20 minuta zadrzavanja bez ikakve sankcije?
Pa ljudi mi smo kao najofanzivnija ekipa lige prosle sezone imali 3 penala, dva protiv krupe i jedan protiv mladosti, a posljednji u oktobru?!!
Borceve penale, golove iz ofsajda protiv Zrinjskog, i generalno brutalno navlacenje na najsitnijim faulovima i sranjima koje totalno preokrene utakmicu posebno ne zaboraviti...
- Osttribine
- Kontakt:
Istina je da nisam ni ja sumnjao u titulu na pocetku, ali kako se proljetni dio prvenstva odvijao i ja sam poceo sumnjati, kao i Uprava na kraju, sutili su do zadnjeg momenta pa kada su vidjeli da je gotovo sjetili se kao da reaguju nekakvim saopstenjima o regularnosti, jel ti vjerujes da bi oni bilo sta od toga pokrenuli da smo mi uzeli titulu pa makar i na gol razliku. I nije samo Borac na Kosevu u pitanju, nabrojah ti maloprije utakmice onako iz glave koje su nas kostale titule, a niti jedna nije bila sporna, eventualno poraz od Veleza u Mostaru bila je ona situacija mozda za penal u zadnjoj minuti nad Milicevicem. Uporno pokusavamo osuditi samo ove iz NSBiH, a nije nam bila mrska titula nakon odigranih samo 22 kola prosle godine, jesmo bili prvi nakon odigrana dva kruga tj svako sa svakim, ali treba biti realan i reci sta bi smo pisali i pricali da je neko drugi umjesto nas tako postao prvak, milion teorija bi bilo.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2021, 12:48Ost, naravno da nisam znao, valjda je i logično što sam te pitao jer si rekao da imaš informacije iz prve ruke, pa čak i onda kada si tvrdio da nimalo ne sumnjaš u titulu. Nisi jedini, više sam forumaša pitao.
Za to nam nisu neke sile krive, mi smo fer i pošteno izgubili od Borca i po formi smo možda bili peta ekipa u ligi tad ali Borac je samo jedna od 33 utakmice. Ako dobijem Borac to ne znači da sam zaslužio titulu. To što ti ne pogledaš na gol protiv Slobode opet ne znači da ne zaslužuješ titulu. Naravno da je Vinko tu najmanje kriv, samo što je šutio jbg. Zato mi se sad zasad sviđa Goran, kaže kako i jeste svaki put. Moje mišljenje je da tu ima grešaka i fula ali ne mogu ga toliko ni kriviti jer evo koliko je kola prošlo ni sad mu nisu registrovani pojedini igrači, igrao europu a igrači odlazili svaki dan, imamo solidnu ekipu ali opet slabiju nego prije itd.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve rečeno. @Zip, ako si to tiSjevernaKoreja je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:47Naravno da je bilo i do nas, ali je ono bilo kradja koja ce se za par godina vise potencirati nego sada.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2021, 11:26Ja se opet ne mogu otrgnuti utisku da smo mi i samo mi isključivi krivci za neosvajanje titule.
Mislim da su jedino protiv nas igrali posteno, i dobili nas.
Plus, sto se nama unatoc losim rezultatima, losoj atmosferi dodale i neisplacene place... Sve to je vodilo ka losem, tj gubitku titule.
Jedino mi volimo svoje da kritikujemo, i to je oke ds je normalno stanje u drzavi.
Al ako ssm sebe ne zastitos, nece te drugi sigurno zastititi.
Da je nama bila uredna finansijska situscija, mi to nebi dozvolili, ali marke nismo imali da bi se mogli "odbraniti" od njih.

u najlosijoj ligi u Evropi,u najlosijoj infrastrukturi u evropi, ti ni sa Tanom ni sa Namom nisi iskocio ni metar od ostatka lige
pola lige prodje kod nas se jos ne zna ko ce kad moci igrat ni da li ce ti igrac u drzavu uopste doci
ojjj Sabrooooo obraz ti ljubim
pola lige prodje kod nas se jos ne zna ko ce kad moci igrat ni da li ce ti igrac u drzavu uopste doci
ojjj Sabrooooo obraz ti ljubim
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
spezial je napisao/la: ↑14 sep 2021, 12:59Jesmo poceli nasjedat na ovu pricu "sami smo krivi sto smo izgubili titulu" koju nam serviraju Vico i svi ostali koji nas ne podnose... to su ili zlonamjerni ljudi, ili oni koji nisu ni pogledali nijednu nasu tekmu u kojoj su nas sudije zaklale, nego se samo nasladjuju. Kad ste prije zaboravili zrinjski u gostima gdje ne svira cist penal nad Oremusem, a svira njima penal u kojem je Djokanovic uzeo cistu loptu + nam daje 8-9 zutih u toj tekmi smrad iz listice koji uopce ne bi smio ni suditi tu utakmicu?!
Evo levatu ostribine, boldirao sam ti razloge i činjenice, a ti i dalje živi u zabludi.
Ljudi ti objašnjavaju a ti ko noj.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 34 gosta.