FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 14 sep 2021, 07:56

bordobijeli je napisao/la:
14 sep 2021, 01:19
Jojj kad se sjetim ovdje oduševljenja Vico pravi terene, samo nek nije bošnjo i bh Telecom itd itd. Naravno ne svi al zna se koje sta pisao, malo u arhivu i sve ima.
Onaj debil @zip ga je najvise hvalio,cak je vrijedao forumase koji su tada kritikovali ovog chetnika.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 sep 2021, 08:05

GalileoGalilei je napisao/la:
14 sep 2021, 01:40
ElCartel11 je napisao/la:
14 sep 2021, 01:29
Begic je ljudina za Vicu onda znate kakav je Vico.
Po čemu?
Po tome sto si imao normalno suđenje, za početak.
Nije ti niko oremusa iskljucivo u utakmici za titulu zbog igre đonom gdje nije dirnuo protivnika.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 sep 2021, 08:11

Jojj kad se sjetim ovdje oduševljenja Vico pravi terene, samo nek nije bošnjo i bh Telecom itd itd. Naravno ne svi al zna se koje sta pisao, malo u arhivu i sve ima.
Moras ti provuc pricu o SDA i Telekomu, pa makar. Cudi me pa nisi spomenuo i legende. E nek nije BH telekom vise, taman nam Boze pravde u svakom prenosu pustali et. Samo nek nisu narandzasta gov.na.

Kako ne kontate da je svakako bio red na srpskog predsjednika? Da nije bio Vico bio bi neko slican Vici, isti qrac. A da su nam igraci lani imali normalne uslove i da nisu bili jajare koji bojkotuju sve, ne bi trojica Vica pomogli Borcu. U dva boda nam je Borac titulu uzeo, samo jedan poraz da smo okrenuli u nasu pobjedu i bili bismo prvaci.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2021, 08:55

napoleon72 je napisao/la:
14 sep 2021, 08:11
Moras ti provuc pricu o SDA i Telekomu, pa makar. Cudi me pa nisi spomenuo i legende. E nek nije BH telekom vise, taman nam Boze pravde u svakom prenosu pustali et. Samo nek nisu narandzasta gov.na.

Kako ne kontate da je svakako bio red na srpskog predsjednika? Da nije bio Vico bio bi neko slican Vici, isti qrac. A da su nam igraci lani imali normalne uslove i da nisu bili jajare koji bojkotuju sve, ne bi trojica Vica pomogli Borcu. U dva boda nam je Borac titulu uzeo, samo jedan poraz da smo okrenuli u nasu pobjedu i bili bismo prvaci.
Pa moram spomenuti kad smo slijepi i naivni, ovdje su bili odusevljeni sto dolazi Vico, Mtel, stadioni, arena, i jedini argument je bio bolje nego bošnjo.
Titulu smo izgubili radi uprave i investitora, zato sto nije bilo plate 6 mjeseci, sve ostalo nebi bilo problem.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 sep 2021, 08:58

Jel' sletio Fanimo?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 sep 2021, 09:01

Od BHTelekoma je sve bolje. Ostalo ok, nismo se usrecili. Al nek smo skinuli narandzaste gov.nare, yebo im internet od 440 kbps mater. Klasicna drzavna firma gdje ti treba veza i mito da ti serviser dodje i zamijeni ruter ili da uzmes novi daljinski.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 sep 2021, 09:08

MaroonBjelave je napisao/la:
14 sep 2021, 08:58
Jel' sletio Fanimo?
Sletio sam na aerodrom u Butmiru
Rekli su mi, tu ces vidjet kamp nedovrsen
Ime mi je Matijas, a zemlja Engleska
Desno krilo sam, solidnih driblinga

Pila sam dvolitre po tuzlanskim ulicama
I sve sto sam znala to su pils, vino i rakija
Zovem se Sabrina, imam 30 godina
Najljepsa direktorica lige

Titova je bila prazna kad usao je on
Cuo se samo grandiozan Isovicev ton
Otvorenih usta on pridje Sabrini
Zar ovdje rade i kriminalci?

Diretore mio, madre di Dio, sta si mi ucinila?
Diretore mio, madre di Dio, na tuzbu me navela
Diretore mio, madre di Dio, ti poslala si Mirvica
A njegova me plata pogodila...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 sep 2021, 09:09

Zivio bhtelecom

Elhamdulillah
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2021, 09:12

14 sep 2021, 09:01
Od BHTelekoma je sve bolje. Ostalo ok, nismo se usrecili. Al nek smo skinuli narandzaste gov.nare, yebo im internet od 440 kbps mater. Klasicna drzavna firma gdje ti treba veza i mito da ti serviser dodje i zamijeni ruter ili da uzmes novi daljinski.
To jest meni se baš neki dan pokvario daljinski i 19 KM novi,uzimaju lopatom. Ma da sam zadovoljan s paketom moja tv sto se tiče izbora kanala, sve ima arene, Sport klubovi, moja tv premijer liga, nova bh, euro sport sto se tiče sporta stvarno top.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 sep 2021, 09:18

sonpenn je napisao/la:
13 sep 2021, 21:27
slika
Crkni krmak yeboti Dodik mater a ti njemu yebo sestru :guz:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 sep 2021, 09:40

Ide Bagaric za kapitena na fantasy, 2 gola, hladno 24 poena
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 14 sep 2021, 09:57

14 sep 2021, 09:08
Jel' sletio Fanimo?

nije ti lako
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 sep 2021, 10:04

Upravo tako, ali dzaba vise ljudi vole krivca u drugom traziti nego bilo sta drugo, ne kazem da je sto se Borca tice sve bilo cisto, ali do nas je najvise bilo, mi smo zahvaljujuci bodovima sa jeseni i otisli u Evropu jer je proljece bilo za zaborav sto se tice bodovnog salda i igre.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 14 sep 2021, 10:06

GalileoGalilei je napisao/la:
14 sep 2021, 00:52
Joj kad krenu pričati koliko neko ima tekmi u određenom periodu, ranio bih se odmah. Vi se ponašate isto da je ovo Premiership, a ne obični jad od lige, koju su prekucali raznorazni igrači s iole nekim znanjem. Tatar u Belupu nije imao mjesta, kod nas najbolji igrač lige. Bilbija meda ne može nigdje vani, ovdje kao De Bruyne. Bodul nespreman haos, pa lik kao Ronaldinho naspram ostalih. Milion primjera..

Lazić da je sjedio kući mjesec dana, opet može doprinjeti dosta. Kad (ako) liga bude na nekom pristojnom nivou jednog dana, onda se možemo brinuti oko tih stvari.

Reče mi Kapić da je Sablić trebao biti na klupi, ali odjednom javiše da neće. Kaže dobar Velež pravo, hvali Bagarića, Bodula i Cmiljanića.
Vjerovatno su skontali da se neka glupost u pravilniku može dvojako tumačiti. Bolje sprjećiti, nego dozvoliti Vicićima da se iživljavaju. Pošto je oćito da smo u latentnom sukobu sa njima(vidi Vicinu izjavu), ne smije im se dati bila kakva mogućnost zaje.ancije.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 sep 2021, 10:09

keli je napisao/la:
14 sep 2021, 09:57
14 sep 2021, 09:08
Jel' sletio Fanimo?

nije ti lako
Znam...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 14 sep 2021, 10:46

holyman je napisao/la:
14 sep 2021, 09:09
Zivio bhtelecom

Elhamdulillah
:njanjanja: :njanjanja:
Maroon Brothers 1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 sep 2021, 10:47

Masala bodulovog stomaka, bas opustena varijanta. Zivjela sprema i mtel premijer liga
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2021, 10:49

Osttribine je napisao/la:
14 sep 2021, 10:04

Upravo tako, ali dzaba vise ljudi vole krivca u drugom traziti nego bilo sta drugo, ne kazem da je sto se Borca tice sve bilo cisto, ali do nas je najvise bilo, mi smo zahvaljujuci bodovima sa jeseni i otisli u Evropu jer je proljece bilo za zaborav sto se tice bodovnog salda i igre.
To jednostavno nije tačno niti će ikad biti za onog koji je detaljno pratio šta se sve dešavalo prošle sezone. Borac je direktnim guranjem imao sve pobjede u nizu a skoro pola utakmica je bilo neregularno, direktni golovi iz ofsajda kao i poklonjeni penali. Ne bi nas mogli stići nikako, da smo sto puta onako odigrali jer smo imali ogromnu prednost, matematički je nismo mogli izgubiti da nije bilo ovako brutalno.
Na stranu to što smo mi kao prvoplasirana ekipa imali najviše žutih kartona u ligi s ciljem da nam pola ekipe ne igra svako sljedeće kolo dok su oni naravno bili ekipa sa najmanje kartona u ligi, to nije slučajno i direktno utiče na rezultat. Nedosuđeni penali, sjeckanje, svako kolo ti sudi neko iz Banja Luke, Gradiške itd. Modriča je ligu osvojila poštenije nego sad Borac.
Ovo nije moje mišljenje već činjenice koje smo svi mogli gledati. Lako je sabrati i oduzeti samo utakmice gdje su zabijali neregularne golove, to je samo dovoljno a radili su puno gore stvari.
Da si imao jednu pobjedu više oni bi se pobrinuli da izgubiš sljedeću i tako u krug. Zar moramo biti Real Madrid i zabijati svima po 5 golova da bi osvojili titulu? Ne ide to tako.
Drugo, ne bi bilo isto ili slično sa drugim čovjekom. Pa ko je bio prije Vice nakon što je nasilno sklonio čovjeka sa pozicije predsjednika? Upravo zato što je i red bio na nekoga iz RS-a on je bio sklonjen malo prije tako da Vico može uletiti na to mjesto. Ne kažem da je Kovačević savršen ali je radio ok posao dok je bio u savezu dok je sa druge strane Vico htio tući te iste sudije kojima sada plaća/naređuje da sude Borcu ovako.
''Banjalučki arkan'' ''pelena'' i neko kome je Dodik porodica ne može biti isti kao neko drugi.
Čovjek je smijenio dosta ljudi, najbolji sudija u ligi nije mogao suditi dugo te je bio kažnjavan dok za silne i mnogobrojne propuste sudija iz Banja Luke i okoline nije bilo riječi, dodatno su bili nagrađeni da recimo sude Sarajevu u sljedećom kolu.
Na proslavi titule on ide k'o na crvenom tepihu dok ga igrači Borca pozdravljaju, jedino su oni mogli imati publiku i sve im se opraštalo.
Ovo je samo iz glave, ima tu još dosta stvari.
Otvoriti oči dok nije kasno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 sep 2021, 11:12

Bilo je normalno suđenje pod Begićem jel? Normalno je da prije nekoliko sezona bude suspendovano 5-6 sudija, normalno je isto tako da se desi afera s suđenjem zvana "Jakupović" itd. Prije par godina sam napravio čitav klip sudijskih grešaka, tad se šiljilo komšinicama. Eto sve cvjetalo prije Vice, sad smo odjednom u dubiozi. Da ne misli neko da ga branim hahahahah, boli me qurac za njega, nego ne mogu ove priče kako je prije bilo bolje, a ustvari u pet deka.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 sep 2021, 11:22

MortemHz je napisao/la:
14 sep 2021, 10:49
Osttribine je napisao/la:
14 sep 2021, 10:04

To jednostavno nije tačno niti će ikad biti za onog koji je detaljno pratio šta se sve dešavalo prošle sezone. Borac je direktnim guranjem imao sve pobjede u nizu a skoro pola utakmica je bilo neregularno, direktni golovi iz ofsajda kao i poklonjeni penali. Ne bi nas mogli stići nikako, da smo sto puta onako odigrali jer smo imali ogromnu prednost, matematički je nismo mogli izgubiti da nije bilo ovako brutalno.
Na stranu to što smo mi kao prvoplasirana ekipa imali najviše žutih kartona u ligi s ciljem da nam pola ekipe ne igra svako sljedeće kolo dok su oni naravno bili ekipa sa najmanje kartona u ligi, to nije slučajno i direktno utiče na rezultat. Nedosuđeni penali, sjeckanje, svako kolo ti sudi neko iz Banja Luke, Gradiške itd. Modriča je ligu osvojila poštenije nego sad Borac.
Ovo nije moje mišljenje već činjenice koje smo svi mogli gledati. Lako je sabrati i oduzeti samo utakmice gdje su zabijali neregularne golove, to je samo dovoljno a radili su puno gore stvari.
Da si imao jednu pobjedu više oni bi se pobrinuli da izgubiš sljedeću i tako u krug. Zar moramo biti Real Madrid i zabijati svima po 5 golova da bi osvojili titulu? Ne ide to tako.
Drugo, ne bi bilo isto ili slično sa drugim čovjekom. Pa ko je bio prije Vice nakon što je nasilno sklonio čovjeka sa pozicije predsjednika? Upravo zato što je i red bio na nekoga iz RS-a on je bio sklonjen malo prije tako da Vico može uletiti na to mjesto. Ne kažem da je Kovačević savršen ali je radio ok posao dok je bio u savezu dok je sa druge strane Vico htio tući te iste sudije kojima sada plaća/naređuje da sude Borcu ovako.
''Banjalučki arkan'' ''pelena'' i neko kome je Dodik porodica ne može biti isti kao neko drugi.
Čovjek je smijenio dosta ljudi, najbolji sudija u ligi nije mogao suditi dugo te je bio kažnjavan dok za silne i mnogobrojne propuste sudija iz Banja Luke i okoline nije bilo riječi, dodatno su bili nagrađeni da recimo sude Sarajevu u sljedećom kolu.
Na proslavi titule on ide k'o na crvenom tepihu dok ga igrači Borca pozdravljaju, jedino su oni mogli imati publiku i sve im se opraštalo.
Ovo je samo iz glave, ima tu još dosta stvari.
Otvoriti oči dok nije kasno.
Đaba Morto, levatima objašnjavaš.. to ne želi ni da vdi ni da čuje.. a pogotovo da misli svojom glavom.

Sve je kako si napisao.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 15 gostiju.