FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cuo sam da je Lazić na treninzima sasvim ok, među najboljim. Čovjek opet ima neko iskustvo, sezonu i po se po Rusiji gombao sa Hulkom, Džubom i ostalim strvinama, bio standardan u mladoj reprezentaciji Srbije.Bilo bi idealno da protiv Leotara odigra 90 minuta, da uhvati taj neki ritam.
Yebalo mu cijelo Sarajevo sestru i mamu..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Sav javašluk trenutne uprave i rukovodstva kluba se ogleda u stranici fan shopa. Vec 2 mjeseca nije dostupna adresa, zaista nevjerovatno. 

Da je ove dovest na Sjever sa Hordama

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad ja njega ne bih vratiomiky_hz je napisao/la: ↑13 sep 2021, 19:47Al Lazic zadnje 2 godine ima 3 utakmice,u te tri se racuna i derbi protiv Zeljeznicara 1:3 kad smo izgubili koji se igrao 2019.
Poslije odlaska od nas dvije utakmice odigrao![]()
Pa ovaj se sastavit nece do isteka ugovora vracat ce formu. Bukvalno kao karijeru da je zavrsio pa sad hajd opet sve.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Lazic top i ševelj.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sta kaze ovaj kriminalac "pa bilo je sudijskih gresaka i na evropskom prvenstvu, bitno je da se te greske sankcionisu"... pu pogino dabogda
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Joj kad krenu pričati koliko neko ima tekmi u određenom periodu, ranio bih se odmah. Vi se ponašate isto da je ovo Premiership, a ne obični jad od lige, koju su prekucali raznorazni igrači s iole nekim znanjem. Tatar u Belupu nije imao mjesta, kod nas najbolji igrač lige. Bilbija meda ne može nigdje vani, ovdje kao De Bruyne. Bodul nespreman haos, pa lik kao Ronaldinho naspram ostalih. Milion primjera..
Lazić da je sjedio kući mjesec dana, opet može doprinjeti dosta. Kad (ako) liga bude na nekom pristojnom nivou jednog dana, onda se možemo brinuti oko tih stvari.
Reče mi Kapić da je Sablić trebao biti na klupi, ali odjednom javiše da neće. Kaže dobar Velež pravo, hvali Bagarića, Bodula i Cmiljanića.
Lazić da je sjedio kući mjesec dana, opet može doprinjeti dosta. Kad (ako) liga bude na nekom pristojnom nivou jednog dana, onda se možemo brinuti oko tih stvari.
Reče mi Kapić da je Sablić trebao biti na klupi, ali odjednom javiše da neće. Kaže dobar Velež pravo, hvali Bagarića, Bodula i Cmiljanića.
-
- Kontakt:
Jojj kad se sjetim ovdje oduševljenja Vico pravi terene, samo nek nije bošnjo i bh Telecom itd itd. Naravno ne svi al zna se koje sta pisao, malo u arhivu i sve ima.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bio Vico, bio Begić, sve je to isto. Ništa ovaj nije bolji od ovog drugog. Samo eto Begić je 'naš', pa nek uzjaše, bolje naš nego anam njihov ha ja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Begic je ljudina za Vicu onda znate kakav je Vico.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Po čemu?
-
- Kontakt:
Vidjet ćeš ko je bolji kad te suspenduju iz svih takmičenja a usput uzme sve što je ostalo u savezu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 01:25Bio Vico, bio Begić, sve je to isto. Ništa ovaj nije bolji od ovog drugog. Samo eto Begić je 'naš', pa nek uzjaše, bolje naš nego anam njihov ha ja.
Onda ćeš shvatiti ko je vlah.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.