FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irridu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irridu » 23 jan 2011, 01:05

samo sarajevo je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:ali ti si na nasoj temi :S
isto kao i sto vi spavate na nasoj pa reko da i ja pocnem da smaram :D
jes vala stvarno eo ja se konto uselit tamo ko podstanarXD
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 23 jan 2011, 01:07

ako ne moze u Želji moze u nanajevu ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 23 jan 2011, 01:11

Daj ba šta ti je, nemam prečeg posla nego pojašnjavati situaciju u propalom klubu koji ima minimalne šanse da preživi. Torpedo je prošlost time se više niko ozbiljan ne zamara niti zagađuje ovu temu.

@old school

Ako je tako onda tim gore (to je katastrofa samo po sebi) mada ja mislim da se je po tom pitanju (mislim na mitologiju) situacija popravila. Međutim, objektivno stvari su se po pitanju treniranja u fudbalskim klubovima promijenila. U naše vrijeme trenirati u Želji je bilo praktično besplatno, jeste da si mor'o redovno đačku knjižicu donositi na provjeru da se vidi da nisi kakav klošar. Danas, treniranje se plača i mnogi roditelji svojoj djeci (vrlo često i talentovanoj) to ne mogu priuštiti. Nažalost, plačanje je postalo kod nas standard i niko i ne razmišlja (a realno gotovo niko i nema te uslove) da treniranje postane besplatno. Željo ako želi da postane i ostane dominantan klub u ovoj državi morat će pitanju omladinskih škola posvetiti veliku pažnju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nanake
Kontakt:

Post Postao/la nanake » 23 jan 2011, 01:11

Nek ode, pa da nam pitari uplate 3 posto od transfera.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 jan 2011, 01:14

ma treba da je besplatno, i da su treninzi svaki radni dan po dva puta, kad su tekme trening tekma trening :D pa bi vidjeli masina :D

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 23 jan 2011, 01:17

samo sarajevo je napisao/la:I Dzeko je bio kloc,radovali ste se kad ste se rijesili krampe kako ste ga zvali,psovali mu sa tribina,to i on sam kaze u svojim izjavama! Nego kad je ovaj Đip bio na probi u Samdoriji sjecam se ovdje izjava vasih velika,nada steta sto ide,nevidjen talenat itd. a sad krampa haha nesto mi je to poznato od strane skretnicara sa krmetnjaka!
bio kloc tad ne bio sad je to sto jes uostalom otkud ti znas jeli bio ili nije realno nikad ne bi posto sto sad jeste da nije otiso al jbg po vamo smo ga otjerali a pare dolaze na racun :lol:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jan 2011, 01:19

samo sarajevo je napisao/la:I Dzeko je bio kloc,radovali ste se kad ste se rijesili krampe kako ste ga zvali,psovali mu sa tribina,to i on sam kaze u svojim izjavama! Nego kad je ovaj Đip bio na probi u Samdoriji sjecam se ovdje izjava vasih velika,nada steta sto ide,nevidjen talenat itd. a sad krampa haha nesto mi je to poznato od strane skretnicara sa krmetnjaka!
vjeruj mi ko god je to rekao on nema veze sa fudbalom,pa sta ti brzinom samo mozes uraditi ,ali haj necu da ispadnem kao ovi iz banja luke da se sad pravdaju za stanceskog a plakali do neki dan za njim,mozda je nekome bio dobar ali meni nikad nije bio...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 01:20

irridu je napisao/la:
bio kloc tad ne bio sad je to sto jes uostalom otkud ti znas jeli bio ili nije realno nikad ne bi posto sto sad jeste da nije otiso al jbg po vamo smo ga otjerali a pare dolaze na racun :lol:
Sine dragi i ja fulam zareze,nekad i slovo izostavim al tebi je tesko post desifrovati!

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 23 jan 2011, 02:17

samo sarajevo je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Sine dragi i ja fulam zareze,nekad i slovo izostavim al tebi je tesko post desifrovati!
Nije tvoje da prichash o zarezima i tachkama, izmedju ostalog, da jeste, bio bi profesor/nastavnik/uchitelj..

Chinjenica je da je Zheljo par svjetlosnih godina ispred tvog tima, svidjelo se to tebi ili ne.. A, to shto vi zavidite, mrzite i josh veche komplekse u svojoj glavi stvarate je vash problem.. Ako nemash shta pametno rechi, bolje nishta ni ne govori..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 02:21

katzenbrummen je napisao/la:
Chinjenica je da je Zheljo par svjetlosnih godina ispred tvog tima, svidjelo se to tebi ili ne.. A, to shto vi zavidite, mrzite i josh veche komplekse u svojoj glavi stvarate je vash problem.. Ako nemash shta pametno rechi, bolje nishta ni ne govori..

Hahahaha haj da i ovo cujem de mi navedi majke ti po cemu to ?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 jan 2011, 02:30

Samo F.K.S !! je napisao/la:

Niko vam ne moze osporiti da ste od 2009/10 i 2010/11 ( ova sezona ) bolji od nas puno. (mislim u organizaciji kluba , igrakom kadru isl) iako se to ne vidi na tabeli puno(vidjecemo drugi dio sezone).
Samo me zanima gdje ste bili od 2004/5 do 2008/9 . U te cetri sezone dvapust ste bili 6,jednom 8 i jednom 9 :mrgreen:
DOk ste vi bili jaki u godinama 2000-2004 mi smo uvjek ostajali u top 3-4 na tabeli... :roll:

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 23 jan 2011, 02:39

Vidi jednu stvar, to stoji i niko ne spori da smo bili u k.... 4-5 god zbog ovih ili onih razloga al ruku na srce vi ste uzeli jednu titulu u 15 god i furate se da ste veliki, koliko je Zeljo izeo titula od kad se igra ova saban liga? Trenutno smo ispred vas organizacijski pa i rezultatski i to je cinjenica
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 23 jan 2011, 02:45

Cuj poslije 2009 bolji od vas puno,pa jel te stid.Poslije rata imamo duplo vise titula i ti se usudjes porediti nas sa vama hahaha kako si smijesan pitaru.Da smo ispadali iz lige titule se pisu.U zadnjoj deceniji imamo 3 titule i ti se usudjes govoriti o nekom crnom razdoblju Zelje.... :o :o
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 23 jan 2011, 02:48, ukupno mijenjano 1 put.

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 23 jan 2011, 02:47

samosarajvo je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:

Niko vam ne moze osporiti da ste od 2009/10 i 2010/11 ( ova sezona ) bolji od nas puno. (mislim u organizaciji kluba , igrakom kadru isl) iako se to ne vidi na tabeli puno(vidjecemo drugi dio sezone).
Samo me zanima gdje ste bili od 2004/5 do 2008/9 . U te cetri sezone dvapust ste bili 6,jednom 8 i jednom 9 :mrgreen:
DOk ste vi bili jaki u godinama 2000-2004 mi smo uvjek ostajali u top 3-4 na tabeli... :roll:
Kao prvo, uprava konachno pochela da radi kako treba.. Dovodimo kvalitetne igrache, slalbimo direktne konkurente za naslov.. Drugo, finansijski bolje stojimo o tvog kluba.. To nije nikakva tajna.. Ne omalazhavam nikoga, al' brate znamo svi koji je klub iz grada Sarajeva dotakao dno dna.. Dalje, Zheljina shkola nogometa je pet miliona puta bolja, proizvodili smo kvalitetne igrache i proizvodichemo ih.. Dok je Zhelje, biche i kvalitetnih reprezentativaca..
Kazhem ti kako jeste.. O tradiciji i da ne pricham..

Ah, svaki tim ima upone i padove.. Al' fazon je podichi se nakon shto padnesh.. Zhelji trebalo par godina.. Koliko che vama trebati, Bog zna.. Igrachi vam odlaze i dolaze kako im chuni chejf.. Eto, doveli ste ovog Odjechu, Obuchu il' kako vech.. Pa taj se lik svake druge godine vracha u vash tim.. Cc..

Ja samo govorim kako jeste, a to shto je istinu nekada teshko prihvatiti.. To je, prijatelju, vash problem..

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 02:50

Jesmo mi to bankrotirali ili ispali iz lige pa da smo dotakli dno dna ?

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 jan 2011, 02:52

aj prestani pisat to oct sh zh ch i tako to

muka mi citat :S

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 23 jan 2011, 03:02

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jesmo mi to bankrotirali ili ispali iz lige pa da smo dotakli dno dna ?
Bankrotirali, manje - vishe.. Znamo kakva je situacija bila sa ishranom, stambenim objektima i tako to.. A, josh vechi blam je izachi u javnost sa nechim takvim.. U javnost se izlazi kad nemash drugog rjeshenja.. Tako da.. Jest brate.. Dno dna..
samir_tm87 je napisao/la:aj prestani pisat to oct sh zh ch i tako to

Izvini, Boga ti.. Nemam pravo ch, sh, zh etc. na tastaturi, pa se snalazim.. :]

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 23 jan 2011, 03:29

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jesmo mi to bankrotirali ili ispali iz lige pa da smo dotakli dno dna ?
Bankrotirali, manje - vishe.. Znamo kakva je situacija bila sa ishranom, stambenim objektima i tako to.. A, josh vechi blam je izachi u javnost sa nechim takvim.. U javnost se izlazi kad nemash drugog rjeshenja.. Tako da.. Jest brate.. Dno dna..
samir_tm87 je napisao/la:aj prestani pisat to oct sh zh ch i tako to

Izvini, Boga ti.. Nemam pravo ch, sh, zh etc. na tastaturi, pa se snalazim.. :]
sta ti je ba ja misom pisem,zato nemam ovih znakova zarez i tako to :lol:

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 23 jan 2011, 07:44

Ma nek je Ronaldo-papak :P otisao na brdo.Znao sam da nije nesto i da je Amar ustanovio da nije uopste za ovog sporta barem ne profesionalno,ali da je supak i jad od covjeka,a samim time i od igraca nisam znao.I njemu kao i Kerli Zeljo je posluzio da samo ime izgrade i ovom prilikom obojici im zelim sve najgore u karijeri(za ovog malog kenjca je upitna) ;)
AMAR OSIM!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 23 jan 2011, 10:40

Znaci nasa Cristina presla na hrenovke :shock: :lol: a kitice kontaju dobili igraca,i jos mastaju da mi cmizdrimo.
Sta reci za Đip-alo Junuza :mrgreen: osim da je decko bez mozga sto ce se vidjeti u buducnosti,ali yebati ga,treba sacuvati dva najveca nas dragulja Hodzica i Zolotica,ostali picici koji ne igraju srcem za svete boje plave kao sto je Kerla,Đip-alo Junuz i ostali mogu da ga duvaju.

Samo je Željo vjecan,sve ostalo prolazi!!!

Ima li kakvih naznaka za Kamerunce hoce li ostati?
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 23 jan 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, mavi i 46 gostiju.