Sport i TV
Re: Sport i TV
gdje je inaj insajder, hoce li nove arene ubacit na moju web tv?
budu li mi aba ligu gurali na kanale koje nemam, nema im pretplate od mene. a da ne spominjem koliko mi je stari popizdio jer je prenos utakmice velez-sarajevo kasnio pola sata....tek drugo poluvrijeme islo live
budu li mi aba ligu gurali na kanale koje nemam, nema im pretplate od mene. a da ne spominjem koliko mi je stari popizdio jer je prenos utakmice velez-sarajevo kasnio pola sata....tek drugo poluvrijeme islo live
- NisamInSajder
- Kontakt:
To drugo nije nista strano za Arenu. Pa i ranije se to desavalo, da utakmice nase lige na Areni ili kasne ili budu prekinute zbog neke drugog prenosa (LingLong lige) ili reklama. A i nekoliko utakmice Serije A su kasnile ili zbog odbojke ili neki drugi razlog.RoninX je napisao/la: ↑13 sep 2021, 11:31gdje je inaj insajder, hoce li nove arene ubacit na moju web tv?
Primjetio sam da se kasni samo na srpskim Arenama, na hrvatskim ide sve uredno, bez kasnjenja, bez prekidanja bilo koje utakmice.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
1) Kada nove Arene budu na MojaTV, bit će i na webTV.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 sep 2021, 12:18To drugo nije nista strano za Arenu. Pa i ranije se to desavalo, da utakmice nase lige na Areni ili kasne ili budu prekinute zbog neke drugog prenosa (LingLong lige) ili reklama. A i nekoliko utakmice Serije A su kasnile ili zbog odbojke ili neki drugi razlog.RoninX je napisao/la: ↑13 sep 2021, 11:31gdje je inaj insajder, hoce li nove arene ubacit na moju web tv?
Primjetio sam da se kasni samo na srpskim Arenama, na hrvatskim ide sve uredno, bez kasnjenja, bez prekidanja bilo koje utakmice.
2) NIJE kasnio prijenos utakmice Vel-Sar na iptv već je samo kasnio cijeli program svakog kanala putem webTV (pisao sam tada koji je razlog). Na poluvremenu je sve sređeno.
3) Za ostala kašnjenja na uključenja u prijenos, naravno da će se to manje dešavati hrvatskoj Areni jer imaju više kanala.
Što nema sport klubova na mojoj web TV?RayJay je napisao/la: ↑13 sep 2021, 12:261) Kada nove Arene budu na MojaTV, bit će i na webTV.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 sep 2021, 12:18To drugo nije nista strano za Arenu. Pa i ranije se to desavalo, da utakmice nase lige na Areni ili kasne ili budu prekinute zbog neke drugog prenosa (LingLong lige) ili reklama. A i nekoliko utakmice Serije A su kasnile ili zbog odbojke ili neki drugi razlog.RoninX je napisao/la: ↑13 sep 2021, 11:31gdje je inaj insajder, hoce li nove arene ubacit na moju web tv?
2) NIJE kasnio prijenos utakmice Vel-Sar na iptv već je samo kasnio cijeli program svakog kanala putem webTV (pisao sam tada koji je razlog). Na poluvremenu je sve sređeno.
3) Za ostala kašnjenja na uključenja u prijenos, naravno da će se to manje dešavati hrvatskoj Areni jer imaju više kanala.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
To je pitanje za vlasnike spomenutog kanala koji su zabranili reemitiranje putem interneta. Isto tako nisu dali HD verzije svojih kanala, nisu ponudili kanale SK HD i SK1 hr i plus su "napravili" kanal Nova Sport koji nije dostupan korisnicima MojaTV (iako je bio najavljen na N1, zanimljivo još jedan njihov medij).
Fazon je sto bi se ti ovdje, da se nesto slicno desavalo na SK-u, ismijavao i sprdao na njihov racun kao sto radis za mnogo manje propuste. Ovako imas milion opravdanja.
Razumio bih da si uposlenik Arena ili BH Telecoma (a mislim da nisi) ili da imas bilo kakvu korist od njih, ali ovako se bezveze 'palis' na totalno nebitne stvari.
Meni je Arena takodjer daleko draza (iz vise razloga), ali ih ti dozivljavas vise nego njihov prvi covjek.
Ma njihov je uposlenik nego sta,ima li kakvo okvirno vrijeme kada ce doci ostale arene na moja tv ili je onaj fazon biće.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mislim da su ti tvrdnje neutemeljene al hajd. Spomenutoj fašističkoj televiziji i nije potrebno dodatno ismijavanje, sami su si dovoljni. Samo da ih PredsEdnik ugasi

Nisam i nema.
bolje ti je govori da jesi, lakse ti se opravdati pred ljudima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa i onaj crnivrag kako vec, sto pise na klixu na temi telemacha nije njihov radnik, a odgovara na sva moguca pitanja.
Vrag nema insajderske.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ja se toplo nadam da ga neko plaća za ovo što radi. Zamisli ovoliko sramoćenje za DŽ.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma nema ni Ray. Vecinu stvari procita negdje drugo (barem sam ih ja citao prije nego on napise ovdje), samo sto je detaljnije upucen u nacin funkcionisanja usluga BH Telecoma sto vecina korisnika nema pojma. Prati forume, drustvene mreze televizija, profile komentatora i sl. pa je logicno da bude bolje informisan.
Da ga sad pitas preciznije informacije o novoj Telecomovoj platformi za IPTV (o kojoj se vec godinu dana prica), ili novostima vezanim za android/ios aplikaciju, kad ce (i hoce li) novi Arena sport kanali doci na moju tv - vjerujem da ne bi znao. Volio bih da me demantuje

Nemam razloga da bilo koga demantiram niti da se nekome dokazujem jer mislim da je povijest dovoljna 
Ostalo ne želim komentirati, svako nek misli što želi i svima super.
Naravno moram i ja pozdraviti Baadera

Ostalo ne želim komentirati, svako nek misli što želi i svima super.
Naravno moram i ja pozdraviti Baadera

Klošari te opet napadaju ccc. Malo me nerviraš sa viđenjem suđenja u PL, ali i dalje si brat.

Bajadera dijareja bio i ostao.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mislis historija? Zanima me kakva i na sta mislis?
Nigdje nisam rekao da nisi nekome pomogao ili bio od koristi, ali ako ti je cilj da te se uzdize i hvali da ti posvetim potpis? Najmanji problem ako ce te to uciniti sretnim.

Cekam insajderske odgovore na prethodna tri pitanja.
Ovo cekanje Arena je najbolji primjer koliko je nedostata nasih/domacih sportskih kanala veliki problem. Uvijek ces cekati, ma sta god novo da se pokrene, dok ti se ne smiluju i dozvole prikazivanje. Eto sutra smo uskraceni za multiprenos LP, ali bar nisu supci kao SK da stave najbolju utakmicu na AS 8 vec uredno ide na prvom kanalu.
Mislim da se malo gubiš ali ok.Federer17 je napisao/la: ↑13 sep 2021, 23:10Mislis historija? Zanima me kakva i na sta mislis?
Nigdje nisam rekao da nisi nekome pomogao ili bio od koristi, ali ako ti je cilj da te se uzdize i hvali da ti posvetim potpis? Najmanji problem ako ce te to uciniti sretnim.
Cekam insajderske odgovore na prethodna tri pitanja.![]()
Te odgovore od mene sigurno nećeš dobiti. Uživaj

Slažem se, sve top utakmice po zainteresiranosti publike (gledanosti) su na prva 4 kanala da bi svi mogli gledati. Arena u Hrvatskoj stavlja na AS7 ono što ovamo ide na Kecu jer se kod njih dodatno naplaćuju novi kanali.Hare1902 je napisao/la: ↑13 sep 2021, 23:15Ovo cekanje Arena je najbolji primjer koliko je nedostata nasih/domacih sportskih kanala veliki problem. Uvijek ces cekati, ma sta god novo da se pokrene, dok ti se ne smiluju i dozvole prikazivanje. Eto sutra smo uskraceni za multiprenos LP, ali bar nisu supci kao SK da stave najbolju utakmicu na AS 8 vec uredno ide na prvom kanalu.
Hoce li to, sa naplatnom, biti slucaj i sa SR arenama?RayJay je napisao/la: ↑13 sep 2021, 23:20
Slažem se, sve top utakmice po zainteresiranosti publike (gledanosti) su na prva 4 kanala da bi svi mogli gledati. Arena u Hrvatskoj stavlja na AS7 ono što ovamo ide na Kecu jer se kod njih dodatno naplaćuju novi kanali.Hare1902 je napisao/la: ↑13 sep 2021, 23:15Ovo cekanje Arena je najbolji primjer koliko je nedostata nasih/domacih sportskih kanala veliki problem. Uvijek ces cekati, ma sta god novo da se pokrene, dok ti se ne smiluju i dozvole prikazivanje. Eto sutra smo uskraceni za multiprenos LP, ali bar nisu supci kao SK da stave najbolju utakmicu na AS 8 vec uredno ide na prvom kanalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.