FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nimra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nimra » 23 jan 2011, 00:43

nick je napisao/la:
nimra je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:furaju se hrenovke na nekakve naše potencijale :lol: heh a usrecice se sa ovim "strašnim potencijalom" pravo 8-)
Novi Hiros na pomolu :lol:
pasa idi cekaj bagere

neko bagere neko topli obrok ;)
ma mi cemo topli docekat....a vi bagere necete nikad.....a do tad idi fataj zmije na istoku.....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jan 2011, 00:44

u svom na svom ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 00:59

Mandrak je napisao/la:furaju se hrenovke na nekakve naše potencijale :lol: heh a usrecice se sa ovim "strašnim potencijalom" pravo 8-)
sugavci sa krmetnjaka na svoju temu pa tamo palamudi :D poznata mi je ova njihova prica i kad je Dzeko otiso govorili nek smo se krampe rijesili,evo sad i za ovog Đipa a kad je trebo u Samdoriju govorili nema veceg talenta klasicna prica skretnicara!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 jan 2011, 01:18

samo sarajevo je napisao/la:
sugavci sa krmetnjaka na svoju temu pa tamo palamudi :D poznata mi je ova njihova prica i kad je Dzeko otiso govorili nek smo se krampe rijesili,evo sad i za ovog Đipa a kad je trebo u Samdoriju govorili nema veceg talenta klasicna prica skretnicara!
To ja nisam tvrdio nikad...to je napisao maloprije @Dirk da je taj Đip najveci talenat,strašan potencijal bla bla bla (mada ga nikad u životu nije ni gledao, niti zna kako taj igrac izgleda, ali to nije ni bitno ...bitno je da je najveci moguci potencijal od onog trenutka kad je prešao u Hrenovke hahaha :lol: :lol: :lol: sad se pravite majmuni i pozivate se na to što je neki željovac nekad pisao o tom malom, ko biva vi slijepo vjerovali u naše mišljenje hahahha jao sranja od price.
Nahranite igrace, skupite kakve sadake ljudima, da ne jedu hrenovke....i platite im struju, da ljudi ne žive u mraku...jebote 21 vijek a igraci hrenovki još uvijek žive u mraku :o :o grozno.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 jan 2011, 01:19

samo sarajevo je napisao/la:
he he he he..i ja se sjecam kad su pricali za loca da je KRAMPA
o cemu vi to vaginijusi plavi

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 jan 2011, 01:23

Mandrak je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kakav je taj Semir Dzip ....jel 4x4
Strasan napadac , najtalentovanije dijete koje trenutno igra fudbal u Sarajevskim klubovima ... ima veliki potencijal a konacno je dosao i u veliki klub jer to sve ide zajedno 8-)

Kaze jedan od strumfova na njihovoj temi " propo ko zeton" :lol:

Pojedose se :lol:
:lol: :lol: :lol: ahaaa cim je prešao u tim hrenovki automatski je postao strašan napadac sa ogromnim potencijalom :lol: :lol: jao komedije hahaha
sta god bilo i zbog cega da je preso..crknnnniiiii !!!
a da je kloc daj Boze da kod nas bude kloc ko kod vas mali sumski ljudi
nije dzaba preslo jel tako

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 01:24

To ja nisam tvrdio nikad...to je napisao maloprije @Dirk da je taj Đip najveci talenat,strašan potencijal bla bla bla (mada ga nikad u životu nije ni gledao, niti zna kako taj igrac izgleda, ali to nije ni bitno ...bitno je da je najveci moguci potencijal od onog trenutka kad je prešao u Hrenovke hahaha :lol: :lol: :lol: sad se pravite majmuni i pozivate se na to što je neki željovac nekad pisao o tom malom, ko biva vi slijepo vjerovali u naše mišljenje hahahha jao sranja od price.
Nahranite igrace, skupite kakve sadake ljudima, da ne jedu hrenovke....i platite im struju, da ljudi ne žive u mraku...jebote 21 vijek a igraci hrenovki još uvijek žive u mraku :o :o grozno.[/quote]
sine dragi jel ti vokri kod nas umiru igraci,nemaju da jedu al opet dolaze,i nije on najvece pojcanje dolazi nam i Puric,samo Dzakmic otisao pa ti skontaj koliko je tvoja prica istinita! Nisi sad napisao za Đipa nego sam prije citao kod vas na temi hvalospjeve o njemu,i to kako ce da ide u Samdoriju haha a vi vaginice sa krmetnjaka bujrum spavaj na nasoj temi,i hvala na komplimentu da smo majmuni i idi sad lagano u krmetnjak na spavanjac kasno ti je

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 jan 2011, 01:32

važi care, dogovoreno ;)
i neka vam je sa srecom sa tim "strašnim potencijalima" iz tog "krmetnjaka" :lol: 8-)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2011, 01:37

Prica se o banalnim stvarima i ide se iz krajnosti u krajnost kao da ce taj Dzip odma uletiti u prvu ekipu i sta vec ne biti prvi napadac ekipe,glavno i osnovno po meni je da je decko 92 godiste kolko sam skontao,jel talenat nije li vidjecemo nebitno,potpisao ok neka je potpisao,Sarajevo kao i drugi klubovi sa mladim igracima nemogu biti na gubitku to trebaju svi da shvate dovodjenje ovakvih igraca nemoze biti fula u smislu da ces nesto izgubiti tj da si ulozio bruku pa ti sve propalo,tako da na ovom igracu mozes samo dobiti i tako treba da se gleda na dovodjenje mladih igraca,u smislu da nemozes izgubiti samo mozes dobiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 jan 2011, 01:57

Bh. tre­ner obi­la­zi sve te­re­ne, gle­da kan­to­nal­ne i evrop­ske uta­kmi­ce. I mla­đih ka­te­go­ri­ja. Vi­dio je no­vog Dže­ku na na­šim te­re­ni­ma.
- Se­mir Džip je tre­nu­tno naj­ve­ći po­ten­ci­jal u BiH. Po svim pre­di­spo­zi­ci­ja­ma, po sti­lu i ta­len­tu, on izras­ta u kva­li­te­tnog igra­ča. Me­đu­tim i on mo­ra zna­ti šta ho­će. Ako mu na­pu­ne gla­vu ne­kim čel­zi­ji­ma, ju­ven­tu­si­ma, bar­se­lo­na­ma, bo­jim se da će se iz­gu­bi­ti. Ka­ko sa­da igra pred njim je li­je­pa bu­du­ćnost.
Ovo je rekao Alispahic za Dzipa. Jos malo proguglajte i vidjecete da momka svi hvale kako je najveci talenat u BiH , ha hu. Ako je to istina dobro dosao. Sad ce manijaci po obicaju poceti pricati kako ne valja,propo ko tonZe i slicno.
Ne znam zasto je momak otisao iz Zelje,mozda navija za Sarajevo , mozda mu se u Zelji nije svidjelo,bog zna.

Sad malo o necem drugom
Doveli smo Obucu koji sa Jahovicem moze biti dobar u napadu,tu imamo Amela Handzica za kojeg sam siguran da ce se pokazat predobro i da ce ako M.V. bude to vidio zaigrati u prvoj umjesto Jahovica ili Avdica.
Imamo najbolje Bekove u ligi,stoperi solidni. Evo i napad smo malo pojacali. U vezi smo dobili Maksumica koji ce aBd proraditi(da mu dodje iz guzice u glavu) i mislim da moze biti dobro pojacanje. Na toj poziciji imamo i Kenana Handzica koji je vec igrao za repku i malo mi je krivo sto ce mu Maksumic vjerovatno oduzet mjesto ali uvjek se nadju neke povrede i komplikacije tako da od konkurencije glava ne boli. Kad bi doveli Purica veza bi nam bila jos bolja. Pixi,Puric,Maksa(Handzic),Vucina.
Ako na kraju Puric potpise dovest samo po meni ljevog beka pa da mozemo Muharemovica koristit za neke druge pozicije jer taj covjek moze igrat spica,desnog beka,desno krilo i ljevog beka. Mogli bi ga u vezi iskoristiti.AKo puric ne potpise ( a hoce aBd ) onda pod hitno veznog pa ako ostane para za beka :)

Bice sve to dobro ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jan 2011, 02:00

uno due tre kvatro suadaaaaaa suadaaaaaaaaaa

...ja kazem SAMO MLADI igraciiii nista penzioneri...ihtijarevic,NOGA....avdic NOGA....ajdmo jos dva -3 pojacanja,,,, :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2011, 02:11

U odnosu na proslu sezonu jaci smo po meni ja cu navesti neke igrace koji su bili tu a koji su igrali malo ili nimalo prvo Haris Handzic momak nije odigrao 2 utakmice u kompletu,sad je sila kolki je po meni mora skinuti par kila za nesto ozbiljnije...on ima taj kvrc u glavi i njemu ako se posloze samo te stvari u glavi u njemu imamo odlicnog igracae,jel smatram da moze samo kad hoce

Igrac broj 2 koji je tu Amel Handzic bio na kaljenu u Bosni tamo bio najbolji strijelac bas razvaljivao,pa smo tako i sa njim dobili jos jednog igraca koji ce nadam se pokazati u pravom smislu

Dalje oporavljeni Damir Hadzic mozda nece igrati prva 2-3 kola nebitno ali i to je igrac za kojeg cemo biti jaci u drugom djelu polusezone

Dalje Obuca Emir o njemu nemoram posebno pisati svakako plus,pa eto vjerujem da ce biti zvanicno i za Maksumica ubrzo to je vec 5 igraca

Mali Trebinjac na lijevom beku je za mene najvece okrovljenje prosle polusezone taj decko ce da jede tu stranu za 2 godine ce biti najaci bek lige 100%,sad treba tu dovesti nekog igraca jel je neozbiljno da se oslonimo samo na ovog mladog momka, jel kolko sam cuo Mirza Ledeta namjerava da gurne u vezni red,Hadzija isto tako nevjerujem da ce biti vracen nazad mada je igrao to al meni je bolji kad je blize golu

Evo ovo je nesto blic bilo tu je nekih 5 i vise igraca za koje se vec sad zna da ce biti plus za narednu polusezonu,jos ako tu racunamo ta 2-3 nova igraca koji ce nadam se doci to je vec pa i vise nego solidan broj igraca na kojih se moze ozbiljno racunati

Po meni glavna i osnovna stvar je da imamo super extra mladih igraca sa kojim sad mozemo reci da smo rahat u narednih 3-4 godine ako se u medjuvreenu oni ne prodaju...od Handzica sve trojice,Nuhica,Dupovca,Suljica,pa evo i ovog novog..sve je to mlada plejada super dobrih igraca koji ce vremenom siguran sam postati glavni igraci ove ekipe..i to je za mene najbitnija stvar jel kad vidim ove momke onda mi je srce na mjestu jel znam da imamo buducnost u njima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 02:14

Na probu dolaze 3 igraca iz Obale Slonovace.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 jan 2011, 02:33

miky_hz je napisao/la:U odnosu na proslu sezonu jaci smo po meni ja cu navesti neke igrace koji su bili tu a koji su igrali malo ili nimalo prvo Haris Handzic momak nije odigrao 2 utakmice u kompletu,sad je sila kolki je po meni mora skinuti par kila za nesto ozbiljnije...on ima taj kvrc u glavi i njemu ako se posloze samo te stvari u glavi u njemu imamo odlicnog igracae,jel smatram da moze samo kad hoce

Igrac broj 2 koji je tu Amel Handzic bio na kaljenu u Bosni tamo bio najbolji strijelac bas razvaljivao,pa smo tako i sa njim dobili jos jednog igraca koji ce nadam se pokazati u pravom smislu

Dalje oporavljeni Damir Hadzic mozda nece igrati prva 2-3 kola nebitno ali i to je igrac za kojeg cemo biti jaci u drugom djelu polusezone

Dalje Obuca Emir o njemu nemoram posebno pisati svakako plus,pa eto vjerujem da ce biti zvanicno i za Maksumica ubrzo to je vec 5 igraca

Mali Trebinjac na lijevom beku je za mene najvece okrovljenje prosle polusezone taj decko ce da jede tu stranu za 2 godine ce biti najaci bek lige 100%,sad treba tu dovesti nekog igraca jel je neozbiljno da se oslonimo samo na ovog mladog momka, jel kolko sam cuo Mirza Ledeta namjerava da gurne u vezni red,Hadzija isto tako nevjerujem da ce biti vracen nazad mada je igrao to al meni je bolji kad je blize golu

Evo ovo je nesto blic bilo tu je nekih 5 i vise igraca za koje se vec sad zna da ce biti plus za narednu polusezonu,jos ako tu racunamo ta 2-3 nova igraca koji ce nadam se doci to je vec pa i vise nego solidan broj igraca na kojih se moze ozbiljno racunati

Po meni glavna i osnovna stvar je da imamo super extra mladih igraca sa kojim sad mozemo reci da smo rahat u narednih 3-4 godine ako se u medjuvreenu oni ne prodaju...od Handzica sve trojice,Nuhica,Dupovca,Suljica,pa evo i ovog novog..sve je to mlada plejada super dobrih igraca koji ce vremenom siguran sam postati glavni igraci ove ekipe..i to je za mene najbitnija stvar jel kad vidim ove momke onda mi je srce na mjestu jel znam da imamo buducnost u njima
Haris Handzic bio najbolji pojedinac na Derbyu (prazno Kosevo) . Ovu polusezonu je ga mucila povreda. Nadam se da je to rjesio sad i da ce bit 100% spreman u drugom djelu. A proslu nije mogao igrati pored naseg vrlog igraca Maksumica :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2011, 02:35

Zezno si ti nesto tj pomjesao,Haris nije tad bio u SA,Hare je tek sad potpisao kad je Blekic dosao tad je jos u Lechu bio...pomjesao si ti Harisa i Kenu jel je Keno bio najbolji u tom derbiju ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 jan 2011, 02:37

miky_hz je napisao/la:Zezno si ti nesto tj pomjesao,Haris nije tad bio u SA,Hare je tek sad potpisao kad je Blekic dosao tad je jos u Lechu bio...pomjesao si ti Harisa i Kenu jel je Keno bio najbolji u tom derbiju ;)
Ja sam mislio da ti mislis na Kenana. Do mene je .
Ja nikad nisam previse gotovio Harisa H. Previse je bio po svom,vidjecemo ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2011, 02:41

Pa to ti kazem to sam i napisao,ima krvc u glavi on u ono vrijeme je bio sila super talanat ovo ono,poziv u A reprezentaciju sa 17 godina,slava ga ponjela prelahko i to je to...al da je kvalitet sigurno jest samo kazem ima krvc u glavi,do njega je sve a da zna igrat zna vala jbg

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 jan 2011, 02:50

miky_hz je napisao/la:Pa to ti kazem to sam i napisao,ima krvc u glavi on u ono vrijeme je bio sila super talanat ovo ono,poziv u A reprezentaciju sa 17 godina,slava ga ponjela prelahko i to je to...al da je kvalitet sigurno jest samo kazem ima krvc u glavi,do njega je sve a da zna igrat zna vala jbg
Ma ima da nekažem šta u glavi !
Onaj koji očekuje nešto od H.Handžića je po meni u velikoj zabludi :roll:
Valjda se neće ništa iskomplikovati u vezi sa Purketom :)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jan 2011, 02:58

dzenan01 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pa to ti kazem to sam i napisao,ima krvc u glavi on u ono vrijeme je bio sila super talanat ovo ono,poziv u A reprezentaciju sa 17 godina,slava ga ponjela prelahko i to je to...al da je kvalitet sigurno jest samo kazem ima krvc u glavi,do njega je sve a da zna igrat zna vala jbg

tesko da ce te njega dobit na vise od polusezone, njemu se sve svelo na pokusaje da se ispali vani ako ga dovedete na 2-3 godine odlican poso,ako potpise na 6 mjeseci to je trubadur ali valjda vam uprava vidi racunicu u tome...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 jan 2011, 03:07

nick je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:

tesko da ce te njega dobit na vise od polusezone, njemu se sve svelo na pokusaje da se ispali vani ako ga dovedete na 2-3 godine odlican poso,ako potpise na 6 mjeseci to je trubadur ali valjda vam uprava vidi racunicu u tome...
Pa nažalost, u ovom trenutku će najvjerovatnije potpisati na 6 mjeseci ili godinu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 35 gostiju.