Postao/la EtoVisteupravu » 12 sep 2021, 22:27
Eto Vi ste u pravu...aj da ipak i ja nešto napišem.
Čitam portal barem 7 god,uživam čitati o reprezentaciji,klubovima...kvalifikacije,LP,Uefa...navijam za NAŠU reprezentaciju,moj klub.. al volim da svi NAŠI pobjede kad igraju...jel VOLIM SVOGA I U GORI VUKA!!!zar mi stranac treba biti draži?!
E sad..ne pamtim kad je više negativnog napisano i rečeno kao protiv Lončara?!neki su mu blizu kao Sušić,Jajalo,po nekima Bešić...u zadnje vrijeme Gojak?!..ako je Lončar kriv za neuspjehe naše reprezentacije ništa lakše...baci ga u smeće i mi smo prvaci...momak je profesionalac,nogometaš ili fudbaler...kako hoćete.čitav život trenira i želi uspjeti.igrati za veliki klub i za SVOJU DRŽAVU.šta ima više od toga.koliko pravih prilika dobio upitno je.obično igra glupe utakmice,s neuigranim sastavom.gurnut protiv Armenije da okrene rezultat,15 min kad gubimo?!nebi to ni Pjanić!,tu smo ga uzeli na zub i ne puštamo ga....svaka budala prikopčana na susjedov ili kafanski wifi kaže da nije trebao biti pozvan..prije Vrančića,iako ne igraju istu poziciju...mi svi pametni a tip najskuplji ulazni transfer Mađarske svih vremena...ajmo malo pustit momka...i još važnije...i Gojaka u kojeg smo de kleli,Todorovića,Čivića....imamo Nalića,Šveđane...pustite momke nek igraju,oni i mnogi koji dolaze če zamjeniti naše legende..
Manje serite a više navijajte,sramota me na praznoj tribini...Al eto,Vi ste u pravu