FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlično odigrano,zadovoljan bodom,moglo se i do tri prilike se nisu iskoristile Bože moj,nije se ni trebalo srljati na kraju da ne bi kakva kontra sjevnula,VELIKO BRAVO I VELIKA PODRŠKA IVKOVIĆU I MOMCIMA
Pojedini forumaši da razmisle o svojim ličnostim,identitetom i mislima,kad se ubacivao Bekrić na početku lige onda niste bili zadovoljni što ga ubacuje a sad obrnuto,sramota stavrno
Svaka cast momci,svaka čast velikom treneru Ivkoviću i samo podrška!
Pojedini forumaši da razmisle o svojim ličnostim,identitetom i mislima,kad se ubacivao Bekrić na početku lige onda niste bili zadovoljni što ga ubacuje a sad obrnuto,sramota stavrno
Svaka cast momci,svaka čast velikom treneru Ivkoviću i samo podrška!
Kosoric doktorski odigrao nema sta za veceras, samo mi nije jasno sta radi sa izmjenama covjek umjesto da Bekrica ubaci da smiri igru pokusa nesto prema naprijed jer igraju napamet bez imalo razmisljanja on izbacuje Crncevica i stavlja Becu... Okrenut se Velezu pokusat bod uzet na kraju krajeva i to nam je previse kako igramo
-
- Kontakt:
Neko bi trebo reć Tomi da može više od dvije izmjene napravit
Opet je kasnio sa izmjenama, Bekrić je trebao dobiti 10 minuta pa da 300 kila ima u ovakoj utakmici je mogao biti od koristi pred sami kraj.
Igra k'o igra solidno, Široki preloš, mi nemamo kvalitet da ih dotučemo.
Sve u svemu bod je okej.
Igra k'o igra solidno, Široki preloš, mi nemamo kvalitet da ih dotučemo.
Sve u svemu bod je okej.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bod po bod - opstanak.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Zlatna sredina
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Kakvo forsiranje mladih igrqca to je alibi samo ivkovicu lik nema pojma
- Mahalac1987
- Kontakt:
Apsolutno sam svjestan cjelokupne situacije i u kakvim uslovima se radi, ali bezmudim trenerima nikada nisam, niti cu moci pruzit podrsku... Na hajr i na dobro, sve najbolje nam zelim...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Siroki prelos
Eto mi smo prejaki dajte ljudi spustite malo ocekivanja.
Prije sezone je prica bila nista ne ocekujemo idemo tekmu po tekmu sad odjednom mi neka sila.

Prije sezone je prica bila nista ne ocekujemo idemo tekmu po tekmu sad odjednom mi neka sila.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Siroki je tolko los da smo imali vise muda i srece tipa igraca ala stila,rama glat bi dobili
Ovako treba bit zadovoljan ekipa nema kapacitet za veci domet.Ivkovic malo pickasto igra.on zab da ima 5 izmjena ..
Ovako treba bit zadovoljan ekipa nema kapacitet za veci domet.Ivkovic malo pickasto igra.on zab da ima 5 izmjena ..

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
živo me zanima zašto nismo imali još 2 igrača u zapisnikuPlavamamba je napisao/la: ↑12 sep 2021, 22:57Neko bi trebo reć Tomi da može više od dvije izmjene napravit
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Čim lik omalovažava kvalitet vlastitog sastava znaj da je spreman na sve samo da nađe opravdanje za vlastiti neuspijehMahalac1987 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 22:59Apsolutno sam svjestan cjelokupne situacije i u kakvim uslovima se radi, ali bezmudim trenerima nikada nisam, niti cu moci pruzit podrsku... Na hajr i na dobro, sve najbolje nam zelim...
Bojo loš, Mujezinović loš (x 3). Bojo polako postaje igrač iz prošle sezone a kod Mujezina je To be Continued. Defanzivni skok KATASTROFALAN. Da ne bi Ace ostali bi i bez boda. A ne mogu se oteti utisku da se ovakav Široki morao pobijediti. Naši drugo poluvrijeme ni nalik prvom. Ali bod za sredinu tabele nije loš. Svakako ne možemo biti prvaci. Da se kako učvrstiti u sredini tabele da možemo sve snage baciti na kup, pa ako bude sreče i kakvog dobrog rasporeda tu pokušati nešto uraditi.
Nek ovi novi formiraju i kakvu radnu grupu za pronalazak trenera
Ma nije stvar muda, stvar je kvaliteta, ovo je realnost ovog tima, o tome se priča već dva mjeseca 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jbt imaš 5 izmjena, da malo dobiješ na svježini, brzini, i lik ne mjenja.
Šta je sa Gasalom, Hajdarevicem, ne mogu da vjerujem da ne mogu dobiti ni po 20min u ovoj **** ligi
Šta je sa Gasalom, Hajdarevicem, ne mogu da vjerujem da ne mogu dobiti ni po 20min u ovoj **** ligi

- avalPacidoroP
- Kontakt:
U kakvoj si formi Bekriću pa da minute ne možeš dobiti?
Nisi ti kriv, već trener koji nas ili izmjenama uništi, ili ih nikako ne radi a trebao bi osjetiti trenutak.
Sve u svemu, 70% ekipa iz lige danas bi uzelo puni plijen, mi nažalost nismo u tih 70%.
Protiv Veleža jedino puna Grbavica nas može izvući.
Nisi ti kriv, već trener koji nas ili izmjenama uništi, ili ih nikako ne radi a trebao bi osjetiti trenutak.
Sve u svemu, 70% ekipa iz lige danas bi uzelo puni plijen, mi nažalost nismo u tih 70%.
Protiv Veleža jedino puna Grbavica nas može izvući.
- Bersaga
- Kontakt:
Ovo nije ono što govori prije svake utakmice da se ide na pobjedu.
4/8 bez primljenog gola, što je sasvim solidno.
Pozitivna stvar što nismo dobili nijedan karton večeras.
Bekrić je morao dobiti zadnjih 10-15 minuta da pokušamo šta konkretnije prema naprijed.
Nikad nije loše kad napustiš Pecaru neporažen ali da smo mogli više, mogli smo.
4/8 bez primljenog gola, što je sasvim solidno.
Pozitivna stvar što nismo dobili nijedan karton večeras.
Bekrić je morao dobiti zadnjih 10-15 minuta da pokušamo šta konkretnije prema naprijed.
Nikad nije loše kad napustiš Pecaru neporažen ali da smo mogli više, mogli smo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ljudi to je to, sva snaga ovog tima, Senad Subašić, Mustafa Mujezinović, Nedim Mekic, Ante Blažević... Jel realno da ovi ljudi igraju profesionalni fudbal... Štilića i Ramovića moliti da dođu, ovo je užasno
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, MrkiMedo, Orvel i 27 gostiju.