FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemo li konacno protiv Leotara vidjeti potpun sastav?
U toj utakmici treba uigrati tu neku istinsku prvu postavu, i onda ih pustit protiv ovih levata da se izivljavaju
U toj utakmici treba uigrati tu neku istinsku prvu postavu, i onda ih pustit protiv ovih levata da se izivljavaju
-
- Kontakt:
Fkt je takoMortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2021, 20:37Je li realno da smo daleko više utakmica imali radnim danom nego vikendomNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2021, 19:28Sad za sad jeste,protiv Leotara petak u 18,derbi srijeda u 20:30
Ne bi se trebalo nista mjenjati![]()
Milsami-15.07 cetvrtak
Tuzla City-19.07 ponedeljak
Siroki-27.08 petak
I sljedece 2
Leotar-17.09 petak
Kone-22.09 srijeda
Znaci od 7 domaci utakmica koliko cemo imati,nama su samo 2 vikendom(Zrinjski i Radnik)
Haj u ovom slucaju ne smeta mi toliko,bar cemo imati dan vise odmora od smradova
Ako to 1% znaci Sablicu i igracima onda 100% podrzavam termin utakmice u petak
Mada,protiv Leotara u vrh glave ocekujte 2 milje,ako bude kise(a najavljuju)tesko i to
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A ja, ja zaboravio da je tuzla city vec osvojio...
Husri vec cestitali haha e cuj izgubili titulu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Velež petakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2021, 20:45Fkt je takoMortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2021, 20:37Je li realno da smo daleko više utakmica imali radnim danom nego vikendomNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2021, 19:28
Sad za sad jeste,protiv Leotara petak u 18,derbi srijeda u 20:30
Ne bi se trebalo nista mjenjati![]()
Milsami-15.07 cetvrtak
Siroki-27.08 petak
I sljedece 2
Leotar-17.09 petak
Kone-22.09 srijeda
Znaci od 7 domaci utakmica koliko cemo imati,nama su samo 2 vikendom(Zrinjski i Radnik)
Haj u ovom slucaju ne smeta mi toliko,bar cemo imati dan vise odmora od smradova
Mada,protiv Leotara u vrh glave ocekujte 2 milje,ako bude kise(a najavljuju)tesko i to

Strasno koliko je loš široki a mi imali šut u okvir nismo
... Nedopustivo
... Nedopustivo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka se niko ne buni vezano za posjetuRayJay je napisao/la: ↑12 sep 2021, 21:08Velež petakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2021, 20:45Fkt je tako
Milsami-15.07 cetvrtak
Siroki-27.08 petak
I sljedece 2
Leotar-17.09 petak
Kone-22.09 srijeda
Mada,protiv Leotara u vrh glave ocekujte 2 milje,ako bude kise(a najavljuju)tesko i to![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bukvalno napisao si sve ono sto sam ja htio.Da nije golmana da ih vadi veceras vec 0-2 poluvrijeme hladno bi bilo za Zeljeznicar.
A sto je najgore nikakav veci bunker neigraju veceras nego na Koševu sto su igrali,na kraju mozemo se samo zahvaliti sto su bez 2 ofanzivca ostali pred našu tekmu inace bi mi to izgubili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Široki lakse igra u gostima nego kuci , nemaju kreaciju u gostima se zatvore pa sta bude. Vec par godina zeljo vise bodova uzme na pecari nego na grbavici. A i mi ove godine lakse igramo u gostima
-
- Kontakt:
Ovo je zalosno protiv koga mi nismo imali suta u okvir na Kosevu...Gdje mi prosipamo bodove,ovo je Bogu plakati...Kad ih ovakav Zeljo ovako nadigra za jedno poluvrijeme,ne pamtim goreg Sirokog.Da nije ovog Miskica,0-3 bi bilo vec bez problema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nikad gori SB a ljudi primili 2 gola u 7 kola, ne kmecite.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nikakve veze nema kako je Siroki stajao. A nisu stajali u bunkeru uopste na Koševu.
Stvar je da ovakvoj ekipi nisi napravio bar 4 100% sanse makar bez gola. Al da si imao 4 šanse.
Kao sto vidimo za to ne treba ni bodul ni bagaric ni cmiljanic ni drugi vec trka, i kreativnost.
Stvar je da ovakvoj ekipi nisi napravio bar 4 100% sanse makar bez gola. Al da si imao 4 šanse.
Kao sto vidimo za to ne treba ni bodul ni bagaric ni cmiljanic ni drugi vec trka, i kreativnost.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tesko da kreativnost sama od sebe dodje, a igrali sa momkom od 18 god koji nije CM nego AM.Pantelija je napisao/la: ↑12 sep 2021, 22:05Nikakve veze nema kako je Siroki stajao. A nisu stajali u bunkeru uopste na Koševu.
Meni je gore to sto ovaj kadar sto imamo nam je do zime, kako sam cuo nema pojačanja do zime, a lijeva strana nam je itekako kriticna..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Sta ti je pesimizam.
Mi nikad tezu situaciju sto se tice igrackog kadra, izmisljali omladince i hvala Bogu pogodili sa njima, uz mnogooo problema mi smo tu u vrhu.
Al najlakse kritikovati, a da se pohvali ekipa sto je sve ovo izdrzala i da smo mi jedini u ligi koji mismo ni na 50% mogucnosti jos uvijek. Bez priprema, bez icega.
Mislim da ke vakst da prestanete sa tim "vidis kako oni, kako ovi"
Za Sarajevo ne moze igrati svako, ocito ni navijati ne moze svsko.
Mi nikad tezu situaciju sto se tice igrackog kadra, izmisljali omladince i hvala Bogu pogodili sa njima, uz mnogooo problema mi smo tu u vrhu.
Al najlakse kritikovati, a da se pohvali ekipa sto je sve ovo izdrzala i da smo mi jedini u ligi koji mismo ni na 50% mogucnosti jos uvijek. Bez priprema, bez icega.
Mislim da ke vakst da prestanete sa tim "vidis kako oni, kako ovi"
Za Sarajevo ne moze igrati svako, ocito ni navijati ne moze svsko.
Izvinjavam se sto kritikujem nasu ekipu sto nije pogledala prema golu ekipe širokog na Koševu. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A kao kone cemo razvalitimiky_hz je napisao/la: ↑12 sep 2021, 21:52Bukvalno napisao si sve ono sto sam ja htio.Da nije golmana da ih vadi veceras vec 0-2 poluvrijeme hladno bi bilo za Zeljeznicar.
A sto je najgore nikakav veci bunker neigraju veceras nego na Koševu sto su igrali,na kraju mozemo se samo zahvaliti sto su bez 2 ofanzivca ostali pred našu tekmu inace bi mi to izgubili.

Nikad jedan cm Nece nas sport napredovati do onog dana dok ne shvate ljudi da kritika nije pljuvanje i da želiš nekome zlo, vec da kritiku shvati kao ono sto treba da ispravi u svom radu/poslu/ponašanju.
Ako ti neko kaze da trebas raditi na šutu sa distance jer ti je trenutni loš, pljujes. Ako kaze da ne pije gazirano, da jede zdravo a ne kobasice, pljujes. Ako kazes da kasni na posao i da treba doci na vrijeme pljujes. Ako kaze da liježeš prekasno i da treba ranije, mrzis.
Kritika, kada nije debilno tipa "odakle ti za novi Audi" i slicne dosjetke, vec kada kazes da ekipi koja kuci nije bolja od poluraspalog željezničara, treba da bude normalna. Nikad necemo naučiti da budemo umjereni u svemu. Kod nas bi ako 4x pobjedom po 1-0 a u tim tekmama protivnik pogodi 6 stativa, golman odbrani 10 zicera, i mi zabijemo 4 gola iz prekida, kada bi napisao da smo uzas i da je pitanje kada ce se sve raspasti, odmah bi bilo pljuvac, mrzis , fuj, štrumpf.
A u biti, u normalnom svijetu to je usluga, gdje ukazujes na stvarno stanje i realnost.
A realnost je da igramo jako loše i da nismo odigrali utakmice da kazes "dobri smo vala bili" "zadovoljan sam". Uzimam u obzir i da nema priprema i da nije bilo prijateljskih i da su igraci nespremni, ali mi niko na svijetu ne moze reci da je to razlog da ti u dvije tri tekme imas jednu ili ni jednu priliku. Ovo nije EPL pa da je tempo takav da ne mozes da pratis tempo. Ovdje je tempo malo jači od kisele ... Ovdje ako hoces titulu moras imati spremne i brze igrace koji mogu drzati visok tempo jer ostatak lige ne moze. Ako se postavis u Cazinu ostatka lige,. Dakle mrcvarenje, neki statički dueli, desetine faulova i prekida, onda imas sto imas. Trenutno u ekipi trkački zadovoljavaju Andrej, Pidro, šabanovic .. ne pricam o igri i kvalitetu vec iskljucivo o mogucnosti ponavljanja.
Imas bagarica koji je kroz karijeru Target. Bodul koji je u godinama i koji je vec sad pao fizički. Imas cmiljanića koji je solidno trkački ali naprijed. Nazad ne postoji.
Imas palica koji se ugasi poslije sat. Stopera ne racunam. Ramic svakako nije trkač. I jos nema tu snagu.
Kad sve to saberes po meni ne bajno selektovana ekipa.
Uz to, sistemi igre ne odgovaraju onome sto imamo u kadru u vecini slicajeva.
Leotar ce se dobiti, tu ne smije biti ni sekunde neke neizvjesnosti a derbi ce biti pokazatelj na cemu smo.
Ja bi najvise volio da imamo sve pobjede i da pisemo ovdje svi mi samo hvalospjeve, Sablić radi sjajan posao kada pricamo o svim stvarima van terena i nadam se da ce njegovo prisustvo na klupi podici voljni momenat ekipe na veci nivo ako je to razlog za dosta mlaku igru sa nase strane i poprilično nekada nelogične izmjene(igraca i formacije).
Najbolje do sada je broj bodova. Najbitnije je da Zrinjski ne pobjegne jer su oni jedini uz nas sposobni uzeti titulu.
Ako ti neko kaze da trebas raditi na šutu sa distance jer ti je trenutni loš, pljujes. Ako kaze da ne pije gazirano, da jede zdravo a ne kobasice, pljujes. Ako kazes da kasni na posao i da treba doci na vrijeme pljujes. Ako kaze da liježeš prekasno i da treba ranije, mrzis.
Kritika, kada nije debilno tipa "odakle ti za novi Audi" i slicne dosjetke, vec kada kazes da ekipi koja kuci nije bolja od poluraspalog željezničara, treba da bude normalna. Nikad necemo naučiti da budemo umjereni u svemu. Kod nas bi ako 4x pobjedom po 1-0 a u tim tekmama protivnik pogodi 6 stativa, golman odbrani 10 zicera, i mi zabijemo 4 gola iz prekida, kada bi napisao da smo uzas i da je pitanje kada ce se sve raspasti, odmah bi bilo pljuvac, mrzis , fuj, štrumpf.
A u biti, u normalnom svijetu to je usluga, gdje ukazujes na stvarno stanje i realnost.
A realnost je da igramo jako loše i da nismo odigrali utakmice da kazes "dobri smo vala bili" "zadovoljan sam". Uzimam u obzir i da nema priprema i da nije bilo prijateljskih i da su igraci nespremni, ali mi niko na svijetu ne moze reci da je to razlog da ti u dvije tri tekme imas jednu ili ni jednu priliku. Ovo nije EPL pa da je tempo takav da ne mozes da pratis tempo. Ovdje je tempo malo jači od kisele ... Ovdje ako hoces titulu moras imati spremne i brze igrace koji mogu drzati visok tempo jer ostatak lige ne moze. Ako se postavis u Cazinu ostatka lige,. Dakle mrcvarenje, neki statički dueli, desetine faulova i prekida, onda imas sto imas. Trenutno u ekipi trkački zadovoljavaju Andrej, Pidro, šabanovic .. ne pricam o igri i kvalitetu vec iskljucivo o mogucnosti ponavljanja.
Imas bagarica koji je kroz karijeru Target. Bodul koji je u godinama i koji je vec sad pao fizički. Imas cmiljanića koji je solidno trkački ali naprijed. Nazad ne postoji.
Imas palica koji se ugasi poslije sat. Stopera ne racunam. Ramic svakako nije trkač. I jos nema tu snagu.
Kad sve to saberes po meni ne bajno selektovana ekipa.
Uz to, sistemi igre ne odgovaraju onome sto imamo u kadru u vecini slicajeva.
Leotar ce se dobiti, tu ne smije biti ni sekunde neke neizvjesnosti a derbi ce biti pokazatelj na cemu smo.
Ja bi najvise volio da imamo sve pobjede i da pisemo ovdje svi mi samo hvalospjeve, Sablić radi sjajan posao kada pricamo o svim stvarima van terena i nadam se da ce njegovo prisustvo na klupi podici voljni momenat ekipe na veci nivo ako je to razlog za dosta mlaku igru sa nase strane i poprilično nekada nelogične izmjene(igraca i formacije).
Najbolje do sada je broj bodova. Najbitnije je da Zrinjski ne pobjegne jer su oni jedini uz nas sposobni uzeti titulu.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, kogmagie46, Lecler, OsmanhodzicBuco, Varijantas8 i 50 gostiju.