Da se ne lazemo u manjini ste, i nemam nista protiv toga.
Al kad pocnu sa patetikom kao ovi gore postovi onda ne ide bas

Druze, svi znaju da je vas dug puyno veci i ako cete vracati po sezoni tek 180k to ce onda potrajati ne 20 godina kako sam napisao vec 40!Truhlo je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:24A kao inteligentan potez je ugasiti klub, ostetiti drzavu za par miliona, izvarati povjerioce, uskratiti penziju ljudima koji rade tu godinama, zatvoriti vrata potencijalnim sponzorima i osnovati plastiku i kao to je taj isti klub, ali bez dugova, yes my ass.NerminFatic je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:04Vala i meni. Toliko neinteligentan potez Celika da kao ide u najnizi rang i valjda misle tolike milione vracati s minimalnim budzetom a zadrze ime i dug.Neutral je napisao/la: ↑12 sep 2021, 08:11Ima li negdje kompletna lista svih naših klubova sa dugovanjima? Meni je smiješno što je jedna ekipa počela od 0, a ostavili ime i sva dugovanja. Toliko besmisleno, znajući da se dug na takav način neće nikada vratiti, ali eto, neka žive u iluziji i gaje lažnu nadu.Pa sta ce, godisnje vracati max po 300K-400K, dakle treba im nekih 20 godina da vrate ukupni dug.
A pri tom moras igrati sve visi i visi rang, a time i povecavati budzet. Jedino ako ce igraci igrati za 300 KM. Da li im je smog pomutio razum, ne znam...
Posto ste neupuceni, Celiku treba, max dvije, tri godine da bude na nuli. Realna cifra koja se treba isplatiti je oko milion i 200k, tj. 400k godisnje. Za pola godine klub je vratio vec 180k, a da vakufski dildo ne sabotira, vec bi se pola duga saniralo.
Kome se ne svidja, gledajte sisojin projekat, koji ce ugasiti kad mu dosadi![]()
Nemam drug.
Boli tebe quratz koliko ce celik vracat dug. Idi sebi pravi klubove pa navijaj za njih, svakako si ogranicen ko balkon. Historija i tradicija kluba vrijede puno vise od pisljivih par miliona. A posto se razumijes u taj dug, mogao si doci na stadion pa prosvijetliti te u upravi, posto ti iz svoje stale sigurno bolje znas.NerminFatic je napisao/la: ↑12 sep 2021, 21:06Druze, svi znaju da je vas dug puyno veci i ako cete vracati po sezoni tek 180k to ce onda potrajati ne 20 godina kako sam napisao vec 40!Truhlo je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:24A kao inteligentan potez je ugasiti klub, ostetiti drzavu za par miliona, izvarati povjerioce, uskratiti penziju ljudima koji rade tu godinama, zatvoriti vrata potencijalnim sponzorima i osnovati plastiku i kao to je taj isti klub, ali bez dugova, yes my ass.NerminFatic je napisao/la: ↑12 sep 2021, 09:04
Vala i meni. Toliko neinteligentan potez Celika da kao ide u najnizi rang i valjda misle tolike milione vracati s minimalnim budzetom a zadrze ime i dug.Pa sta ce, godisnje vracati max po 300K-400K, dakle treba im nekih 20 godina da vrate ukupni dug.
A pri tom moras igrati sve visi i visi rang, a time i povecavati budzet. Jedino ako ce igraci igrati za 300 KM. Da li im je smog pomutio razum, ne znam...
Posto ste neupuceni, Celiku treba, max dvije, tri godine da bude na nuli. Realna cifra koja se treba isplatiti je oko milion i 200k, tj. 400k godisnje. Za pola godine klub je vratio vec 180k, a da vakufski dildo ne sabotira, vec bi se pola duga saniralo.
Kome se ne svidja, gledajte sisojin projekat, koji ce ugasiti kad mu dosadi![]()
Meč je toliko dosadan da je ovaj komentator do 12e minute pet puta najavio sljedeće kolo jer nema o čemu pričati.
Siroki se aktivirao, a evo i Zeljo 100% prilika.TarpiTarpi je napisao/la: ↑12 sep 2021, 21:25Meč je toliko dosadan da je ovaj komentator do 12e minute pet puta najavio sljedeće kolo jer nema o čemu pričati.
Mi smo imali kontakta sa Buricem, na kraju se odustalo prvenstveno jer se u medjuvremenu Dizdarevic dobro pokazao, a jos je i U21 igrac.
U mladoj repci Jasmin je bio ispred sadasnjeg golamana A repke, Sehica. I sad se sjecam kad smo igrali protiv Svicarske sta je Jasmin skinuo iz samih raslji. Uglavnom sasvim pristojna karijera, dosta dugo u Lechu, kasnije Izraelu. U ona vremena si trebao bas odskakati od ostalih da te neko dovede van BiH.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 sep 2021, 21:40Mi smo imali kontakta sa Buricem, na kraju se odustalo prvenstveno jer se u medjuvremenu Dizdarevic dobro pokazao, a jos je i U21 igrac.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.