Pjanić se sigurno ne pita ko će mu biti tandem na terenu.Maestro je napisao/la: ↑30 avg 2021, 07:49Posto me je opet zanimalo.Vucevich je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:22I ja kažem brate, zanimljivo kako se to ne spominje uopšte?Maestro je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:11
Ne vidim ni ja neki skandal u ne pozivanju Prcica. Pogotovo ne prosle sezone.
Ali bas me zanimalo koliku je minutazu imao Gojak prosle sezone u Torinu. I vidim da je u Seriji A imao 127 minuta vise nego Prcic u Ligue 1. Prcic 345 minuta. Gojak 472 minuta.
A minutaza bila i jednom i drugom mizerna kad gledas da ligaska sezona i jednom i drugom ima 38 kola.
Takodzer sad je Gojaku minutaza u HNL jednaka kao Prcicu u Ligue 1.
Danas ponovo klupa, moze se reci u nikad losijim Dinamu.
Dinamo igrao evropsku utakmicu prije par dana, a Gojak je danas OPET na klupi. Inače sam tako i ja rekao prije sedmicu dana, da je najveći minus na ovom spisku upravo taj Gojak jer je antifudbaler i apsolutno ničim nije zaslužio poziv. Nadam se da ga u oktobru neće dobiti. Može umjesto njega Šarić ili Vrančić, može i Prcić ako bude nastavio sa ovakvim partijama, samo da njega ne gledam![]()
![]()
Pogledao minutazu Vrancica od prosle sezone.
1718 minuta je imao a Gojak u istom periodu 472 minute.
To je gotovo cetri puta vise minuta nego Gojak.
Gojak je dobio u toj sezoni 20/21 sve jedan poziv u repku sa gotovo cetri puta manje minuta a Vrancic ni jedan.
Daleko od toga da ja trazim Vrancica i Prcica u repci. Ali sam protiv toga da se jednima gleda u minute a drugima se u to ne gleda.
PS: ovdje ne krivim Tutu Petrova jer je on Vrancica opravdano izostavio jer u trecem mjesecu je Vrancic odigrao samo jednu utakmicu.
Kao što se ni Džeko nimalo ne pita ko će s njim biti u napadu.