FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

Devetomjesto
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Devetomjesto » 12 sep 2021, 00:08

holyman je napisao/la:
11 sep 2021, 23:53
vedinjo98 je napisao/la:
11 sep 2021, 23:47
Rezultatski bi cilj trebala da bude Evropa, a ako se otvori prilika sto da ne ici ka tituli. Bitna je stabilizacija svih sektora i isplata ovih jos malo dugovanja prema igracima sto je ostalo. Razrijesiti tu situaciju s Cioffijem.

Nikada nisam bio fan ovih sastava, ali za Leotar, protiv kojih cemo aBd imati strance, izvesti ovakav sastav:

Sahinovic

Sevelj-Trako-Lazic-Sabanovic
Djokanovic-Kapic
Kobiljar-Bodul-Cmiljanic
Bagaric
Rjesenje problema ne moze i ne smije biti onaj ko je taj problem i napravio.

UPRAVA NAPOLJE
Pa ni nece. U tuzli je on.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 sep 2021, 00:19

Ja čuo, dakle, samo čuo, da Cioffi dolazi 16-og u Sarajevo.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 sep 2021, 00:29

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 sep 2021, 23:14
Sanchez1987 je napisao/la:
11 sep 2021, 22:59
11 sep 2021, 21:20

Imaju mocnu ekipu, ali ruku na srce imaju i dosta dosta srece. Ma da yebi ti to, prvi su sa utakmicom manje, samo 1 remi ostalo pobjede ?
Nadam se da će pasti u vrhuncu sezone, znaci oko Marta da oni krenu padati, a da mi pokusamo upaliti motore, pa sta bude.
Yebote gledaj panjeva na golovima ostalih ekipa, a mi imamo dragulja, ako Bog da stopama Vladana :pray:
Oni ako ostanu u vrhu do zimske pauze,poslije pauze ce sigurno biti samo jaci,jer ce sisoje dovesti jos dva tri dobra igraca na pauzi i ici na titulu,isto kao i borac kad je prisao nama na -4 onda su jos vise poceli sa svim i svacim,al ok trebamo sebe gledati pa sta bude.
Ma okrene se to. Malo se poremete, jos ako Vici zasmetaju..
Doduse, sto kazes trebamo sebe gledati. Meni cak i ne bi prioritet titula bila, ako cemo imati dobar sistem. Otprilike recept kao u eri duple krune, promovisanje 3 - 4 akademca, jaki domaci igraci, ako naleti neki dobar stranac, dobro je. U toj sezoni smo bas u svim sektorima top bili, kasnije su nas akademci iz 18/19 sezone pogurali s parama. Mujakic 1.1 milion eura, Kova 500k€, pa evo ima i Halid zadnju sansu da top odigra i proda se, a do sad je odlican bio, ne moramo se ni sekunde brinuti za poziciju desnog beka.
Evo opet imamo nešto slicno ko tada, Dizdarević, Trako, Ramić, za sljedecu sezonu tu bi mogao upasti Buljubasic, Sahinovic ako ode Belmin.. Lamadzema i Pramenkovic bi isto mogli sansu dobiti sljedece sezone
@Dadox vakat je da odradimo dobar zimski rok, ovaj zadnji je haos los bio, a inace smo poznati da nam je zimski rok dobar ( zima 19e, zima 20e.. )
Sve zavisi ko bude zaduzen za to dovodjenje,ti daj Celavom 3 miliona za transfere,on ce opet gledati kako da se ugradi i dovede nekoga tipa Zidan,Pejovic itd,jer bolje ne smije ni nazvati na tell,treba znati i imati dobre strucnjake na takvim pozicijama,dobar SD danas znaci uspijeh,a mi i ne znamo jel ga imamo uopste.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 sep 2021, 00:48

12 sep 2021, 00:29
11 sep 2021, 23:14
11 sep 2021, 22:59

Oni ako ostanu u vrhu do zimske pauze,poslije pauze ce sigurno biti samo jaci,jer ce sisoje dovesti jos dva tri dobra igraca na pauzi i ici na titulu,isto kao i borac kad je prisao nama na -4 onda su jos vise poceli sa svim i svacim,al ok trebamo sebe gledati pa sta bude.
Ma okrene se to. Malo se poremete, jos ako Vici zasmetaju..
Doduse, sto kazes trebamo sebe gledati. Meni cak i ne bi prioritet titula bila, ako cemo imati dobar sistem. Otprilike recept kao u eri duple krune, promovisanje 3 - 4 akademca, jaki domaci igraci, ako naleti neki dobar stranac, dobro je. U toj sezoni smo bas u svim sektorima top bili, kasnije su nas akademci iz 18/19 sezone pogurali s parama. Mujakic 1.1 milion eura, Kova 500k€, pa evo ima i Halid zadnju sansu da top odigra i proda se, a do sad je odlican bio, ne moramo se ni sekunde brinuti za poziciju desnog beka.
Evo opet imamo nešto slicno ko tada, Dizdarević, Trako, Ramić, za sljedecu sezonu tu bi mogao upasti Buljubasic, Sahinovic ako ode Belmin.. Lamadzema i Pramenkovic bi isto mogli sansu dobiti sljedece sezone
@Dadox vakat je da odradimo dobar zimski rok, ovaj zadnji je haos los bio, a inace smo poznati da nam je zimski rok dobar ( zima 19e, zima 20e.. )
Sve zavisi ko bude zaduzen za to dovodjenje,ti daj Celavom 3 miliona za transfere,on ce opet gledati kako da se ugradi i dovede nekoga tipa Zidan,Pejovic itd,jer bolje ne smije ni nazvati na tell,treba znati i imati dobre strucnjake na takvim pozicijama,dobar SD danas znaci uspijeh,a mi i ne znamo jel ga imamo uopste.
Moje je cak misljenje da je SD vece sranje napravio. Uprava je kritikovana, ali ruku na srce dok je Emir bio pod kontrolom prije svega uprave, bilo je uvijek akademaca. Kad se Emiru pustilo da radi svasta, bilo je dobro sve dok Nam nije pipu zavrnuo, a onda se hvatali za glavu jer nemas koga prodati.
Doduše postavlja se pitanje zašto su budale pustile Emira da radi, dokazuje samo da su jako lose radili, a i sad je upitan kvalitet rada.
A celo kad je vidio da mu ide noga veoma brzo, utalio se s Husarom( na kraju propade tal, jer nije svakako plata bilo, a Emir je imao procenat od plate, pouzdano cuo ) + najvjerovatniji tal za cmilju
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 12 sep 2021, 02:27

Foux87 je napisao/la:
11 sep 2021, 21:27
miky_hz je napisao/la:
11 sep 2021, 20:43
Opet ovaj omaleni Mehanovic dade gol.

5 bodova nam bježe i utakmicu manje imaju.
Realno ljudi imaju finu ekipu, uigranosti. Da je Dizdarević branio umjesto onog pobijedili bi smo ih.
Sad kad me napadnu svi, moje mišljenje je da su oni glavni favorit za titulu
Ma sta ce te ko napasti drug, ja sam odma rekao prvo kolo prvi su favoriti za Titulu.

To je sve sport al opet aBd i mi u januaru da se pojacamo jos vise pa da titulu zaganjamo, jos nista nije gotovo al da su prvi favoriti jesu.

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 12 sep 2021, 10:08

Poslije pracenja svih balkanskih transfera na pdf-u, sad mozemo preci i na TC.

Yebo vas oni u shupak.

Trako odigral vrhunsku tekmu, par 3-4 posta bila.. a o TC 3 stranice.. yebo vas Husic, husref, tc, tuzla i svi... :puke: :puke: :puke: :puke:

Kad ono vise druge hvali od svojih :puke: :puke:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 sep 2021, 10:27

Sadasnji trener Tuzle, a nas nekadasnji, Usrivoje Velikobeogradski je ostavio ove seljake u ligi u Banovicima sa onim divljim sastavom, a nama na tribinama dole priredio da slusamo proslavu krezavih primata i degena.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2021, 10:29

Prvenstvo se rijesava u aprilu i maju a do tada ko zna sta se moze desiti. Ne moze bolji primjer nego naš iz prošle sezone svi nas vidjeli kao šampione kad ono bum raspad sistema. Zrinjski, Tz City, Velez Borac i mi sve je to tu negdje nijanse odlucuju. Mi trebamo prvo pomesti ispred svojih vrata pa onda o drugim razmišljati, mnogo su nas unazadili u posljednji godinu dana treba neko vrijeme da se stvari posloze. U upravu nemam nikakvo povjerenje jedino Sablic i ekipa daju nadu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2021, 10:31

joker90 je napisao/la:
12 sep 2021, 10:27
Sadasnji trener Tuzle, a nas nekadasnji, Usrivoje Velikobeogradski je ostavio ove seljake u ligi u Banovicima sa onim divljim sastavom, a nama na tribinama dole priredio da slusamo proslavu krezavih primata i degena.
To ono kad smo duplu uzeli ??

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 sep 2021, 11:20

joker90 je napisao/la:
Tako je..

I na to sve, onaj crveni Oremusa prosle sezone u sisojgradu, a borimo se za titulu protiv fk chetnik
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2021, 12:13

ledesma je napisao/la:
12 sep 2021, 11:20
joker90 je napisao/la:
Tako je..

I na to sve, onaj crveni Oremusa prosle sezone u sisojgradu, a borimo se za titulu protiv fk chetnik
To je samo jedna utakmica. Mi smo izgubili titulu zbog uprave koja nije iplaćivala plate pa smo se raspali. Trazenje krivca u drugom je bjezanje od istine.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 sep 2021, 12:55

Hajdeee je napisao/la:
11 sep 2021, 22:28
forza_juve je napisao/la:
11 sep 2021, 22:26
hotonjskimaher je napisao/la:
11 sep 2021, 22:24
Azmir ulaze sto ce mu se vratiti zadnje 3 godine u velikom su usponu
Trebali smo ih izbaciti kada smo mogli, tu bi im kraj i bio tj gašenje kluba. Mi smo FK Sarajevo i volimo sve komplikovano a ne jednostavno :bih:
Sabrina direktno urgirala da joj se Simin Han zadrzi u ligi. A ne vidim da smo dobili zauzvrat neki benifit za to.
:rol: :rol: :rol: :rol:
Urgir'o onaj koji je tad uzeo kesh i dobio obecanje da ce postat sisojin trener. Nije mu Sabrina kreirala sastav. Kesholjub i tada dao guze za pare, ni prvi ni zadnji put :bih:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 12 sep 2021, 13:15

Ja znam da je vinko tuzlu nabio 6:2
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 sep 2021, 13:18

AngelDiMaria je napisao/la:
12 sep 2021, 13:15
Takodjer znas da je tuzla povela i bila duplo bolja sve do crvenog kartona badjija.
NEMA NAZAD

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 sep 2021, 13:19

NazorUso je napisao/la:
12 sep 2021, 12:55
Hajdeee je napisao/la:
11 sep 2021, 22:28
forza_juve je napisao/la:
11 sep 2021, 22:26

Trebali smo ih izbaciti kada smo mogli, tu bi im kraj i bio tj gašenje kluba. Mi smo FK Sarajevo i volimo sve komplikovano a ne jednostavno :bih:
Sabrina direktno urgirala da joj se Simin Han zadrzi u ligi. A ne vidim da smo dobili zauzvrat neki benifit za to.
:rol: :rol: :rol: :rol:
Urgir'o onaj koji je tad uzeo kesh i dobio obecanje da ce postat sisojin trener. Nije mu Sabrina kreirala sastav. Kesholjub i tada dao guze za pare, ni prvi ni zadnji put :bih:
Bilo je sve u dogovoru. I jedno i drugo su dali Amin da se pusti TC.
- FKS -

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 sep 2021, 13:19

Hiljadu put ispricana prica. Samo ovdje ljudi toliko idu protiv sebe i logike i prave budale od sebe. Nit klub moze samo tek tako naredit igracima da izgube nit to trener i igraci mogu sami od sebe bez odobrenja uprave. Svi su to zajedno odradili. Dakle branioci i Sabre i Usrefa krivi su oboje podjednako..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 sep 2021, 13:26

feniksptica je napisao/la:
12 sep 2021, 13:19
Hiljadu put ispricana prica. Samo ovdje ljudi toliko idu protiv sebe i logike i prave budale od sebe. Nit klub moze samo tek tako naredit igracima da izgube nit to trener i igraci mogu sami od sebe bez odobrenja uprave. Svi su to zajedno odradili. Dakle branioci i Sabre i Usrefa krivi su oboje podjednako..
100% ,svako ko je bio mogao je vidjeti da su svi ucestovali u tome.Ja sam bukvalno 90 minuta na toj utakmici j.ebavao našima sve zivo za taj dogovor,od starta se vidjelo za dogovor,žali boze koliko nas je otislo da gleda taj cirkus dogovoreni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 sep 2021, 13:47

miky_hz je napisao/la:
12 sep 2021, 13:26
100% ,svako ko je bio mogao je vidjeti da su svi ucestovali u tome.Ja sam bukvalno 90 minuta na toj utakmici j.ebavao našima sve zivo za taj dogovor,od starta se vidjelo za dogovor,žali boze koliko nas je otislo da gleda taj cirkus dogovoreni.
A koliko nas je tek murija vratila radi fajta u Olovu
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 sep 2021, 13:59

U pravu si 100% svi su tad bili umjesani,samo ja ne vidim razlog zasto se toliko prica o tome,ni prva ni poslijednja namjestena,dogovorena,pustena kako hocete,mozda zato sto su trenutno oni prvi pa nam ko nesto smeta,koliko smo puta pustili olimpiku i drugim i sta? Trebamo gledati svoju avliju,eto da ih tad nismo pustili,sad bi nam plate bile redovne,sabra bi skontala sta treba raditi jedan direktor,Celavi bi nam doveo Benzemu,grupne faze bi bile normala itd itd.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 12 sep 2021, 14:03

holyman je napisao/la:
12 sep 2021, 13:18
AngelDiMaria je napisao/la:
12 sep 2021, 13:15
Takodjer znas da je tuzla povela i bila duplo bolja sve do crvenog kartona badjija.
Takodjer znam da smo izjednacili prije crvenog.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 35 gostiju.