Go*no sarajevsko naslo se da komentariseDevetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:49Odavno losija ekipa nije igrala PL od ove slobodanke. Da ih sudije ne guraju bili bi zadnji na tabeli.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Joj Slobode gluho bilo,zadnjih 20 minuta jedna jedina lopta na stadionu,posakrivali sve.
Al nema veceg crnjaka nego kad Fukare skandiraju "Sloboda šampion"
Cemu ta pjesma?
Al nema veceg crnjaka nego kad Fukare skandiraju "Sloboda šampion"
Cemu ta pjesma?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bas ciganski ovaj potez sto se nalozilo ovoj djeci da nedaju loptu. Ovo nema vise ni u kantonalnim ligama.
- FKS -
Čestitke Slobodi, ipak su dobili crveni karton.
Bravo Tuzla City.
Bravo Tuzla City.
Kaze mu komentator branili ste se,kaze pa imali smo crveni morali smo,ovaj mu govori ali i prije crvenog ste se povukli i branili ,Zizovic "ma nissssmooo" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Ma negledljiva je Sloboda, odvratno defanzivan fudbal igraju, ali su organizovani u tom branjenju i teško ih je probiti. U napadu čekaju grešku protivnika i obično dočekaju. Šta znam, za njih možda i bolje što su ovakvi, ako ništa opstanak ne može doći u pitanje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Borac zaostaje 12 bodova za Tuzlom.
#Memories
Tuzla - Sloboda sljedeća, ne bih se začudio da ih Sloboda uzme.
#Memories
Tuzla - Sloboda sljedeća, ne bih se začudio da ih Sloboda uzme.
Al' Sloboda ima ime.Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:49Odavno losija ekipa nije igrala PL od ove slobodanke. Da ih sudije ne guraju bili bi zadnji na tabeli.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Slobodina sudijska organizacija i savezDamirT je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:57Ko to gura Slobodu bgt?Najgore sudjenje je bilo za Slobodu evo vec par sezona...Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:49Odavno losija ekipa nije igrala PL od ove slobodanke. Da ih sudije ne guraju bili bi zadnji na tabeli.

- Devetomjesto
- Kontakt:
Slobodi ce biti ispaljen metak u celoMemara je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:26Al' Sloboda ima ime.Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:49Odavno losija ekipa nije igrala PL od ove slobodanke. Da ih sudije ne guraju bili bi zadnji na tabeli.
Borac odigrao dosta dobro, i moram napisati..bez sudijske pomoći konačno. Bilbija sudio odlično. Pomoćnici su imali par grešaka i to je to.
Sloboda na pogon protivničkih golmana sije strah.
Žižović kao Oto Rehagel nekad sa Grčkom, totalni antifudbal.
Navijači nerealni, .."sudija lopove" glavna parola.
Ono sa loptom je za kaznu..vidili od naših komšija iz Međugorja.
Na derbi ponjet lopte i ostavit im nakon utakmice.
Sloboda na pogon protivničkih golmana sije strah.
Žižović kao Oto Rehagel nekad sa Grčkom, totalni antifudbal.
Navijači nerealni, .."sudija lopove" glavna parola.
Ono sa loptom je za kaznu..vidili od naših komšija iz Međugorja.
Na derbi ponjet lopte i ostavit im nakon utakmice.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ofirno je da dvije godine zaredom imaju max podršku od sudaca. Žižović vadi maksimum iz krajnje limitirane ekipe.
Ne znam što se ljudima ne dopada stil koji igra Sloboda, ispada da svi igraju lepršavo i lijepo. Stvarate mitove. Sloboda igra onoliko koliko može i što se neće zatvoriti protiv nominalno jače ekipe? Da izađu Borcu pa da im ljudi uvale tricu?
Nije ovo football manager.
Ne znam što se ljudima ne dopada stil koji igra Sloboda, ispada da svi igraju lepršavo i lijepo. Stvarate mitove. Sloboda igra onoliko koliko može i što se neće zatvoriti protiv nominalno jače ekipe? Da izađu Borcu pa da im ljudi uvale tricu?
Pazi eto žene.Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:43Slobodi ce biti ispaljen metak u celoMemara je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:26Al' Sloboda ima ime.Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:49Odavno losija ekipa nije igrala PL od ove slobodanke. Da ih sudije ne guraju bili bi zadnji na tabeli.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Definitivno bi trebalo uvesti neke kazne klubovima za djecake sto skupljaju lopte. Djecaci iz zrinjskog ubacise 2 3 lopte u teren protiv Tuzle i prekinuse opasne napade, veceras djecaci iz Slobode ne daju loptu Melegu da izvede korner, on isao po loptu, pa ona scena kod auta.. ako ovo postane praksa ostalih klubova bice sranj.a
Praksa je i da se igrači od 80te minute valjaju po terenu kao da su ranjeni od snajpera. I svaka izmjena po pravilo je 30 sekundi, a kod nas se to ne produžuje kako treba. I u produžetku ima valjanja i to se treba produžiti, a ni to nije praksa. Efektivne igre 50 minuta u 90+ u našoj ligi, zato je i amaterska. Ljudi se koriste svim mogućim sredstvima, seoska liga.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Previse im sudije pomazu. Da bi ih neka ekipa pobijedila mora biti 5 puta bolja od njih jer sudije samo sto ne pocnu sutati na protivnicki gol. Ne bi ih ni mi dobili da u pocetnih 11 nismo imali cak trojicu igraca starijih od 21 godine. Da su nam igrali samo kadeti i omladinci, otkinula bi nam Sloboda bodNeutral je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:51Ofirno je da dvije godine zaredom imaju max podršku od sudaca. Žižović vadi maksimum iz krajnje limitirane ekipe.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Vise fukara nego vatrena

Slago sam zeni da je sloboda pobijedilae, eno je pjevusi po kuhinji i sprema mi mezu. Kasnije ce mi to sve na nos izaci ali sad mi je dobro i libo me racku

-
- Kontakt:
Naci cemo mi tebi balo kakvog dobrog psihijatra, da te pokuša spasit te bolestiDevetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:42Slobodina sudijska organizacija i savezDamirT je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:57Ko to gura Slobodu bgt?Najgore sudjenje je bilo za Slobodu evo vec par sezona...Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:49Odavno losija ekipa nije igrala PL od ove slobodanke. Da ih sudije ne guraju bili bi zadnji na tabeli.![]()
- Devetomjesto
- Kontakt:
Fala vi. Zdravo bilirunjerahmanove je napisao/la: ↑12 sep 2021, 00:13Naci cemo mi tebi balo kakvog dobrog psihijatra, da te pokuša spasit te bolesti