Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nesto kontam kako je ovaj Borac pusten niz vodu ove sezone mozda tata Mile nesto vise zna od nas obicni smrtnika,tereni se ne grade ,problem na stadionu ljiljani,samo se gleda gdje ce se zakuhati kakvo nam je stanje u drzavi i i kakve su tenzije nebi me cudilo da je sve planski smisljeno ,sezona Boze daj da se zavrsi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa,pretpostavljam da je zbog ovog U21 pravila,plus sto mali Cetko vazi za talenta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:22A šta je s Pavlovićem, nisam upratio zbog čega ne brani?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Schlager je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:26Pa,pretpostavljam da je zbog ovog U21 pravila,plus sto mali Cetko vazi za talenta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:22A šta je s Pavlovićem, nisam upratio zbog čega ne brani?

- Tristan
- Kontakt:
Jeste, Mile je kriv sto golman onako prima loptu. Kad ovi forumski "strucnjaci" ovako prde, teorije zavjere.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:26Nesto kontam kako je ovaj Borac pusten niz vodu ove sezone mozda tata Mile nesto vise zna od nas obicni smrtnika,tereni se ne grade ,problem na stadionu ljiljani,samo se gleda gdje ce se zakuhati kakvo nam je stanje u drzavi i i kakve su tenzije nebi me cudilo da je sve planski smisljeno ,sezona Boze daj da se zavrsi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
U nekoliko situacija sudija pomaže FC Mafija. Hoće li to biti dovoljno da "velikan"ukrade bod, vidjet cemo
- feniksptica
- Kontakt:
hahahahahah pocele sudije opet..kakav je ovo aut Bog te vidio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Znaci ovaj Beganović odvratan lik,ok faul je al šta se valjaš mazlume ko da ti je nogu otkino,prava ona umišljena ufurana seljačina u pola sata 3 puta ko mrtav.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Schlager je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:26Pa,pretpostavljam da je zbog ovog U21 pravila,plus sto mali Cetko vazi za talenta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:22A šta je s Pavlovićem, nisam upratio zbog čega ne brani?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vise sam mislio na vas nakaradan sastav i slabu transfer politiku a po prorocanstvu Mile ste i ove sezone trebali biti prvaci i igrati Ligu Prvaka.Tristan je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:29Jeste, Mile je kriv sto golman onako prima loptu. Kad ovi forumski "strucnjaci" ovako prde, teorije zavjere.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:26Nesto kontam kako je ovaj Borac pusten niz vodu ove sezone mozda tata Mile nesto vise zna od nas obicni smrtnika,tereni se ne grade ,problem na stadionu ljiljani,samo se gleda gdje ce se zakuhati kakvo nam je stanje u drzavi i i kakve su tenzije nebi me cudilo da je sve planski smisljeno ,sezona Boze daj da se zavrsi.
Nekako mi se cini da Borac nije vise zanimljiv politickim elitama jer se bave razbijanjem drzave BiH.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ukoliko se ekipe ne dogovore do početka utakmice, tj. gostujuća druga garnitura je slična ili ista kao kod domaćina u tom slučaju domaća ekipa mijenja garnituru dresova.
Propust sudije i delegata.
Ti si naša ljubav jedina!
borceva gostujuca je (pretpostavljam) bila skroz crna...
Prvo poluvrijeme gore tri puta od onog na Velež-Sarajevo, oči krvare od gledanja.
I dalje mislim da Velež na pauzi treba krenuti po Devedžića. Zakarić se udebljao, stomačić se nazire. Bilbija korektan.
Atmosfera katastrofalna, bukvalno se čuju igrači kako pričaju.
Ugođak pripjatski, od terena do stadiona.
Sve u svemu divna i tipična BH fudbalska noć.
I dalje mislim da Velež na pauzi treba krenuti po Devedžića. Zakarić se udebljao, stomačić se nazire. Bilbija korektan.
Atmosfera katastrofalna, bukvalno se čuju igrači kako pričaju.
Ugođak pripjatski, od terena do stadiona.
Sve u svemu divna i tipična BH fudbalska noć.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Tristan
- Kontakt:
Pa imamo onu bijelu sa plavim sorcem, igrali smo u Kluzu u njoj. To nam je druga, crna garnitura je treca.
Ovo je propust naseg kluba, ko je zaduzen za to... predstavnik kluba, ekonom ili neko treci.
Ovdje smo trebali izaci u toj bijeloj garnituri.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Pjevaju u svlacionici pjesmu Sinana Sakica, kao vid proslave.
Jeb.alo vas selo koje vas odgojilo
https://sportsport.ba/fudbal/fk-tuzla-c ... ola/407828
Jeb.alo vas selo koje vas odgojilo

- FKS -
Aj šampione 

Čuj Četko, pa jos i talenat...Schlager je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:26Pa,pretpostavljam da je zbog ovog U21 pravila,plus sto mali Cetko vazi za talenta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:22A šta je s Pavlovićem, nisam upratio zbog čega ne brani?

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebo dernek i kafanu bez Sinana. Još kad oko pola 3 krene "ne traži je sine". I stidna dlaka, ona "okapnica" mi se naježi.Hajdeee je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:51Pjevaju u svlacionici pjesmu Sinana Sakica, kao vid proslave.
Jeb.alo vas selo koje vas odgojilo![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Mijenja domacin jedino ako se njihova domaca poklapa s gostujucom garniturom gostiju koja je prijavljena u comet sistem. Prije da je Borac zaobiso pravilo a Sloboda nije htjela izaci u susret.fudbalfudbal je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:47Ukoliko se ekipe ne dogovore do početka utakmice, tj. gostujuća druga garnitura je slična ili ista kao kod domaćina u tom slučaju domaća ekipa mijenja garnituru dresova.
Propust sudije i delegata.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ponelo i tebe dok si slusao, a ovdje glumis rokeraHajdeee je napisao/la: ↑11 sep 2021, 21:51Pjevaju u svlacionici pjesmu Sinana Sakica, kao vid proslave.
Jeb.alo vas selo koje vas odgojilo![]()

Tuzla City / Sloga Simin Han