Malo iskompleksirano teleDevetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:44Cestitke jedinom mostarskom i najvecem hercegovackom klubu na pobjedi protiv drugog najveceg hercegovackog fk
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Upravo u toj sezoni mi bijasmo najbolji na terenu, ali van terena odlučiše da se tituli ne nadamo. Savez je odradio posao, ako si realan i upućen priznat ćeš.Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:23OlimpikSky9 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:16OK, u BiH politika nema veze sa sportom, sudije su poštene, savez oduvijek dobar prepošten. Na zelenom terenu se jedino i isključivo odlučivalo ko će osvojiti titulu...Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:01
Zivota mi vi ste meni kraljevi, za vas neuspjeh dug 102 godine uvijek imate krivca ili su sudije ili politika, ali dobro ako je vama tako lakse Boze moj, pa j.ebeni Olimpik koji ima 3 simptatizera ima u svojim vitrinama osvojen kup države, eto oni su šatro utjecajni![]()
Imali ste vi svoju priliku i covjeka sa kojim ste i izasli u Evropu drugi put nakon xy godina i igrali te godine strasan fudbal, ali niste znali iskoristiti to za osvajanje nekog trofeja.
![]()
OK kao sto rekoh ako vam je tako lakse onda zivite u tom ubjedjenju, ali mozda vam se jednog dana opet dogodi neki Azmir Husic pa cete valjda opet onu vasu pricu "nabijamo komplekse" furati ukoliko sastavite jaku ekipu i krenete u borbu za trofeje.
Ne kazem da je savez posten niti sudije, svugdje pa i u najjacim ligama svijeta imas svega, ali puno vise je do toga kakav si na terenu.
čovke, beus i co. - ekipa kojoj nismo mogli parirati. A u Kupu posebna lakrdija u finalu, krstajić je sve poduzeo da završi kako je završilo.
Možda zvuči patetično, ali jbg tako je bilo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako igra Tuzla, je li opravdan crveni?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali travnata podloga u Bijeljini, ovo je tragedija. Ovdje je uspjeh kontrolisati loptu uopste.
- FKS -
-
- Kontakt:
Tuzla s igračem manje do kraja. Baš glup crveni.
Husref svakako izrotirao pofino sastav. Nekim bi to bilo opravdanje ili bi se **** kako ih Radnik ne može dobiti a oni s drugim sastavom.
Ako ovo Tuzla uzme svaka im čast.
Husref svakako izrotirao pofino sastav. Nekim bi to bilo opravdanje ili bi se **** kako ih Radnik ne može dobiti a oni s drugim sastavom.

- NerminFatic
- Kontakt:
I ovaj gol sto su zabili, mogu se zahvalit Aljaknovicu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Devetomjesto
- Kontakt:
NerminFatic je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:35Preostro, covjek isao na loptu i malo zakacio igraca Radnika. Vecina bi ovo progledala kroz prste, nikakve posebne grubosti.

- svrakino1921
- Kontakt:
Dobar je Trako dobi ce 15.09 cijenu

- Osttribine
- Kontakt:
I vi vjerujete u sve to, isto kao prije finala pomenutog Kupa izmedju Olimpika i Širokog i niko grama šanse Olimpiku nije davao za osvajanje, te namješteno te zna ovaj ono, onaj ono, nacionalni kljuc bla bla, ali ljudi nekako dodjose do penala i uzese kup.Sky9 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:33Upravo u toj sezoni mi bijasmo najbolji na terenu, ali van terena odlučiše da se tituli ne nadamo. Savez je odradio posao, ako si realan i upućen priznat ćeš.Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:23Olimpik![]()
OK kao sto rekoh ako vam je tako lakse onda zivite u tom ubjedjenju, ali mozda vam se jednog dana opet dogodi neki Azmir Husic pa cete valjda opet onu vasu pricu "nabijamo komplekse" furati ukoliko sastavite jaku ekipu i krenete u borbu za trofeje.
Ne kazem da je savez posten niti sudije, svugdje pa i u najjacim ligama svijeta imas svega, ali puno vise je do toga kakav si na terenu.
čovke, beus i co. - ekipa kojoj nismo mogli parirati. A u Kupu posebna lakrdija u finalu, krstajić je sve poduzeo da završi kako je završilo.
Možda zvuči patetično, ali jbg tako je bilo.
-
- Kontakt:
Ne razumijem sta je smijesno tu??Imas bas dobar humor vidim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Isto kao i gol Radnika, cist faul Gogic napravio (guranje sa obadvije ruke )
Tuzla City / Sloga Simin Han
- NerminFatic
- Kontakt:
Samo se ti smiji, ko ima oci i prst obraza vidjet ce da po kasnijoj reakciji igraca nikakve ozbiljnije povrede nije bilo. Nikakve posebne grubosti. Kad neko ima zuti, drugi sudija posebno vaga jer znaci iskuljucenje igraca. Bar zbog toga nije smio dati drugi zuti.Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:38NerminFatic je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:35Preostro, covjek isao na loptu i malo zakacio igraca Radnika. Vecina bi ovo progledala kroz prste, nikakve posebne grubosti.![]()
![]()
![]()
Koliko znam Tuzlu je korona pokosila,nema ih ni na klupi dovoljno.LeonProfessional je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:35Tuzla s igračem manje do kraja. Baš glup crveni.
Vidio sam da im je onaj Mešinovic vracen sa u-21 okupljanja repke jel je bio pozitivan,a sad nema ni ovih ostalih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Nekog pokosi korona
A nekog porezna

A nekog porezna

- Devetomjesto
- Kontakt:
A nekog kamatari

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sibicarski klub, uvijek i bili.
Utaja poreza, prosijacenje, kamatari, sumnjive transakcije...ZljCr.
Utaja poreza, prosijacenje, kamatari, sumnjive transakcije...ZljCr.
- FKS -
-
- Kontakt:
Nisam to znao.miky_hz je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:48Koliko znam Tuzlu je korona pokosila,nema ih ni na klupi dovoljno.LeonProfessional je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:35Tuzla s igračem manje do kraja. Baš glup crveni.
Vidio sam da im je onaj Mešinovic vracen sa u-21 okupljanja repke jel je bio pozitivan,a sad nema ni ovih ostalih.
Vidim da je izmješan sastav.
Zar nisu igrači vakcinisani, negdje sam pročitao da su svi igrači imali mogućnost da se vakcinišu ili je to neka patka bila.