Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imala je Hercegovina dosad više šampiona. Jedino se sjeveroistok BiH ne može pohvaliti nekim uspjesima. Možda Tuzla City jednog dana prekine tu nezahvalnu tradiciju.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 11 sep 2021, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke Zrinjskom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Devetomjesto
- Kontakt:
Njemu nije smijesno jer je on ovaj opanak iz priceAntikloc je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:43Naravno da je smijesno !!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:31I ovo nekome treba biti smijesno? CovjeceDevetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:17
Jos pita ova druga; jesi li ti u partiji? Kaze prva nisam, u opancima sam.Ama kaze ne to nego jesi li glasala za stranku? Aaa kaze jesam tako je naredjeno.
E kaze onda se ne sikiraj sve ce ti semso napraviti. Meni je tako nas nerko (niksic) dvoje djece napravio![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi satro politicki mocnici iz 'stranke' i lokalni mahalski diktatori se ubili za sprdacine !!
bit ce ovo mozda i najinteresantnija sezona do sad
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hajmo Tuzlaci, navijam za njih u obje utakmice.
Bez prijave prijenos Rad-Tuz i sutra Šir-Želj
https://mojawebtv.bhtelecom.ba/webtv.html#bhtpremier
https://mojawebtv.bhtelecom.ba/webtv.html#bhtpremier
- Antipolitika3
- Kontakt:
Go go Radnik
Hvala navijacima najtrofejnijeg BiH kluba
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:56Go go Radnik

Pitanje: je li bilo kmečanja s naše strane po forumu nakon što ste nas nedavno mlatnuli na Koševu?
- Osttribine
- Kontakt:
Zivota mi vi ste meni kraljevi, za vas neuspjeh dug 102 godine uvijek imate krivca ili su sudije ili politika, ali dobro ako je vama tako lakse Boze moj, pa j.ebeni Olimpik koji ima 3 simptatizera ima u svojim vitrinama osvojen kup države, eto oni su šatro utjecajniSky9 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 12:49Pite, politika je u ovoj državi sve, a naročito u fudbalu, gotovo da se mogu izjednačiti. Slično je bilo i u bivšoj državi.
Tako da čestitamo vam jer ste politički jači i uticajniji od nas. Odnos u trofejima je proporcionalan političkom uticaju i značaju vašeg grada/kluba u odnosu na naš.

Imali ste vi svoju priliku i covjeka sa kojim ste i izasli u Evropu drugi put nakon xy godina i igrali te godine strasan fudbal, ali niste znali iskoristiti to za osvajanje nekog trofeja.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma kakvi prijatelju mi vas nenormalno postujemo i radi trofeja i sto nema sa vama ciganske igre i prekida kao naravno i zbog BekicdanaMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:57Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:56Go go Radnik
Hvala navijacima najtrofejnijeg BiH kluba![]()
Pitanje: je li bilo kmečanja s naše strane po forumu nakon što ste nas nedavno mlatnuli na Koševu?

Ovdje nikad nema zle krvi jer smo gospoda i mi i vi

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda tebi sa ovom igrom i hiljadu pobjeda..

Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:56Go go Radnik

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Devetomjesto
- Kontakt:
Sto jes jesAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:03Ma kakvi prijatelju mi vas nenormalno postujemo i radi trofeja i sto nema sa vama ciganske igre i prekida kao naravno i zbog BekicdanaMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:57Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:56Go go Radnik
Pitanje: je li bilo kmečanja s naše strane po forumu nakon što ste nas nedavno mlatnuli na Koševu?![]()
Ovdje nikad nema zle krvi jer smo gospoda i mi i vi![]()

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako ova Bijeljina ima dobar potencijal da napravi jak regionalni klub ,pa oni imaju vise stanovnika nego Mostar a na utakmicama maksimalno tisucu gledatelja.
Jedno Posusje ima bolji odnos prema klubu iako je godinama drugoligas
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
OK, u BiH politika nema veze sa sportom, sudije su poštene, savez oduvijek dobar prepošten. Na zelenom terenu se jedino i isključivo odlučivalo ko će osvojiti titulu...Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:01Zivota mi vi ste meni kraljevi, za vas neuspjeh dug 102 godine uvijek imate krivca ili su sudije ili politika, ali dobro ako je vama tako lakse Boze moj, pa j.ebeni Olimpik koji ima 3 simptatizera ima u svojim vitrinama osvojen kup države, eto oni su šatro utjecajniSky9 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 12:49Pite, politika je u ovoj državi sve, a naročito u fudbalu, gotovo da se mogu izjednačiti. Slično je bilo i u bivšoj državi.
Tako da čestitamo vam jer ste politički jači i uticajniji od nas. Odnos u trofejima je proporcionalan političkom uticaju i značaju vašeg grada/kluba u odnosu na naš.![]()
Imali ste vi svoju priliku i covjeka sa kojim ste i izasli u Evropu drugi put nakon xy godina i igrali te godine strasan fudbal, ali niste znali iskoristiti to za osvajanje nekog trofeja.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Joj golmana i qrca hahahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Golmane kanto
Sam grad nema više od 40k, pa samo mjesna zajednica Janja ima 10k... Ogromna je površina općine tj. sad grada, i mnogo je tih MZ koje sa samom gradskom jezgrom imaju nešto preko 100k.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:15Kako ova Bijeljina ima dobar potencijal da napravi jak regionalni klub ,pa oni imaju vise stanovnika nego Mostar a na utakmicama maksimalno tisucu gledatelja.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Cekamo da se neko pojavi sa “kupili” su
- Osttribine
- Kontakt:
OlimpikSky9 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:16OK, u BiH politika nema veze sa sportom, sudije su poštene, savez oduvijek dobar prepošten. Na zelenom terenu se jedino i isključivo odlučivalo ko će osvojiti titulu...Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:01Zivota mi vi ste meni kraljevi, za vas neuspjeh dug 102 godine uvijek imate krivca ili su sudije ili politika, ali dobro ako je vama tako lakse Boze moj, pa j.ebeni Olimpik koji ima 3 simptatizera ima u svojim vitrinama osvojen kup države, eto oni su šatro utjecajniSky9 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 12:49Pite, politika je u ovoj državi sve, a naročito u fudbalu, gotovo da se mogu izjednačiti. Slično je bilo i u bivšoj državi.
Tako da čestitamo vam jer ste politički jači i uticajniji od nas. Odnos u trofejima je proporcionalan političkom uticaju i značaju vašeg grada/kluba u odnosu na naš.![]()

OK kao sto rekoh ako vam je tako lakse onda zivite u tom ubjedjenju, ali mozda vam se jednog dana opet dogodi neki Azmir Husic pa cete valjda opet onu vasu pricu "nabijamo komplekse" furati ukoliko sastavite jaku ekipu i krenete u borbu za trofeje.
Ne kazem da je savez posten niti sudije, svugdje pa i u najjacim ligama svijeta imas svega, ali puno vise je do toga kakav si na terenu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:03Ma kakvi prijatelju mi vas nenormalno postujemo i radi trofeja i sto nema sa vama ciganske igre i prekida kao naravno i zbog BekicdanaMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:57Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:56Go go Radnik
Pitanje: je li bilo kmečanja s naše strane po forumu nakon što ste nas nedavno mlatnuli na Koševu?![]()
Ovdje nikad nema zle krvi jer smo gospoda i mi i vi![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka