Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Divim se papcima kojima smo preokupacija i kad igramo i ne igramo. Direktno , indirektno , sarkasticno, provokativno ili kako god... To je znak koliko smo veliki.
Hvala prijatno !
Hvala prijatno !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 15:42Cijelo selo doslo da gleda veliko Sarajevo. Do mene stale neke 2 krsne hepokovke iz sela vrabcici u okolini listice, nerazgovjetno gundjaju ali sam razumio kad jedna govori onoj drugoj; ne znam jesam li iskljucila sporeet, izgorice mi kuca zbog Sarajeva. Kaze ona druga haj bogati nek izgori, napravice ti nas semso (hasic) novu samo reci da si bila na utakmici. Kaze prva ali dijete mi spava u kuci. Veli druga; i to ce ti nas semso napraviti.

Moramo ponoviti !!

Manji pritisak Leotara ali nema tu kvaliteta.
Umalo 1:1, sa linije spasi Bilbija, pa ovo ne bi ni Sergio Ramos spasio, nevjerovatno. 86 minut.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Jos pita ova druga; jesi li ti u partiji? Kaze prva nisam, u opancima sam.Antikloc je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:47Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 15:42Cijelo selo doslo da gleda veliko Sarajevo. Do mene stale neke 2 krsne hepokovke iz sela vrabcici u okolini listice, nerazgovjetno gundjaju ali sam razumio kad jedna govori onoj drugoj; ne znam jesam li iskljucila sporeet, izgorice mi kuca zbog Sarajeva. Kaze ona druga haj bogati nek izgori, napravice ti nas semso (hasic) novu samo reci da si bila na utakmici. Kaze prva ali dijete mi spava u kuci. Veli druga; i to ce ti nas semso napraviti.![]()
Moramo ponoviti !!
![]()
![]()

E kaze onda se ne sikiraj sve ce ti semso napraviti. Meni je tako nas nerko (niksic) dvoje djece napravio

Ovo valjanje igraca i simuliranje povreda od 80-85 min je degutantno. Lik se valja kao da je amputirao nogu. Gledas usporeni snimak, malo ga dotakao, smijesno da se ovo ne kaznjava naknadno preko saveza. I treba se produzavati svaka utakmica 10 minuta zbog ovog silnog valjanja.
Velika pobjeda Zrinjskog, s tim prije sto je Sarajevo jucer kiksalo.
Da vidimo sta ce Tuzla.
Velika pobjeda Zrinjskog, s tim prije sto je Sarajevo jucer kiksalo.
Da vidimo sta ce Tuzla.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Daj nam derbije sa ovim ekipama bunkeraskim niti znamo niti se mozemo udarati ,ova liga treba imati 8 klubova a i to je puno.
Tri boda kao Hum.
Tri boda kao Hum.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pitaj Memiju znate li se udarati. Posla lika na atletsku stazu, mogao je lobanju stuci.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:26Daj nam derbije sa ovim ekipama bunkeraskim niti znamo niti se mozemo udarati ,ova liga treba imati 8 klubova a i to je puno.
Tri boda kao Hum.
Leotar je mogao do boda nakon kornera u 86 min, a ne moze se reci da je Zrinjski briljirao. Kako god, ovakve gostujuce pobjede su najsladje. Vjerujem da ce i u srijedu pobijediti Veleza i eto vrha.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
I ovo nekome treba biti smijesno? CovjeceDevetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:17Jos pita ova druga; jesi li ti u partiji? Kaze prva nisam, u opancima sam.Antikloc je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:47Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 15:42Cijelo selo doslo da gleda veliko Sarajevo. Do mene stale neke 2 krsne hepokovke iz sela vrabcici u okolini listice, nerazgovjetno gundjaju ali sam razumio kad jedna govori onoj drugoj; ne znam jesam li iskljucila sporeet, izgorice mi kuca zbog Sarajeva. Kaze ona druga haj bogati nek izgori, napravice ti nas semso (hasic) novu samo reci da si bila na utakmici. Kaze prva ali dijete mi spava u kuci. Veli druga; i to ce ti nas semso napraviti.![]()
Moramo ponoviti !!
![]()
![]()
Ama kaze ne to nego jesi li glasala za stranku? Aaa kaze jesam tako je naredjeno.
E kaze onda se ne sikiraj sve ce ti semso napraviti. Meni je tako nas nerko (niksic) dvoje djece napravio![]()

- Antipolitika3
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:28Pitaj Memiju znate li se udarati. Posla lika na atletsku stazu, mogao je lobanju stuci.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:26Daj nam derbije sa ovim ekipama bunkeraskim niti znamo niti se mozemo udarati ,ova liga treba imati 8 klubova a i to je puno.
Tri boda kao Hum.
Leotar je mogao do boda nakon kornera u 86 min, a ne moze se reci da je Zrinjski briljirao. Kako god, ovakve gostujuce pobjede su najsladje. Vjerujem da ce i u srijedu pobijediti Veleza i eto vrha.
Ma Kerim nije nas to je Zeljin otpadak

Bit ce tesko protiv komsinica ali i oni su za kurnjac kao i svi u ovoj jadnoj ligi,jedna greska ce odluciti pobjednika ja se nadam Zvonicevoj
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E yebo ti sebe ludogDevetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:17Jos pita ova druga; jesi li ti u partiji? Kaze prva nisam, u opancima sam.Antikloc je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:47Devetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 15:42Cijelo selo doslo da gleda veliko Sarajevo. Do mene stale neke 2 krsne hepokovke iz sela vrabcici u okolini listice, nerazgovjetno gundjaju ali sam razumio kad jedna govori onoj drugoj; ne znam jesam li iskljucila sporeet, izgorice mi kuca zbog Sarajeva. Kaze ona druga haj bogati nek izgori, napravice ti nas semso (hasic) novu samo reci da si bila na utakmici. Kaze prva ali dijete mi spava u kuci. Veli druga; i to ce ti nas semso napraviti.![]()
Moramo ponoviti !!
![]()
![]()
Ama kaze ne to nego jesi li glasala za stranku? Aaa kaze jesam tako je naredjeno.
E kaze onda se ne sikiraj sve ce ti semso napraviti. Meni je tako nas nerko (niksic) dvoje djece napravio![]()

Antipolitika
Ja ocekujem pobjedu domacih od dva-tri gola razlike. Vecinom domacini i pobjedjuju u derbiju. Zvonu otjerali iz Veleza dok je igrao veznjaka u Gradacac, kasnije ga vratili i postavili na stopera i cak je dobio kapitensku traku. U zraku top tri u ligi, kao stoper definicija prosjeka. Isic je bolji stoper od njega, stavljao ga je Fedja prije Svedjana. Od tada zacementiran na klupi. Ne moze poceti sa Isicem i Zvonicem, dvojicom visokih igraca.
Velez nema napadaca i ne znaju postici gol a ta slabost ce se najvise vidjeti protiv Zrinjskog.
Ja ocekujem pobjedu domacih od dva-tri gola razlike. Vecinom domacini i pobjedjuju u derbiju. Zvonu otjerali iz Veleza dok je igrao veznjaka u Gradacac, kasnije ga vratili i postavili na stopera i cak je dobio kapitensku traku. U zraku top tri u ligi, kao stoper definicija prosjeka. Isic je bolji stoper od njega, stavljao ga je Fedja prije Svedjana. Od tada zacementiran na klupi. Ne moze poceti sa Isicem i Zvonicem, dvojicom visokih igraca.
Velez nema napadaca i ne znaju postici gol a ta slabost ce se najvise vidjeti protiv Zrinjskog.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 11 sep 2021, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
5 utakmica u gostima
2 kuci
2 gola primili
Bravo Zrinja
2 kuci
2 gola primili
Bravo Zrinja
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ima tu finih igraca kao Brandao i Andjusic plus Radovac ,oni su slicni kao i nasa ekipa imas sve upriliku poslozeno samo nemas napadaca nesto kao Krpic kad ne ide da ga nekako uvalis na ubacaj ,Bilbija zadnjih par kola ne moze bazen pogoditi a ne gol valjda mu se sve vrati protiv komsija.Neutral je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:36Antipokitika
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Naravno da je smijesno !!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:31I ovo nekome treba biti smijesno? CovjeceDevetomjesto je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:17Jos pita ova druga; jesi li ti u partiji? Kaze prva nisam, u opancima sam.Ama kaze ne to nego jesi li glasala za stranku? Aaa kaze jesam tako je naredjeno.
![]()

Ovi satro politicki mocnici iz 'stranke' i lokalni mahalski diktatori se ubili za sprdacine !!
Ma znas kako se on nalozi u vecim utakmicama nase lige. Andjusic pocinje sa klupe kod Fedje, sto je to tako neka on objasni.
Jedva cekam utakmicu, spektakl.
Jedva cekam utakmicu, spektakl.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Cestitke jedinom mostarskom i najvecem hercegovackom klubu na pobjedi protiv drugog najveceg hercegovackog fk
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel igrao Memija
Usao sa klupe, umalo da likvidira jednog igraca Leotara. Malo je igrao za neku ocjenu.