Kakav borac i 600k eura... Fanimo je igracina za ovu ligu, to sto mu situacija u klubu ubije malo volje da igra, ne morate odmah pravit pricu kakav on veze nemaPitar6785 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:27Fanimo nije igrac koji ce ti donijet titulu. Tatar je daleko bolji igrac i daleko vise pokazao od fanima od prve godine do zadnje godine ugovora. I sta bi 6 mjeseci ugovora poceo derat dres..ove godine sigurno prvaci necemo bit (osim ako Tan istrese bas brku para nazimu)
Sledeceg ljeta fanimo ce imat jos samo godinu ugovora gdje ce polu sezonu odigrat kako treba i onda ce bit isto ko i sa Tatarom, a za 500 k € mozes dovest 2 rifeta kapica na 5 godina, koji ce sigurno bit kvalitetni od fanima. Bodul je sa 8 utakmica vise golova i asistencija nego fanimo za 30..
Fanimo je dobar igrac ija bi volio da ode negdje van bh jer on bi mnogo vise pokazao gdje su bolji tereni i gdje se igra brzi fudbal, al kazem ako je borac jedini klub koji je spreman da plati 600 k € ja bi ga prodo
Jos jedna mana kod fanima jeste da je on ima dosta teskih povreda i da nema centar sut nikakav
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Igrac koji nam je licno donio vecinu bodova pred kraj sezone, i da ga nije bilo ne bi ni evropu igrali.. sjeti se dva vrhunska gola protiv zelje, eurogol protiv zrinjskog kad je usao i predriblao pola ekipe i zabio, to mi odmah pada na pamet..
Eto istog tog tatara smo prodali za par stotina hiljada eura, i sta smo dobili? Nista, izgubili smo titulu.
A pogotovo bi sranje bilo da smo ga prodali nekome u ligi.
Eto istog tog tatara smo prodali za par stotina hiljada eura, i sta smo dobili? Nista, izgubili smo titulu.
A pogotovo bi sranje bilo da smo ga prodali nekome u ligi.
-
- Kontakt:
Daj ba ne budite glupi,pa zar fkt ima neko ko vjeruje u to Fanimo>Borac
Pa to dijete od 9 godina ne bi provjerovalo
Kakvi sve likova ima brate mili....
A ko kaze da je Fanimo los igrac taj ocigledno nije pratio Sarajevo u ovoj godini i jasno veze nema.Do jucer se svi ovdje kleli u njega,najbolji igrac lige,najbolji poslijeratni igrac,prodat cemo ga za milione itd.a sad lafo ne valja...Sto ti je pitar...
Mozda on nije najbolji covjek ali on kada hoce,on je daleko najbolji igrac ove lige.Nadam se da ga je malo prosla ta "depresija",aBd da se brzo oporavi,vrati na teren,i nastavi gdje je stao prosle sezone
Jer ovo ako stvarno bojkotuje ne pomaze nista ni sebi a ni klubu,bezveze samo kvari izgled i postaje mrzak navijacima i sjeb.aje sebi karijeru bez razloga
Nigdje ne pise zvanicno da je bojkotovao nesto,siguran sam da bi se oglasio klub da krsi neki red,ne znam zasto se odma vjeruje u to.
Igrac koji nam je toliko bitni bodova i golova donio zasluzuje veci respekt!

A ko kaze da je Fanimo los igrac taj ocigledno nije pratio Sarajevo u ovoj godini i jasno veze nema.Do jucer se svi ovdje kleli u njega,najbolji igrac lige,najbolji poslijeratni igrac,prodat cemo ga za milione itd.a sad lafo ne valja...Sto ti je pitar...
Mozda on nije najbolji covjek ali on kada hoce,on je daleko najbolji igrac ove lige.Nadam se da ga je malo prosla ta "depresija",aBd da se brzo oporavi,vrati na teren,i nastavi gdje je stao prosle sezone
Jer ovo ako stvarno bojkotuje ne pomaze nista ni sebi a ni klubu,bezveze samo kvari izgled i postaje mrzak navijacima i sjeb.aje sebi karijeru bez razloga
Nigdje ne pise zvanicno da je bojkotovao nesto,siguran sam da bi se oglasio klub da krsi neki red,ne znam zasto se odma vjeruje u to.
Igrac koji nam je toliko bitni bodova i golova donio zasluzuje veci respekt!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 sep 2021, 13:55, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ljudi pricaju smijesne price... Nismo u Saudijsku Arabiju prodali lika, a prodacemo ga u Borac. Opet kazem, to je covjek koji je u stanju rijesiti svaku ekipu u Ligi. Malo respekta prema njemu.keli je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:33Kakav borac i 600k eura... Fanimo je igracina za ovu ligu, to sto mu situacija u klubu ubije malo volje da igra, ne morate odmah pravit pricu kakav on veze nemaPitar6785 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:27Fanimo nije igrac koji ce ti donijet titulu. Tatar je daleko bolji igrac i daleko vise pokazao od fanima od prve godine do zadnje godine ugovora. I sta bi 6 mjeseci ugovora poceo derat dres..ove godine sigurno prvaci necemo bit (osim ako Tan istrese bas brku para nazimu)
Sledeceg ljeta fanimo ce imat jos samo godinu ugovora gdje ce polu sezonu odigrat kako treba i onda ce bit isto ko i sa Tatarom, a za 500 k € mozes dovest 2 rifeta kapica na 5 godina, koji ce sigurno bit kvalitetni od fanima. Bodul je sa 8 utakmica vise golova i asistencija nego fanimo za 30..
Fanimo je dobar igrac ija bi volio da ode negdje van bh jer on bi mnogo vise pokazao gdje su bolji tereni i gdje se igra brzi fudbal, al kazem ako je borac jedini klub koji je spreman da plati 600 k € ja bi ga prodo
Jos jedna mana kod fanima jeste da je on ima dosta teskih povreda i da nema centar sut nikakav
Prosle sezone 10 golova u ligi, 2 u kupu, 1 u Evropi i gotovo svaki gol spektakularan i zanimljivo postignut u vaznim momentima. I to PAZI, jos nijedan izveden penal.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Fanimo nije ni imao punudu vrijednu pomena a pogotovo ga Neve kupiti borac koji kasni plate igracima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Malo je raja Fanima uzela na zub,jer je trazio svoju platu. Vjerovatno je dobijao obecanja pa je covjeku pukao film, i mozda malo povukao rucnu.
Covjek je rodjen i zivi u Engleskoj gdje je to nezamislivo.
Nadam se da ce neke nesuglasice biti prevazidjene ,i da ce igrati kao kad je dosao u Sarajevo, jer svima je to u interesu.
Nadam se da ce biti spreman za derbi ,pa makar pola sata.
Covjek je rodjen i zivi u Engleskoj gdje je to nezamislivo.
Nadam se da ce neke nesuglasice biti prevazidjene ,i da ce igrati kao kad je dosao u Sarajevo, jer svima je to u interesu.
Nadam se da ce biti spreman za derbi ,pa makar pola sata.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima li kakve šanse da se Adilović registruje za tekmu s Leotarom? Ja fakat onog bilmeza ne mogu gledati na golu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima mali ŠahinovićMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 15:07Ima li kakve šanse da se Adilović registruje za tekmu s Leotarom? Ja fakat onog bilmeza ne mogu gledati na golu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Daj Bože da dijete dobije priliku. U jednu ruku, to sam i mislio da Adi bude kao rezerva, a da onaj hadalj ne bude u zapisniku uopšte.MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2021, 15:19Ima mali ŠahinovićMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 sep 2021, 15:07Ima li kakve šanse da se Adilović registruje za tekmu s Leotarom? Ja fakat onog bilmeza ne mogu gledati na golu.
-
- Kontakt:
Mene je Trako odusevio sinoc grehota ga je dirati bice velik igrac zapamtite
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebali bi klupirati Dupovca a Traku ubaciti u prvih 11.
Ali tesko da ce se to desiti.
Sto se tiče Fanima svi mi znamo, da je on igracina ali kad hoce. Problem je taj sto on ove sezone nece i sta ce nam takav igrač? Nadam se, da ce se dohavizati ali bi ga ja svejedno na zimu prodao negdje vani ako dodje ponuda.
Ali tesko da ce se to desiti.
Sto se tiče Fanima svi mi znamo, da je on igracina ali kad hoce. Problem je taj sto on ove sezone nece i sta ce nam takav igrač? Nadam se, da ce se dohavizati ali bi ga ja svejedno na zimu prodao negdje vani ako dodje ponuda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Devetomjesto
- Kontakt:
Ceraj ugljesu nazad u doboj kod kaknja kraj zenice blizu Sehera
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strijelac za Simm Bau bio je Šehić, a prethodno je vlastitu mrežu zatresao Hamza Bešić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hvala mu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Opet ja trazim gdje da odgledam citav meč. Bio sam na tribini, tačnije prvo na centralnoj, pa na pol.otisao na zapad među horde
, pa da malo bolje pogledam meč za ovo glasanje.
Inače ko je išao, kako ste se snasli za kartu, bilo je zeznuto..
Inače ko je išao, kako ste se snasli za kartu, bilo je zeznuto..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Rahmanovic usao sa klupe i napokon zabio za Konyu u ligi
Naravno,zuti karton prije toga
Da mu ovaj trener daje vecu minutazu siguran sam da bi bio jos bolji

Naravno,zuti karton prije toga

Da mu ovaj trener daje vecu minutazu siguran sam da bi bio jos bolji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odlican gol
Trenutno korisnika/ca: Devedesetka, Haksss, Hamagara, riki46 i 33 gosta.