Premijer liga BiH - aktuelno

Balorda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Balorda » 11 sep 2021, 15:02

Mene je Pidro sinoć frapirao, takvog bolikurca ne pamtim da sam vidio na našem stadionu. Iza leđa mu okean prostora, on stoji na centru i ne miče, ništa, ko mrtav. Sreća za Sarajevo je bila što je po toj strani kod nas ordinirao Dejanović.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2021, 15:04

runjerahmanove je napisao/la:
11 sep 2021, 13:10
Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 13:08
runjerahmanove je napisao/la:
11 sep 2021, 13:03
Ovim pitarima nametnes neku temu i onda zbog svoje ogranicenosti i nesposobnosti da razviju dijalog namecu otrcanu frazu o trofejima. Znamo da ih nemamo i sta sad Boze moj. Lako je nama bez titula, al kako je vama bez mozga
A o kojoj bi ti temi? Hoćemo li opet o tome kako vas je užasno Sarajevo isprskalo u sred vaše najveće euforije u zadnjih nekoliko godina i to u sred Tuzle? Može i o tome. :thumbup:
Hehe. Bravo ludice. Jesi li to sam smislio? Vi ste sve osim isprskali nas tu noć na Tušnju. Što se tiče igre, čista dominacija Slobode. Vi 2 puta centar prešli i dali golove, al na kraju krajeva to se i broji samo. Al reći da ste nas isprskali, kako si već taj termin naveo, je suludo i može se pripisati samo vasoj mitomanskoj psihi
Ma necemo vise voditi djecu protiv vas,a Ramicu smo zabranili da prelazi centar...
Eto sve cemo uraditi da uzmete bod...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2021, 15:10

Ljudi imali ukupno tri šuta od čega jedan u okvir gola i sprdaju se kako je kao Velež igrao engleski napadački fudbal. :rol: Mislim znam da ste ponosni što ste uzeli bod, ali realno je više razloga za plakanje nego za sprdanje sa nekim. Pozdrav za sve objektivne Pitare...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 11 sep 2021, 15:11

Euforija okolo listice. Idoli nacije izvukli remi protiv najveceg kluba u drzavi. :tokralju: :tokralju:

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 11 sep 2021, 15:13

Kad nemozes nikad jadnije bezmudansko Sarajevo dobiti, biće teška borba za Evropu...
Velež do groba

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 11 sep 2021, 15:13

Devetomjesto je napisao/la:
11 sep 2021, 15:11
Euforija okolo listice. Idoli nacije izvukli remi protiv najveceg kluba u drzavi. :tokralju: :tokralju:
Ti si glup koliko si težak, a vjerujem da si nolajfer sa cvikerima i 160 kila sala.
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2021, 15:19

*p!p!t@* je napisao/la:
11 sep 2021, 15:10
Ljudi imali ukupno tri šuta od čega jedan u okvir gola i sprdaju se kako je kao Velež igrao engleski napadački fudbal. :rol: Mislim znam da ste ponosni što ste uzeli bod, ali realno je više razloga za plakanje nego za sprdanje sa nekim. Pozdrav za sve objektivne Pitare...
Plac je drug da nemate U-21 igraca,da vam je to isto Sarajevo pozajmilo iole kvalitetnog igraca da ne pravite cirkus sa izmjenama djece u 8 minuti...

E to je plac

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 11 sep 2021, 15:19

Vanja8 je napisao/la:
11 sep 2021, 15:04

Ma necemo vise voditi djecu protiv vas,a Ramicu smo zabranili da prelazi centar...
Eto sve cemo uraditi da uzmete bod...
Najjaca scena protiv slobodanke je bila oko 70-te minute kad se lopta slucajno nekako dokotrlja do dizdarevica a sablic ga zove sa tribine i vice; baci loptu malom ramicu nek ih sevi par minuta a vi ostali hodite vamo da se malo odvjezite :rol: :rol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2021, 15:22

Vanja8 je napisao/la:
11 sep 2021, 15:19
*p!p!t@* je napisao/la:
Plac je drug da nemate U-21 igraca,da vam je to isto Sarajevo pozajmilo iole kvalitetnog igraca da ne pravite cirkus sa izmjenama djece u 8 minuti...

E to je plac
S obzirom kako se radilo u OP nećemo ga imati ni za 5 godina, jer sve što je valjalo otišlo je iz kluba. Tipa Salčin and so on... Ali opet se borimo i ne odustajemo od načina igre, za mene je to pobjeda...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 sep 2021, 15:26

killafrommanilla je napisao/la:
11 sep 2021, 14:58
Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 12:14
Velež je sinoć igrao moderni engleski napadački fudbal, a Sarajevo se pretvorilo u Radnik iz Bijeljine, isto tako i u Tuzli protiv Slobode. Samo što je Sarajevo za jednu sezonu uzelo više trofeja nego ova oba kluba od njihovog postojanja zajedno (200 godina), pa im valjda zbog toga čudno kad se povučemo na njihovom stadionu.

Ali je definitivno jači ovaj tuzlak, mi ih dobili u sred Tuzle i kaže mi se pretvorili u Radnik. :rol:
Tog "Radnika'' si na Koševu u ligi zadnji put dobio u Jugoslaviji, no vjerovatno tad nisi ni postojao, kao ni ja pa nećemo ni o tome previše. U zadnjih 5 godina nismo imali lošiju ekipu i situaciju u klubu, ali eto, opet vam ih otkidamo, nekome jedan, nekome sva tri. :wave:
Ja i? To ne mijenja cinjenicu da je superjako Sarajevo doslo da lezi i da uzme bod. Od takvog giganta kakvim se smatrate, izgleda da idete silaznom putanjom, a najljepse je sto ste prezadovoljni s tim i gledate kroz ljubicaste naocale.

Mi smo tek postali konkurentan klub i od 2016. kad smo bili na pragu gasenja, dosli smo do toga da "bh. Dinamo" dodje i postavi se ziheraski. Ja prezadovoljan, a na kraju sezone ili u narednim sezonama cemo vidjeti ko ce se na kraju za glavu hvatati i cija organizacija kluba je bolja i dugorocnija.

PS. Kao sto sam i pretpostavio, Bodul igrac da rijesi male ekipe i za "probijanje" bunkera. Cim ekipa ima sistem, ala Zrinjski ili mi, ponasa se kao da igra iza skole, stoji, ne krece se i slicno.

Volio bih bas vidjeti koliko je pretrcao, ukoliko postoji mogucnost da se to provjeri. Koliko moze rijesiti utakmicu potezom, toliko moze i ukanaliti ovakve tekme. Ostalo mi urezano kad trazi aut u pp, a nigdje veze, ni blizu, i Ovcina ide ka sesnaestercu a brat stoji i gleda, ni da se pomjeri.
Čitaš li šta pišem? Kakvo superjako Sarajevo? Jesam li ja negdje napisao da je ovo Sarajevo superjako ili da je ovo Sarajevo bh. Dinamo? Sarajevo je zadnjih nekoliko sezona bilo superjako za naše okvire i bilo je, skoro sve što je Dinamo u Hrvatskoj ligi, a tu mislim na trofeje ponajviše (jer se na kraju samo oni i gledaju), ali ne i ove godine.

Baš suprotno, napisao sam da je užasno i da je najgore u zadnjih 5 godina i da vama imponuje što je užasno Sarajevo došlo da uzme bod realno, nikad boljem Veležu. Samo naprijed.
Što i dalje ne znači da sam ja lično zadovoljan remijem jer i nisam, meni je ravan porazu, bez obzira što je Velež sinoć bio bolji.

A što se silazne putanje tiče Sarajevo, po mom mišljenju, ne može biti u goroj situaciji nego u onoj koja je iza nas (plate, registracije, ugovori i sve ostalo što se izdešavalo), ali svakako je prerano i bilo bi suludo bilo kakve zaključke o tome donositi sada.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 11 sep 2021, 15:42

Cijelo selo doslo da gleda veliko Sarajevo. Do mene stale neke 2 krsne hepokovke iz sela vrabcici u okolini listice, nerazgovjetno gundjaju ali sam razumio kad jedna govori onoj drugoj; ne znam jesam li iskljucila sporeet, izgorice mi kuca zbog Sarajeva. Kaze ona druga haj bogati nek izgori, napravice ti nas semso (hasic) novu samo reci da si bila na utakmici. Kaze prva ali dijete mi spava u kuci. Veli druga; i to ce ti nas semso napraviti.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2021, 15:44

*p!p!t@* je napisao/la:
11 sep 2021, 15:22
Vanja8 je napisao/la:
11 sep 2021, 15:19
*p!p!t@* je napisao/la:

E to je plac
S obzirom kako se radilo u OP nećemo ga imati ni za 5 godina, jer sve što je valjalo otišlo je iz kluba. Tipa Salčin and so on... Ali opet se borimo i ne odustajemo od načina igre, za mene je to pobjeda...
A upitate li se Zasto je sve otislo ?
Sta je problem?
Stabilni ste, gradite stadion, plate redovne,a nemate Omladinca da vam igra...
Nije drug to pobjeda...
Evo Sarajevo sad da osvoji 3 titule za redom bez i jednog akademca ja bih iskreno bio zabrinut...
Ako dovedes kvalitet ,odigra sezonu,sezonu i po i razguli...
Ova nasa liga ili kukuruz takmičenje mora iznjedriti neke nove Dzeke, Kovacevice, Cimirote...
Vidis,imas mladog golmana i desi se ono sto se nama desilo i sta?
Prodas Kovacevica za milion KM,pa za tu lovu ne bi sad iz lige prodao 5 napadaca i ta te mladost, akademija, vrate u zivot..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2021, 15:53

Vanja8 je napisao/la:
11 sep 2021, 15:44

Sta je problem?
Nije drug to pobjeda...
Evo Sarajevo sad da osvoji 3 titule za redom bez i jednog akademca ja bih iskreno bio zabrinut...
Ova nasa liga ili kukuruz takmičenje mora iznjedriti neke nove Dzeke, Kovacevice, Cimirote...
Prodas Kovacevica za milion KM,pa za tu lovu ne bi sad iz lige prodao 5 napadaca i ta te mladost, akademija, vrate u zivot..
Znam ja vrlo dobro zašto je i zbog koga i kakvih uprava otišlo. Nije mi to problem, isto kao što ni ne očekujem instant rezultat ove uprave odmah, jer znam kako se i na koji način radilo i šta se sve trebalo uraditi da bi se počelo sa normalnim radom ikako. Dug je put u tom segmentu pred nama, i definitivno vrijedan strpljenja i nekih kvalitetnijih ljudi i trenera...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2021, 16:04

*p!p!t@* je napisao/la:
11 sep 2021, 15:53
Vanja8 je napisao/la:
11 sep 2021, 15:44

Sta je problem?
Nije drug to pobjeda...
Znam ja vrlo dobro zašto je i zbog koga i kakvih uprava otišlo. Nije mi to problem, isto kao što ni ne očekujem instant rezultat ove uprave odmah, jer znam kako se i na koji način radilo i šta se sve trebalo uraditi da bi se počelo sa normalnim radom ikako. Dug je put u tom segmentu pred nama, i definitivno vrijedan strpljenja i nekih kvalitetnijih ljudi i trenera...
Drug, Velez je nekad bio ikona zbog mladih talenata koje je promovisao u vrhunske igrace...
Morate se okrenuti OP...
Super je izlazak u Evropu, izbacivanje AEK-a, euforija, ali strasno se vidi da su Vasi U-21 igraci zapravo manjak na terenu...
Bez dobrog OP nema ni velikog kluba...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2021, 16:13

Pričaš mi kao da ja toga nisam svjestan, ili ljudi koji su u klubu. Jedna stvar je kada godinama imaš uređen sistem, druga stvar je kada kreneš ovako kao mi idalje limitirani sa mnogim stvarima. Dok ste vi ulagali kod nas je u klubu svak živ osim kluba u tom periodu imao koristi. Mi smo realno iz minusa krenuli, ne sa nule dolaskom ove uprave. Tako da kažem ti i za 5 godina ako budemo imali kvalitetnog igrača U21 u prvih 11 ja ću biti zadovoljan, jer sistem do prije godinu ili dvije nije postojao nikako. Kao šlag na tortu je ispadanje juniora iz PL i dokaz kako se ne radi...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 11 sep 2021, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2021, 16:17

*p!p!t@* je napisao/la:
11 sep 2021, 16:13
Pričaš mi kao da ja toga nisam svjestan, ili ljudi koji su u klubu. Jedna stvar je kada godinama imaš uređen sistem, druga stvar je kada kreneš ovako kao mi idalje limitirani sa mnogim stvarima. Dok ste vi ulagali kod nas je u klubu svak živ osim kluba u tom periodu imao koristi. Mi smo realno iz minusa krenuli, ne sa nule dolaskom ove uprave. Tako da kažem ti i za 5 godina ako budemo imali kvalitetnog igrača U21 u prvih 11 ja ću biti zadovoljan, jer sistem do prije godinu ili dvije nije postojao nikako...
Sretno vam bilo :thumbup:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 sep 2021, 16:36

Ovaj Gabela svaku tekmu komentarise hahahaH
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 11 sep 2021, 16:46

Aduka87 je napisao/la:
11 sep 2021, 16:36
Ovaj Gabela svaku tekmu komentarise hahahaH
Samo je @Balonja gori od njega

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2021, 17:06

Leotar preuzeo inicijativu nakon primljenog gola. Mnogo veci otpor nego sto sam ocekivao. Sada su imali dobru priliku. Tesko da mogu parirati Zrinjskom do kraja meca.

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 11 sep 2021, 17:12

Duel 2 najveca hercegovacka kluba. Zrinjski bolji od leotara

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Hrammm1921 i 26 gostiju.