Premijer liga BiH - aktuelno

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la StrikeWarzone » 11 sep 2021, 13:23

bhpremijerliga12 je napisao/la:
11 sep 2021, 09:50
Nego jeste li skontali da su smecari zabranili da se komentarise na vijest da je uhljeb Pilav ugrabio 10. poziciju i da se nastavlja unistavanje fudbala u drzavi?
Jedno veliko zlo uključujući i krmka Salema Prolića i pitarskog im jarana Džemidžić Adnana.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 11 sep 2021, 13:24

Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 13:11
runjerahmanove je napisao/la:
11 sep 2021, 13:10
Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 13:08

A o kojoj bi ti temi? Hoćemo li opet o tome kako vas je užasno Sarajevo isprskalo u sred vaše najveće euforije u zadnjih nekoliko godina i to u sred Tuzle? Može i o tome. :thumbup:
Hehe. Bravo ludice. Jesi li to sam smislio?
Dobar post, prepun argumenata. :bih:

Edit: Kada dođeš bez 5-6-7 standardnih prvotimaca u goste ekipi koja je na prva dva mjesta u tom trenutku i euforija je puca kao rijetko kad u prošlosti i uzmeš sva tri boda itekako si je isprskao. :wave:
*16 standardnih prvotimaca
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 11 sep 2021, 13:30

Miljacka je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 13:08

A o kojoj bi ti temi? Hoćemo li opet o tome kako vas je užasno Sarajevo isprskalo u sred vaše najveće euforije u zadnjih nekoliko godina i to u sred Tuzle? Može i o tome. :thumbup:

Edit: Kada dođeš bez 5-6-7 standardnih prvotimaca u goste ekipi koja je na prva dva mjesta u tom trenutku i euforija je puca kao rijetko kad u prošlosti i uzmeš sva tri boda itekako si je isprskao. :wave:
Ma da. Dosli ste bez prva dva sastava, odnosno 22 igraca. U putu skupljali igrace za utakmicu. Sto ne mogu te glupe price, jesu li Dupovac i Palic tih tvojih 5-6-7 igraca? To sto nisu bili registrovani, da nije amidza vas dobri vam se pojavio i ostali bi bez njih totalno. Tako da u tom momentu ne broji njih kao izostanke, jer vise nisu bili vasi igraci, nego sto su bili.
Zna se sta se smatra pod tim terminom koji ti koristis, a daleko je ta utakmica od toga bila. Al ne zelim da se vise raspravljam s tobom, ne vrijedi. Zivi u ubjedjenu kojem hoces.
PS Kako znam, vi skoro u identicnom sastavu nastupate i poslije Slobode(+ na to Kapic i Dupovac koji se vratio poslije suspenzije). Ili vi pitari toliko ne postujete svoje igrace, ili nemate para za bolje pa valja vam trpit ovu vasu djecu. A u Evropi normala da je momak od 18-19 godina stanadardan. Samo et kod vas glavni argumente za nedostatak kvalitete u ekipi. A ako cemo vec tako, vama Sloboda i njena djeca uskratise titulu prosle sezone na po' koseva. Samo sto mi se ponosimo nasom djecom i ne smatramo njihovo igranje kao neki problem za ekipu

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 sep 2021, 13:34

11 sep 2021, 13:30
Miljacka je napisao/la:

Ma da. Dosli ste bez prva dva sastava, odnosno 22 igraca. U putu skupljali igrace za utakmicu. Sto ne mogu te glupe price, jesu li Dupovac i Palic tih tvojih 5-6-7 igraca? To sto nisu bili registrovani, da nije amidza vas dobri vam se pojavio i ostali bi bez njih totalno. Tako da u tom momentu ne broji njih kao izostanke, jer vise nisu bili vasi igraci, nego sto su bili. Zna se sta se smatra pod tim terminom koji ti koristis, a daleko je ta utakmica od toga bila. Al ne zelim da se vise raspravljam s tobom, ne vrijedi. Zivi u ubjedjenu kojem hoces.
PS Kako znam, vi skoro u identicnom sastavu nastupate i poslije Slobode(+ na to Kapic i Dupovac koji se vratio poslije suspenzije). Ili vi pitari toliko ne postujete svoje igrace, ili nemate para za bolje pa valja vam trpit ovu vasu djecu. A u Evropi normala da je momak od 18-19 godina stanadardan. Samo et kod vas glavni argumente za nedostatak kvalitete u ekipi. A ako cemo vec tako, vama Sloboda i njena djeca uskratise titulu prosle sezone na po' koseva. Samo sto mi se ponosimo nasom djecom i ne smatramo njihovo igranje kao neki problem za ekipu
S kim se ja raspravljam :rol: :rol:

Eto ti @OnlyLeft22, nastavi s njim, sličnog ste razmišljanja, ja sad odoh. :zviz:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 11 sep 2021, 13:37

Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 13:34
11 sep 2021, 13:30
Miljacka je napisao/la:

Ma da. Dosli ste bez prva dva sastava, odnosno 22 igraca. U putu skupljali igrace za utakmicu. Sto ne mogu te glupe price, jesu li Dupovac i Palic tih tvojih 5-6-7 igraca? To sto nisu bili registrovani, da nije amidza vas dobri vam se pojavio i ostali bi bez njih totalno. Tako da u tom momentu ne broji njih kao izostanke, jer vise nisu bili vasi igraci, nego sto su bili. Zna se sta se smatra pod tim terminom koji ti koristis, a daleko je ta utakmica od toga bila. Al ne zelim da se vise raspravljam s tobom, ne vrijedi. Zivi u ubjedjenu kojem hoces.
S kim se ja raspravljam :rol: :rol:

Eto ti @OnlyLeft22, nastavi s njim, sličnog ste razmišljanja, ja sad odoh. :zviz:
Eto to ste vi pitari. Djeciji fazoni, trolovanje. Ja ti naveo cinejnice, al tebi to ne godi na trolujes odmah. Slobodno navedi sta je to toliko smijesno da vidim i ja, pa se mozda postidim i usutim. Samo nemoj vise o trofejima, to smo skontali.
Sretno ti bilo, olaksaj nam

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 sep 2021, 13:46

U banjalučkom Borcu su iskazali želju sa dovođenjem jednog od najboljih fudbalera Sarajeva, Matthiasa Fanima, piše ........

Fanimo je trenutno van kadra zbog korona virusa i nalazi se u Engleskoj.

Ove sezone je, zbog problema s povredom i istekom radne dozvole, za bordo tim odigrao svega pet utakmica.

Fanimo je u Sarajevu stigao iz Mladosti na ljeto prošle godine.

S bordo klubom je vezan ugovorom do ljeta 2023.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 sep 2021, 13:47

Pite naše svagdašnje :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 11 sep 2021, 13:50

Protiv Slobode im falili Rahmanovic, Tatar, Benko i Bilbija. Da su i oni igrali, sta bi tek Slobodi bilo...

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 sep 2021, 13:56

11 sep 2021, 13:50
Protiv Slobode im falili Rahmanovic, Tatar, Benko i Bilbija. Da su i oni igrali, sta bi tek Slobodi bilo...
Zna se, fasovali bi tricu k'o i pretprošli put u Tuzli :rol:

Ovako su bila dovoljna i dva komada da vas isprskamo na punom Tušnju :wave: :rol:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 sep 2021, 13:56

Pitari
I Vi ste mogli ovako nesto napravit za 10 miliona€
Mislim kad ste imali pare
Ako ste ikad i imali neke pare

A ovako bi mogao gosp.Azmir Husic napravit za svoj TC
Sra je za njega 10 miliona€

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 11 sep 2021, 14:00

Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 13:56
11 sep 2021, 13:50
Zna se, fasovali bi tricu k'o i pretprošli put u Tuzli :rol:

Ovako su bila dovoljna i dva komada da vas isprskamo na punom Tušnju :wave: :rol:
Tako je lutko.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 11 sep 2021, 14:10

slika

Danas se igra drugi najveci hercegovacki derbi naravno iza najveceg Zrinjski -Siroki ,za ovaj derbi mozemo reci da su obe ekipe osvajale titule najdraze nam BiH .
Sretno nam da ostanemo u trci sa tuzlacima za sampionat.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 sep 2021, 14:19

svrakino1921 je napisao/la:
11 sep 2021, 13:56

Pitari
I Vi ste mogli ovako nesto napravit za 10 miliona€
Mislim kad ste imali pare
Ako ste ikad i imali neke pare

A ovako bi mogao gosp.Azmir Husic napravit za svoj TC
Sra je za njega 10 miliona€
Nece to je za njega bijeda. Dok je bio u Slobodi najavio stadion od 50 miliona. :urnebes:

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 11 sep 2021, 14:21

Mentoli 1946 ili Vicini pusikurci 1946 :hmmmmm: :hmmmmm:

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 11 sep 2021, 14:46

Nas najveci klub FKSarajevo sebi nije smio dozvoliti da gubi bodove od sela u okolini listice koje ima 13 kuca dzamiju i pijacu!

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 11 sep 2021, 14:48

Meni je samo žao kukavičluka i seljačkog mentaliteta koji se uvukao u Velež-

Pa mi nismo u stanju dobiti raspalog Želju lani gdje smo i titulu izgubili, a evo sad Sarajevo koje je u rangu proslosezonske Krupe.
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 11 sep 2021, 14:50

Devetomjesto je napisao/la:
11 sep 2021, 14:46
Nas najveci klub FKSarajevo sebi nije smio dozvoliti da gubi bodove od sela u okolini listice koje ima 13 kuca dzamiju i pijacu!
I sad zamisli kolika ti je majka rora kad je ištembiljana u svih tih 13 kuca :hmmmmm: . O pijačnim štandovima da ne pricamo, valjda navikla primat na kafanskim šankovima
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 sep 2021, 14:51

HasicuVratiSe je napisao/la:
11 sep 2021, 14:48

Pa mi nismo u stanju dobiti raspalog Želju lani gdje smo i titulu izgubili, a evo sad Sarajevo koje je u rangu proslosezonske Krupe.
A za avatar svaka ti ćas' :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2021, 14:57

HasicuVratiSe je napisao/la:
11 sep 2021, 14:48

Ne treba ti bolan biti nista žao,samo se dohavizaj pa ces skontati gdje ste vi realno,a ne da letis naokolo i cvrkuces "idoli nacije", "idoli nacije"...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 sep 2021, 14:58

Miljacka je napisao/la:
11 sep 2021, 12:14
Velež je sinoć igrao moderni engleski napadački fudbal, a Sarajevo se pretvorilo u Radnik iz Bijeljine, isto tako i u Tuzli protiv Slobode. Samo što je Sarajevo za jednu sezonu uzelo više trofeja nego ova oba kluba od njihovog postojanja zajedno (200 godina), pa im valjda zbog toga čudno kad se povučemo na njihovom stadionu.

Ali je definitivno jači ovaj tuzlak, mi ih dobili u sred Tuzle i kaže mi se pretvorili u Radnik. :rol:
Tog "Radnika'' si na Koševu u ligi zadnji put dobio u Jugoslaviji, no vjerovatno tad nisi ni postojao, kao ni ja pa nećemo ni o tome previše. U zadnjih 5 godina nismo imali lošiju ekipu i situaciju u klubu, ali eto, opet vam ih otkidamo, nekome jedan, nekome sva tri. :wave:
Ja i? To ne mijenja cinjenicu da je superjako Sarajevo doslo da lezi i da uzme bod. Od takvog giganta kakvim se smatrate, izgleda da idete silaznom putanjom, a najljepse je sto ste prezadovoljni s tim i gledate kroz ljubicaste naocale.

Mi smo tek postali konkurentan klub i od 2016. kad smo bili na pragu gasenja, dosli smo do toga da "bh. Dinamo" dodje i postavi se ziheraski. Ja prezadovoljan, a na kraju sezone ili u narednim sezonama cemo vidjeti ko ce se na kraju za glavu hvatati i cija organizacija kluba je bolja i dugorocnija.

PS. Kao sto sam i pretpostavio, Bodul igrac da rijesi male ekipe i za "probijanje" bunkera. Cim ekipa ima sistem, ala Zrinjski ili mi, ponasa se kao da igra iza skole, stoji, ne krece se i slicno.

Volio bih bas vidjeti koliko je pretrcao, ukoliko postoji mogucnost da se to provjeri. Koliko moze rijesiti utakmicu potezom, toliko moze i ukanaliti ovakve tekme. Ostalo mi urezano kad trazi aut u pp, a nigdje veze, ni blizu, i Ovcina ide ka sesnaestercu a brat stoji i gleda, ni da se pomjeri.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 16 gostiju.