leonardo je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:usput.... kladionicu nemozes dobiti , ona dobiva uvijek osim ako igras na male kvote velike uloge.... igrati na 4-5 km

a ocekivati 200 300 km

je .... nerealno.... ovako je najbolje od 10 2 max 3 mozes kiksati, ako ides ulog 20 dobitak 70 ...racunica prosta....... 10 listica 20 km je 200 km.... ako pogodis 7 ( sto je realno) a dobitak ti je 70 to je 410 ....preko 300 si dobar

naravno zavisi od dana ... moze kvota ici i do 5
danas npr na onaj moj stavis real 1/1 i galatu cistaka ... i etoti kvote oko 6 ....
dakle 300 u najgorem slucaju

s tim da mozes se usteliti pa da budes 9 / 10

interesantno

da ali treba dobro pratiti sta igras... od ovih 4-5 parova....npr. ja sam danaas bio u sevilju ubjedjen kucu bi stavio...za valensiju sam mislio da ce kiksati...jer nema teorije da svi spanci odgraju cisto

isto tako sutra talijani logicno bi trebao milan da izadje.... tako da mi je fiorentina sumljiva (nekazem da nece doci 1)
al ima poklon tekmi ... meni se takvom cini igokea.... ali naravno nista nije 100% pa tako ni ovo
u biti kako sam racunao ..... da bi izvukao svoj ulog na 10 listica trebas da prodjes 4 listica

a to moze i NESPODOBAN

Zadnja izmjena:
johnnyHZ, dana/u 22 jan 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić