Tako su igrali i na Tušnju, mozda jos povucenije i prljavije. Sarajevo se pretvara u Radnik jbt.Balorda je napisao/la: ↑11 sep 2021, 01:15Nismo mi više ni u kakvoj euforiji nakon što smo završili sa Evropom. Mi smo večeras rutinski uzeli bod protiv Sarajeva uz činjenicu da je Sarajevo imalo jako puno sreće. Činjenica je takođe da se Fudbalski klub Sarajevo večeras na stadionu Rođeni postavio kao da igra protiv Real Madrida u nadi da će izvući remi.
Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Istina, samo što su tamo dočekali više grešaka Slobode, a sinoć imali sreće. Legitimna taktika, nema im čovjek šta reći - čekaj, bunari i iskoristi.RollingPaper je napisao/la: ↑11 sep 2021, 10:26Tako su igrali i na Tušnju, mozda jos povucenije i prljavije. Sarajevo se pretvara u Radnik jbt.Balorda je napisao/la: ↑11 sep 2021, 01:15Nismo mi više ni u kakvoj euforiji nakon što smo završili sa Evropom. Mi smo večeras rutinski uzeli bod protiv Sarajeva uz činjenicu da je Sarajevo imalo jako puno sreće. Činjenica je takođe da se Fudbalski klub Sarajevo večeras na stadionu Rođeni postavio kao da igra protiv Real Madrida u nadi da će izvući remi.
Malo se kosi sa epitetima o veličini, igračkom kadru i očekivanjima, ali bože moj, sve u skladu sa mogućnostima.
Agentura i plaćenici kakve ne pamtim. Sramota od stranice.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 09:50Nego jeste li skontali da su smecari zabranili da se komentarise na vijest da je uhljeb Pilav ugrabio 10. poziciju i da se nastavlja unistavanje fudbala u drzavi?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Osttribine
- Kontakt:
Sarajevo vas redovno k.ara na Tušnju u kakvom god smo sastavu i kako god nam je loša igra, o Koševu ne bih, sam sebi sam dosadan sa ponavljanjem koliko ste tek kod nas neuspješniRollingPaper je napisao/la: ↑11 sep 2021, 10:26Tako su igrali i na Tušnju, mozda jos povucenije i prljavije. Sarajevo se pretvara u Radnik jbt.Balorda je napisao/la: ↑11 sep 2021, 01:15Nismo mi više ni u kakvoj euforiji nakon što smo završili sa Evropom. Mi smo večeras rutinski uzeli bod protiv Sarajeva uz činjenicu da je Sarajevo imalo jako puno sreće. Činjenica je takođe da se Fudbalski klub Sarajevo večeras na stadionu Rođeni postavio kao da igra protiv Real Madrida u nadi da će izvući remi.

-
- Kontakt:
Pa i nama su falili: Lazic,Sevelj,Fanimo,Kurdic+trener
Svi navedeni bi jucer bili u prvi 11
X najrealniji rezultat
Ne razumijem sto neki pisu da smo imali srece,gol Velez nista ljepsi(mozda cak i vise sretniji), a mi kod svog gola odigrali kontru u Engleskom stilu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
sarajevo u engleskom stilu, ale.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
@NajvecaRadosti
Pa bola evo nema ni 12 sati da je prošlo od tvog posta u kojem pišeš da ste imali sreće, a meni prigovaraš zbog toga. Ja stvarno ne znam šta je s vama forumskim pitarima
Pa bola evo nema ni 12 sati da je prošlo od tvog posta u kojem pišeš da ste imali sreće, a meni prigovaraš zbog toga. Ja stvarno ne znam šta je s vama forumskim pitarima

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Velež je sinoć igrao moderni engleski napadački fudbal, a Sarajevo se pretvorilo u Radnik iz Bijeljine, isto tako i u Tuzli protiv Slobode. Samo što je Sarajevo za jednu sezonu uzelo više trofeja nego ova oba kluba od njihovog postojanja zajedno (200 godina), pa im valjda zbog toga čudno kad se povučemo na njihovom stadionu.
Ali je definitivno jači ovaj tuzlak, mi ih dobili u sred Tuzle i kaže mi se pretvorili u Radnik.
Tog "Radnika'' si na Koševu u ligi zadnji put dobio u Jugoslaviji, no vjerovatno tad nisi ni postojao, kao ni ja pa nećemo ni o tome previše. U zadnjih 5 godina nismo imali lošiju ekipu i situaciju u klubu, ali eto, opet vam ih otkidamo, nekome jedan, nekome sva tri.
Ali je definitivno jači ovaj tuzlak, mi ih dobili u sred Tuzle i kaže mi se pretvorili u Radnik.

Tog "Radnika'' si na Koševu u ligi zadnji put dobio u Jugoslaviji, no vjerovatno tad nisi ni postojao, kao ni ja pa nećemo ni o tome previše. U zadnjih 5 godina nismo imali lošiju ekipu i situaciju u klubu, ali eto, opet vam ih otkidamo, nekome jedan, nekome sva tri.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radnik u TuzliMiljacka je napisao/la: ↑11 sep 2021, 12:14Velež je sinoć igrao moderni engleski napadački fudbal, a Sarajevo se pretvorilo u Radnik iz Bijeljine, isto tako i u Tuzli protiv Slobode. Samo što je Sarajevo za jednu sezonu uzelo više trofeja nego ova oba kluba od njihovog postojanja zajedno (200 godina), pa im valjda zbog toga čudno kad se povučemo na njihovom stadionu.
Ali je definitivno jači ovaj tuzlak, mi ih dobili u sred Tuzle i kaže mi se pretvorili u Radnik.![]()
Tog "Radnika'' si na Koševu u ligi zadnji put dobio u Jugoslaviji, no vjerovatno tad nisi ni postojao, kao ni ja pa nećemo ni o tome previše. U zadnjih 5 godina nismo imali lošiju ekipu i situaciju u klubu, ali eto, opet vam ih otkidamo, nekome jedan, nekome sva tri.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@miljacka ne znam buraz sta se trudis ista objasnjavati ovim tuzlanskim smrdama,nemas trofeja u historiji i ono naslo nekom nesto da komentarise haha
Predlažem da svi kolektivno bojkotujemo ovaj forum.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 09:50Nego jeste li skontali da su smecari zabranili da se komentarise na vijest da je uhljeb Pilav ugrabio 10. poziciju i da se nastavlja unistavanje fudbala u drzavi?
Kakvi likovi ovo nisu istine, čista psihijatrija.
Kažeš im da trenutno igraju loš i defanzivan fudbal, oni sami kažu da igraju trenutno loš i defanzivan fudbal,
i onda spinuju priču da su osvojili trofeje
Šta vam je s mozgom momci, da niste i vi ozračeni od tog smoga gore?
Kažeš im da trenutno igraju loš i defanzivan fudbal, oni sami kažu da igraju trenutno loš i defanzivan fudbal,
i onda spinuju priču da su osvojili trofeje

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pite, politika je u ovoj državi sve, a naročito u fudbalu, gotovo da se mogu izjednačiti. Slično je bilo i u bivšoj državi.
Tako da čestitamo vam jer ste politički jači i uticajniji od nas. Odnos u trofejima je proporcionalan političkom uticaju i značaju vašeg grada/kluba u odnosu na naš.
Tako da čestitamo vam jer ste politički jači i uticajniji od nas. Odnos u trofejima je proporcionalan političkom uticaju i značaju vašeg grada/kluba u odnosu na naš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Upravo skupstina fk Zeljeznicara u toku, a vi se svadjata.
Danas vise ništa nece biti isto.
Danas vise ništa nece biti isto.
-
- Kontakt:
Ovim pitarima nametnes neku temu i onda zbog svoje ogranicenosti i nesposobnosti da razviju dijalog namecu otrcanu frazu o trofejima. Znamo da ih nemamo i sta sad Boze moj. Lako je nama bez titula, al kako je vama bez mozga
Da kompjuteru, mi igramo loš i defanzivan fudbal šta je problem s tim, samo smo se složili sa Sašom I. ss.ba foruma, šta ne valja u tome? Ali si zaboravio dodati da Velež igra moderni engleski napadački fudbal. Doduše, rekao si to u svojim postovima, samo ne tim riječima. Vidi se da si fudbalski znalac.Balorda je napisao/la: ↑11 sep 2021, 12:48Kakvi likovi ovo nisu istine, čista psihijatrija.
i onda spinuju priču da su osvojili trofeje![]()

Bod i dominacija najboljeg Veleža u zadnjih 5 godina protiv najgoreg Sarajeva u zadnjih 5 godina. Malo vam za sriću triba. Ako vam to imponuje, samo naprijed, nama još više.

Sam si rekao da smo došli po bod i uzeli ga, što znači da je Sablić za Dudića Otmar Hicfeld glavom i bradom.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
A o kojoj bi ti temi? Hoćemo li opet o tome kako vas je užasno Sarajevo isprskalo u sred vaše najveće euforije u zadnjih nekoliko godina i to u sred Tuzle? Može i o tome.runjerahmanove je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:03Ovim pitarima nametnes neku temu i onda zbog svoje ogranicenosti i nesposobnosti da razviju dijalog namecu otrcanu frazu o trofejima. Znamo da ih nemamo i sta sad Boze moj. Lako je nama bez titula, al kako je vama bez mozga

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Hehe. Bravo ludice. Jesi li to sam smislio? Vi ste sve osim isprskali nas tu noć na Tušnju. Što se tiče igre, čista dominacija Slobode. Vi 2 puta centar prešli i dali golove, al na kraju krajeva to se i broji samo. Al reći da ste nas isprskali, kako si već taj termin naveo, je suludo i može se pripisati samo vasoj mitomanskoj psihiMiljacka je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:08A o kojoj bi ti temi? Hoćemo li opet o tome kako vas je užasno Sarajevo isprskalo u sred vaše najveće euforije u zadnjih nekoliko godina i to u sred Tuzle? Može i o tome.runjerahmanove je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:03Ovim pitarima nametnes neku temu i onda zbog svoje ogranicenosti i nesposobnosti da razviju dijalog namecu otrcanu frazu o trofejima. Znamo da ih nemamo i sta sad Boze moj. Lako je nama bez titula, al kako je vama bez mozga![]()
Zadnja izmjena: runjerahmanove, dana/u 11 sep 2021, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar post, prepun argumenata.runjerahmanove je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:10Hehe. Bravo ludice. Jesi li to sam smislio?Miljacka je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:08A o kojoj bi ti temi? Hoćemo li opet o tome kako vas je užasno Sarajevo isprskalo u sred vaše najveće euforije u zadnjih nekoliko godina i to u sred Tuzle? Može i o tome.runjerahmanove je napisao/la: ↑11 sep 2021, 13:03Ovim pitarima nametnes neku temu i onda zbog svoje ogranicenosti i nesposobnosti da razviju dijalog namecu otrcanu frazu o trofejima. Znamo da ih nemamo i sta sad Boze moj. Lako je nama bez titula, al kako je vama bez mozga![]()

Edit: Kada dođeš bez 5-6-7 standardnih prvotimaca u goste ekipi koja je na prva dva mjesta u tom trenutku i euforija je puca kao rijetko kad u prošlosti i uzmeš sva tri boda itekako si je isprskao.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Combattente87, Giuseppe1 i 36 gostiju.