Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nismo mi više ni u kakvoj euforiji nakon što smo završili sa Evropom. Mi smo večeras rutinski uzeli bod protiv Sarajeva uz činjenicu da je Sarajevo imalo jako puno sreće. Činjenica je takođe da se Fudbalski klub Sarajevo večeras na stadionu Rođeni postavio kao da igra protiv Real Madrida u nadi da će izvući remi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ti bukvalno nisi gledao utakmicu o stadionu da ne pricamo.
Jok ti si gledao
Izbij, nabij, dodaj golmanu da nabije i tako dvaes puta. Dočekaj grešku u sredini Veleža i probaj nešto na kontru odraditi. Igranja fudbala nula.
Meni je to ok, kako rekoh, većina ekipa se postavi tako protiv nas, pa evo i vi ste.

Izbij, nabij, dodaj golmanu da nabije i tako dvaes puta. Dočekaj grešku u sredini Veleža i probaj nešto na kontru odraditi. Igranja fudbala nula.
Meni je to ok, kako rekoh, većina ekipa se postavi tako protiv nas, pa evo i vi ste.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Upravo si opisao kako je Velež igrao bezveze ste ekipa ne zaboravi da nam 3 igraca nisu igrala isto i to prva postava tek od Leotara nama pocinje sezona.
Kme kme, nisu igrala tri igrača, pa golman mora izbijati loptu 90% vremena.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Koliko vam igraca iz prve postave nije igralo?
- Devetomjesto
- Kontakt:
veliki bod za vrabcice. cestitamo
Lijepi remi, kako su bili postavljeni na terenu Sarajevo izgledalo kao seljacki klub, a ne velez
- Osttribine
- Kontakt:
Hajde ti Janko Balorda prati Manchester, eno Ronaldo se vratio, kakvih covjek nebuloza napisa bas kao da nije ni gledao utakmicu, utakmica u kojoj ne znas ko je gori bio, ne mozes izdvojiti 15 tak minuta iz cijele utakmice da je sta valjalo.
Koliko ste umislili da ste neka sila nakon jednog izlaska u Evropu nakon 33 godine sacuvaj Boze, sta bi da kao mi i Zrinjski imate konstantu ili ne daj boze koju titulu
Koliko ste umislili da ste neka sila nakon jednog izlaska u Evropu nakon 33 godine sacuvaj Boze, sta bi da kao mi i Zrinjski imate konstantu ili ne daj boze koju titulu

Pa definitivno nismo ni mi bili neki bauk ali ste izgledali losije na terenu. Imali smo vise prilika, stativa, jos par solidnih sansi. Na kraju ste bili puno zadovoljniji remijem od nas sto se moglo vidjeti po ponasanju vasih igraca pred kraj.Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 07:18Hajde ti Janko Balorda prati Manchester, eno Ronaldo se vratio, kakvih covjek nebuloza napisa bas kao da nije ni gledao utakmicu, utakmica u kojoj ne znas ko je gori bio, ne mozes izdvojiti 15 tak minuta iz cijele utakmice da je sta valjalo.
Koliko ste umislili da ste neka sila nakon jednog izlaska u Evropu nakon 33 godine sacuvaj Boze, sta bi da kao mi i Zrinjski imate konstantu ili ne daj boze koju titulu![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Mi izgledamo lose kako je sezona počela, ne mozes izdvojiti gotovo ni jednu utakmicu da smo nesto velem izgledali da valja, ali to je razumljivo kada se uzmu u obzir one turbulencije oko investitora, plata, bez priprema, problema sa registracijom trenera i stranih igraca, rano je za bilo kakav sud ovoj ekipi Sarajeva, ali i kao takvi nikakvi skupljamo bodove, pa cemo vidjeti na sta ce to na kraju izaci, od osnivanja ove lige nismo nikad ispod pete pozicije bili pa ne mislim da cemo i sada biti losiji od toga.Rodjeni81 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 07:34Pa definitivno nismo ni mi bili neki bauk ali ste izgledali losije na terenu. Imali smo vise prilika, stativa, jos par solidnih sansi. Na kraju ste bili puno zadovoljniji remijem od nas sto se moglo vidjeti po ponasanju vasih igraca pred kraj.Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 07:18Hajde ti Janko Balorda prati Manchester, eno Ronaldo se vratio, kakvih covjek nebuloza napisa bas kao da nije ni gledao utakmicu, utakmica u kojoj ne znas ko je gori bio, ne mozes izdvojiti 15 tak minuta iz cijele utakmice da je sta valjalo.
Koliko ste umislili da ste neka sila nakon jednog izlaska u Evropu nakon 33 godine sacuvaj Boze, sta bi da kao mi i Zrinjski imate konstantu ili ne daj boze koju titulu![]()
I danas ce biti zanimljivo Sloboda -Borac.
Kaže meni da bulaznim i onda i on potvrdi da su loše stajali na terenu i da loše igraju. Sukob s mozgom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jedina ekipaOsttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 07:45Mi izgledamo lose kako je sezona počela, ne mozes izdvojiti gotovo ni jednu utakmicu da smo nesto velem izgledali da valja, ali to je razumljivo kada se uzmu u obzir one turbulencije oko investitora, plata, bez priprema, problema sa registracijom trenera i stranih igraca, rano je za bilo kakav sud ovoj ekipi Sarajeva, ali i kao takvi nikakvi skupljamo bodove, pa cemo vidjeti na sta ce to na kraju izaci, od osnivanja ove lige nismo nikad ispod pete pozicije bili pa ne mislim da cemo i sada biti losiji od toga.Rodjeni81 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 07:34Pa definitivno nismo ni mi bili neki bauk ali ste izgledali losije na terenu. Imali smo vise prilika, stativa, jos par solidnih sansi. Na kraju ste bili puno zadovoljniji remijem od nas sto se moglo vidjeti po ponasanju vasih igraca pred kraj.Osttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 07:18Hajde ti Janko Balorda prati Manchester, eno Ronaldo se vratio, kakvih covjek nebuloza napisa bas kao da nije ni gledao utakmicu, utakmica u kojoj ne znas ko je gori bio, ne mozes izdvojiti 15 tak minuta iz cijele utakmice da je sta valjalo.

- Osttribine
- Kontakt:
Igramo loše cijelo vrijeme kako je počela sezona to je činjenica, razloge da ne ponavljam, a ne da smo se prepali i tako postavili protiv ultra mega jakog Veleža kao i svi ostali u ligi kako kažeš.
- Osttribine
- Kontakt:
I onda kazu qrcimo se ovako ili onako, a da su drugi na nasem mjestu ne bi se moglo opstati od njih, vidimo sta od nekih uradi izlazak u Evropu ili serija dobrih rezultata u ligi. Istina ima i kod nas pretjerivanja u euforiji, ali nije da nemamo razloga pa jelMemara je napisao/la: ↑11 sep 2021, 08:49Jedina ekipaOsttribine je napisao/la: ↑11 sep 2021, 07:45
Mi izgledamo lose kako je sezona počela, ne mozes izdvojiti gotovo ni jednu utakmicu da smo nesto velem izgledali da valja, ali to je razumljivo kada se uzmu u obzir one turbulencije oko investitora, plata, bez priprema, problema sa registracijom trenera i stranih igraca, rano je za bilo kakav sud ovoj ekipi Sarajeva, ali i kao takvi nikakvi skupljamo bodove, pa cemo vidjeti na sta ce to na kraju izaci, od osnivanja ove lige nismo nikad ispod pete pozicije bili pa ne mislim da cemo i sada biti losiji od toga.![]()

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Nego jeste li skontali da su smecari zabranili da se komentarise na vijest da je uhljeb Pilav ugrabio 10. poziciju i da se nastavlja unistavanje fudbala u drzavi?
Baš i ja ušao da pitam, koliko se plaća po postu - da se ukinu komentari naisti. Nidje veze, sad bezveze po forumu moram da prosipam svoj bijes i da psujem sudijskoj komisiji.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Combattente87, Semrush [Bot] i 72 gosta.