FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igra nam je čista nula.
-
- Kontakt:
Nevalja ovo, 3 4 3 neznamo igrati, sastali se nismo sa loptom. Nadam se promjeni formacije i bolju igru sa malo vise volje, ovo je odron!!!
U novi boj ...
Losa tekma pravo, sreca da su i oni pretanki
Ma standardno nase ni bolje ni gore nego prosle utakmice,jednostavno odbrana je u fokusu i pokusaj onda neke tranzicije,upravo iz tog razloga i imamo ovoliko bodova u gostima(kad nas ekipe napadnu) a kuci kad se zatvore nemamo rijesenja.
Bit ce nista na pauzi nisu radili po tom pitanju,uglavnom sve isto.
Defanzivnom igrom se teško postaje šampion.
Bit ce nista na pauzi nisu radili po tom pitanju,uglavnom sve isto.
Defanzivnom igrom se teško postaje šampion.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 sep 2021, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Loša utakmica obje ekipe, valjda uleti neka frljoka u drugom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pidre? Ja ne znam sta vi gledate.
Ovo je đokanovićeva horor lopta i inace tokom utakmice a i u repku svaka lopta mu kasni par dodira, i kad je doda redovno je iza leđa ili previse u for. Igra jako losu sezonu
Bagaric nevidljiv. Totalno nevidljiv. Bodul sem sto puno prica ocito je nespreman i ja nisam vidio ista pozitivno danas (kao ni protiv sirokog)
Cmiljanic dana uz sabanovica najbolji. Lapis isto odlican posebno defanzivno uzeo par lopti prema naprijed svakako nema puno igraca i vecina igra leđima tako da njegove lopte u prostor nemaju smisla.
Odbrana mi nije ni malo sigurna. Po meni puno bolje stojimo bez dupovca
Ovo je đokanovićeva horor lopta i inace tokom utakmice a i u repku svaka lopta mu kasni par dodira, i kad je doda redovno je iza leđa ili previse u for. Igra jako losu sezonu
Bagaric nevidljiv. Totalno nevidljiv. Bodul sem sto puno prica ocito je nespreman i ja nisam vidio ista pozitivno danas (kao ni protiv sirokog)
Cmiljanic dana uz sabanovica najbolji. Lapis isto odlican posebno defanzivno uzeo par lopti prema naprijed svakako nema puno igraca i vecina igra leđima tako da njegove lopte u prostor nemaju smisla.
Odbrana mi nije ni malo sigurna. Po meni puno bolje stojimo bez dupovca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
90 % samo jedna godina.hordasDoboj je napisao/la: ↑10 sep 2021, 20:39Imam osjećaj da ćemo se Bodula sjećat kao i Komazeca. 6 mjeseci i vozdra
-
- Kontakt:
Lose ovo skroz do sada,i sa jedne i sa druge strane.Kapic ovo sad za sad odlican,kao i Bodul.Sabanovic jako dobar.Cmiljanic out,Kobiljar in.
Bagaric i Dizdarevic trebali bi dobiti zuti da ociste protiv Leotara
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sa ovako neuigranom ekipom i totalno fizicki ne spremnom ovdje je bod extra.
- napoleon72
- Kontakt:
Kod ovih tvojih kad nikog na serveru nema je pusionaRayJay je napisao/la: ↑10 sep 2021, 20:37Kako ne volim ovakve tekme.
Pa pušiona kad se optereti servernapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 20:36Bolje kupite premium acc Rokkra za 20 eura godisnje i gledate sve, nego trpat u dzep nesposobnoj narandzastoj SDA prciji![]()
Sablic opet jede gov.na sa formacijom. Yebo ga izmisljena krila, cuj Bagaric krilo. Bodul lici na onog ser.onju na terminima sto samo galami na sve oko sebe. Ako smo ispocetka mogli rec da je imao losu ekipu, sad evo ima predobru. I samo nemojte s onom pricom "pa nije na klupi", nek nije, on je ovu formaciju postavio. I pripremw vise nemaju veze, i Vinkova ekipa je na ljeto 3 prijateljske odigrala pa uletjela u formu nakon 4 kola pa mljela sve pred sobom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Popravili su vam ASBiH na webTV
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bodul je dobar večeras jedino u priči i ovo nije korisna priča jer stavlja nepotreban pristisak na ekipu nešto slično kao i Dupovac što radi. Ne prati ostatak ekipe.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 sep 2021, 20:52Lose ovo skroz do sada,i sa jedne i sa druge strane.Kapic ovo sad za sad odlican,kao i Bodul.Sabanovic jako dobar.Cmiljanic out,Kobiljar in.
Bagaric loš, Cmilja jedini prema naprijed želi odraditi nešto, nudi se, bori se, utrčava u prostor. U ovoj postavci i na ovom mjestu gušimo Oremuša. Đokanovića nastavlja sa lošim partijama, konstantno pravi loše odluke, u predaji lopte, u procjeni defanzivnih duela (ne brani prostor skoro nikad, loše se postavlja). Moramo Oremuša pomjeriti naprijed u vezu i prebacit se na 433 postavu ili izmjena Palić - Đokanovic i Palića na štopera.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Poslije nule protiv sirokog, mi bi bar jedan sut u okvir gola.
135 min min 0 šuteva
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nije, eto vidiš kakav kloc..michplatini je napisao/la: ↑10 sep 2021, 20:47Jel te bar malo sramota,jedini koji je prema naprijed nešta pokušavao,2-3 puta prošao.
Gdje Bodul (sem što priča i gleda igrače kako prolaze )i Bagarić?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Yebem ti sve žuto