Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
talijanska 2. liga kompletno kolo danas zg manje od 3 ! ! mogle bi se kakve pare na tom uzet
..Siamo l'armata Rossonera..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne vidim razlog zasto su ti odbili taj par @mandraX.
Zali se sutra.
Zali se sutra.
Još samo mladi Gaučosi protiv Venecuele. Nadam se da će ga dati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
danas sam prosao evo ga opet od mene za sutra 
milan - 1.20
igokea 1.40
zaragoza - kp1 1.35
hoffenhajm-kp1 1.15
real m - 1.15
galatasaraj kp 1 -1.10
3.30
ovo isto MORA PROCI nema tite da ovo namjeste.....
milan MORA,real mora, igokea ubija,ovaj radnici kuci gubi , hoff nemoze kuci izgubiti odo ovih,galata ovo dobija al et osiguro sam se
deportico imao tesu kup utakmicu i izgubili od onih amatera 2-0 ,zaragoza krenula bjezati sa dna..i ide im dobro ....

milan - 1.20
igokea 1.40
zaragoza - kp1 1.35
hoffenhajm-kp1 1.15
real m - 1.15
galatasaraj kp 1 -1.10
3.30

milan MORA,real mora, igokea ubija,ovaj radnici kuci gubi , hoff nemoze kuci izgubiti odo ovih,galata ovo dobija al et osiguro sam se

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
imao sam taj par i na drugom listicu, tamo da provjerim, isto, pishe da sam pao...
Valencia - Malaga 1 ; 2

Valencia - Malaga 1 ; 2

dosadan simandraX je napisao/la:imao sam taj par i na drugom listicu, tamo da provjerim, isto, pishe da sam pao...![]()
Valencia - Malaga 1 ; 2

sutra tiket i u kladionicu po pare

FORZA MARŠAL !!!
Argentinac sa 2m promaši prazan gol
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
sreća pa si džaho, sad bi ti lan'o neštohodža je napisao/la:
dosadan si![]()
sutra tiket i u kladionicu po pare

'ajde de, javljam se sutra aBd

Puma je napisao/la:pa ti si igrao manjemandraX je napisao/la:
nije fer![]()
![]()
stvarno ne kontam, jel ovo zaista pogreška, ili sam pogriješio ja neki bet pošto prvi put igram ovo na Broj golova tim!
edit: pardon, viseto je neka greska kod njih
igraj bet365....zakon je....ima opciju hoće li pasti prvi gol prvih 10 min ili ne....koef. je solidnih 1.2, 1.3 i više......bolje to, nego se mučiti hoće li favorit pobijediti ili neće.....jedino mana što može desiti 0:0....
mandraX je napisao/la:imao sam taj par i na drugom listicu, tamo da provjerim, isto, pishe da sam pao...![]()
Valencia - Malaga 1 ; 2
mozda je bas neka fora njihova , da je obrnuto nesto .. sto pise u opisu ispod para na ponudi , ne vidim nista sto bi moglo biti .. da nije u obzir uzeta argentina , posto je premalo golova za hrvatsku postavljeno ??
usput.... kladionicu nemozes dobiti , ona dobiva uvijek osim ako igras na male kvote velike uloge.... igrati na 4-5 km
a ocekivati 200 300 km
je .... nerealno.... ovako je najbolje od 10 2 max 3 mozes kiksati, ako ides ulog 20 dobitak 70 ...racunica prosta....... 10 listica 20 km je 200 km.... ako pogodis 7 ( sto je realno) a dobitak ti je 70 to je 410 ....preko 300 si dobar
naravno zavisi od dana ... moze kvota ici i do 5
danas npr na onaj moj stavis real 1/1 i galatu cistaka ... i etoti kvote oko 6 ....
dakle 300 u najgorem slucaju
s tim da mozes se usteliti pa da budes 9 / 10 

danas npr na onaj moj stavis real 1/1 i galatu cistaka ... i etoti kvote oko 6 ....
dakle 300 u najgorem slucaju

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hajde daj mi Boze barem da se malo izvucem.
Valencia - Malaga X .
Valencia - Malaga X .

interesantnojohnnyHZ je napisao/la:usput.... kladionicu nemozes dobiti , ona dobiva uvijek osim ako igras na male kvote velike uloge.... igrati na 4-5 kma ocekivati 200 300 km
je .... nerealno.... ovako je najbolje od 10 2 max 3 mozes kiksati, ako ides ulog 20 dobitak 70 ...racunica prosta....... 10 listica 20 km je 200 km.... ako pogodis 7 ( sto je realno) a dobitak ti je 70 to je 410 ....preko 300 si dobar
naravno zavisi od dana ... moze kvota ici i do 5
![]()
dakle 300 u najgorem slucajus tim da mozes se usteliti pa da budes 9 / 10

pošto sam ja već pao, nadam se da ćeš ti proćiOTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde daj mi Boze barem da se malo izvucem.
Valencia - Malaga X .

malaga crveni, trebala bi valensija barem jedan zabiti...
p.s.
šta ćemo za NBA ??
FORZA MARŠAL !!!
ma nije...i ja sam se sam cudio...mozda mi je ona žbira pogrešno nešto isprintala, mjenjala nešto ludaleonardo je napisao/la:
mozda je bas neka fora njihova , da je obrnuto nesto .. sto pise u opisu ispod para na ponudi , ne vidim nista sto bi moglo biti .. da nije u obzir uzeta argentina , posto je premalo golova za hrvatsku postavljeno ??

a sta ti znaci ovo kp1johnnyHZ je napisao/la:danas sam prosao evo ga opet od mene za sutra
milan - 1.20
igokea 1.40
zaragoza - kp1 1.35
hoffenhajm-kp1 1.15
real m - 1.15
galatasaraj kp 1 -1.10
3.30ovo isto MORA PROCI nema tite da ovo namjeste.....
milan MORA,real mora, igokea ubija,ovaj radnici kuci gubi , hoff nemoze kuci izgubiti odo ovih,galata ovo dobija al et osiguro sam sedeportico imao tesu kup utakmicu i izgubili od onih amatera 2-0 ,zaragoza krenula bjezati sa dna..i ide im dobro ....
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
meni ovde nikako nije realna granica na hrvatskoj protiv argentine od 26,5. Ovo mi mirishe na neku drugu igru, al ne znam koju i trenutno mi nish ne pada na pametmandraX je napisao/la:
nije fer![]()
![]()
stvarno ne kontam, jel ovo zaista pogreška, ili sam pogriješio ja neki bet pošto prvi put igram ovo na Broj golova tim!

nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne, dobra je granica kad je Hrvatska u pitanju, jer sam ja odigr'o isto u Remi-ju i tamo je isto u ponudi(26 na Hrvatsku, 21 na Argentinu), tako da...leonardo je napisao/la:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bombarder je napisao/la:a sta ti znaci ovo kp1johnnyHZ je napisao/la:danas sam prosao evo ga opet od mene za sutra
milan - 1.20
igokea 1.40
zaragoza - kp1 1.35
hoffenhajm-kp1 1.15
real m - 1.15
galatasaraj kp 1 -1.10
3.30ovo isto MORA PROCI nema tite da ovo namjeste.....
milan MORA,real mora, igokea ubija,ovaj radnici kuci gubi , hoff nemoze kuci izgubiti odo ovih,galata ovo dobija al et osiguro sam sedeportico imao tesu kup utakmicu i izgubili od onih amatera 2-0 ,zaragoza krenula bjezati sa dna..i ide im dobro ....
kladjenje na pobjedu u premieru .. u slucaju nerijesenog rezultata u obzir se uzima kvota 1.00 tako da se ne pada
Ajde Argentina, molim vas
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.