BuffonGigi je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:29
Kobe Bryant je napisao/la: ↑09 sep 2021, 12:41
BuffonGigi je napisao/la: ↑09 sep 2021, 08:27
Westbrook/Nunn/Rondo
Ellington/THT/Monk
James/Bazemore/Ariza
Davis/Melo
Howard/Jordan/Gasol
Ja mislim da prva petorka + Jordan ima zakucavanja u karijeri ko ostatak lige
mada moje misljenje da ce ovako biti raspodjela :
1. Westbrook-65% - Rondo 27,5%/Nunn 7,5%
2. Elllington 37,5%/Nunn 30%/Monk 22,5%/THT 10%
3. James 55%/THT 20%/Bezemore 17,5%/Ariza 7,5%
4. Davis 60%/James 25%/Melo 10%/Ariza 5%
5. Howard 40%/ Davis 30%/ Jordan 10% /James 5% / Gasol 5%
I tebi nije bilo mrsko ovo racunati
Mislim da si se dobro zeznuo oko minuta THT-a i pogotovo Mela, koje ce biti mnogo vece. Melo sigurno nije doveden da igra 5-10 minuta po utakmici

A THT ukoliko bude imao breakout sezonu, sto se vecina Lakera nada da ce imati, kao potencijalno najbolji defanzivac na perimetru ce mozda biti cetvrti igrac Lakersa po minutama.
to si u pravu sto se ice regularne sezone Melo bi trebao uzeti vise minuta Davisa , aTHT Jamesa , ali u PO , Melo nema sta vise od 10 min raditi na terenu isto tako i THT .
Vjerovatno ce Rondo uzeti isto vise od Westrbrook-a , ja se nadam da ce Nunn i Monk biti iznenadjenja , jer mogu to uraditi, Nunn moze biti odlican 6ti igrac sa klupe koji zna iskreirati sebi poene i dodatna energija za drugu postavu , a Monk i THT se nadam da mogu nadoknaditi KCP-Caruso sto ce biti jako tesko , mada Monk je od ciglara prosle godine prerastao u solidnog 3P znaci 2 od 5 za 3p je odlicno malo je slabiji Nunn Ellington malo bolji ali se vrti to na 40% , vjeovatno ce im % spasti jer ce biti veci pritisak tj biti ce otvorene 3ce zbog Davisa i Lebrona pa i Westbrooka pa se ocekivati od njih da to moraju staviti kad se ocekuje obicno vise fulas ako nisi mentalno jak (vidjeli smo Harrisa u Broklynu takav suter ali kad se ocekuje i budes sam fula a inace stavlja zmireci )
Ja se samo nadam da je Westbrook doveden zbog Lebrona jer vjerovatno znaju nesta vise od nas da predpostavljam mora se vise odmarat a mora neko vuci u regularnoj sezoni ne moze Davis sam , jer Leborn mora biti zdrav za PO