FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kacavenda sigurno nece braniti.Dzankovic vjerujem da je izgubio svaku volju poslije onog izbacivanja u 25.minuti,a evo nije im bio na treningu danas.Tako da,najrealnija opcija Dejanovic-Zubanovic
Realno nemaju oni neki ogroman kvalitet.Plafon 3-4 igraca koji ti mogu stvoriti neke probleme.Mislim na Cvijanovic,Andjusic,Prses,Radovac i to bi bilo to
Zajmovic i Brandao,postavi malo jacu odbranu oni se nece vidjet na terenu,prosjecni igraci
Realno nemaju oni neki ogroman kvalitet.Plafon 3-4 igraca koji ti mogu stvoriti neke probleme.Mislim na Cvijanovic,Andjusic,Prses,Radovac i to bi bilo to
Zajmovic i Brandao,postavi malo jacu odbranu oni se nece vidjet na terenu,prosjecni igraci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma oni generalno nisu neka ekipa, ali zive od fedjine lozione, tako da ko god bude igrao izgorit ce na terenu, tu je njihova prednost, tako da treba hladne glave uci u utakmicu i ne zalijetati se, jer opet ponavljam, ako oni zabiju prvi gol, to ce biti nevidjeni ciganluk gdje ce od 50-60 minuta biti 10-tak efektivne igre...
Džanković je povrijedio skočni zglob na treningu.
Možda i Radovac ne bude igrao.
Možda i Radovac ne bude igrao.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kao sto sam jutros najavio, Krste i Mirko u timu, za Sablica se nije znalo do jutros, bilo je upitno..
Ne znam otkud vam to za Cioffija da se neće vracati ?
Duljevic ima ponudu iz Grcke, ako mu to propadne, sve je moguće. Ali..otom potom
Duljevic ima ponudu iz Grcke, ako mu to propadne, sve je moguće. Ali..otom potom
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naš Cimi dominira
Bosna i Hercegovina je u dosadašnjim mečevima kvalifikacija postigla pet golova. Dva je dao Miralem Pjanić, a po jedan Edin Džeko, Miroslav Stevanović i Luka Menalo.
Najviše pokušaja prema suparničkom golu prema podacima UEFA-e imao je Džeko (15). Samo jedan je išao u okvir, 10 ih je završilo pored gola, a četiri puta je Dijamant izblokiran. Miralem Pjanić pokušao je osam puta, od čega su četiri šuta išla prema golu, dva pored, dva su izblokirana.
Gojko Cimirot je bh. reprezentativac s najvećim procentom uspješih dodavanja (93 posto). Od 229 pasova, uspješno je bilo 213. Na drugoj poziciji, su Anel Ahmedhodžić i Siniša Saničanin (91 posto). Najviše kompletiranih dodavanja ima Miralem Pjanić (254), što je 83.5 posto od ukupnog broja pokušaja (304).
Cimirot ima i najviše oduzetih lopti (18), a slijede Saničanin, Pjanić i Ahmedhodžić (14).
Golman Ibrahim Šehić u dosadašnje četiri utakmice ima osam odbrana, u prosjeku dvije po meču, a dosad nije uspio sačuvati mrežu netaknutom.

Bosna i Hercegovina je u dosadašnjim mečevima kvalifikacija postigla pet golova. Dva je dao Miralem Pjanić, a po jedan Edin Džeko, Miroslav Stevanović i Luka Menalo.
Najviše pokušaja prema suparničkom golu prema podacima UEFA-e imao je Džeko (15). Samo jedan je išao u okvir, 10 ih je završilo pored gola, a četiri puta je Dijamant izblokiran. Miralem Pjanić pokušao je osam puta, od čega su četiri šuta išla prema golu, dva pored, dva su izblokirana.
Gojko Cimirot je bh. reprezentativac s najvećim procentom uspješih dodavanja (93 posto). Od 229 pasova, uspješno je bilo 213. Na drugoj poziciji, su Anel Ahmedhodžić i Siniša Saničanin (91 posto). Najviše kompletiranih dodavanja ima Miralem Pjanić (254), što je 83.5 posto od ukupnog broja pokušaja (304).
Cimirot ima i najviše oduzetih lopti (18), a slijede Saničanin, Pjanić i Ahmedhodžić (14).
Golman Ibrahim Šehić u dosadašnje četiri utakmice ima osam odbrana, u prosjeku dvije po meču, a dosad nije uspio sačuvati mrežu netaknutom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kasum je rekao da je Cioffi otisao, Dzeno vodi akademiju dok ne dodje investitor to jest dok ne bude para. Ovo je rekao prije mozda 20 danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:09Kao sto sam jutros najavio, Krste i Mirko u timu, za Sablica se nije znalo do jutros, bilo je upitno..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rekao je kako će to odluciti vlasnik, sad za sad Uscuplic i ekipa vode, to je tačno. Isto tako ne zna se hoće li Cioffi i dalje voditi, mozda bude i vodio, mozda ne.bordobijeli je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:07Kasum je rekao da je Cioffi otisao, Dzeno vodi akademiju dok ne dodje investitor to jest dok ne bude para. Ovo je rekao prije mozda 20 danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:09Kao sto sam jutros najavio, Krste i Mirko u timu, za Sablica se nije znalo do jutros, bilo je upitno..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Bakir I je rekao da ce zaposliti 100k ljudi, pa da je to obecanje i ispunio. I naravno, ti u to vjerujes.bordobijeli je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:07Kasum je rekao da je Cioffi otisao, Dzeno vodi akademiju dok ne dodje investitor to jest dok ne bude para. Ovo je rekao prije mozda 20 danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:09Kao sto sam jutros najavio, Krste i Mirko u timu, za Sablica se nije znalo do jutros, bilo je upitno..
I svaka tebi ćas na tome.
Zaposlio ih ubrzanim davanjem viza za NjemackuSjevernaKoreja je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:26Bakir I je rekao da ce zaposliti 100k ljudi, pa da je to obecanje i ispunio. I naravno, ti u to vjerujes.bordobijeli je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:07Kasum je rekao da je Cioffi otisao, Dzeno vodi akademiju dok ne dodje investitor to jest dok ne bude para. Ovo je rekao prije mozda 20 danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:09Kao sto sam jutros najavio, Krste i Mirko u timu, za Sablica se nije znalo do jutros, bilo je upitno..
Tako i za Cioffia, mozda dodje, mozda i ne. Ali je "jos tu".
Sve je relativno - A.A.
- FKS -
-
- Kontakt:
Sta imam vjerovati ili ne ??SjevernaKoreja je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:26Bakir I je rekao da ce zaposliti 100k ljudi, pa da je to obecanje i ispunio. I naravno, ti u to vjerujes.bordobijeli je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:07Kasum je rekao da je Cioffi otisao, Dzeno vodi akademiju dok ne dodje investitor to jest dok ne bude para. Ovo je rekao prije mozda 20 danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:09Kao sto sam jutros najavio, Krste i Mirko u timu, za Sablica se nije znalo do jutros, bilo je upitno..
Cioffi nije tu par mjeseci, akademiju vodi Dzeno. Novo rukovodstvo ce izabrati novog koordinatora. Tako Kasum rekao a tako i jest.
Znači nema gotovo nikakve sanse kupiti kartu sutra ispred stadiona Veleža? Jesu sve planule, kako čujem od pojedinih izvora?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma nema brate, i ja sam kontao ici, dns mi drug iz Mo javio, samo uz njihovu clansku se mogla uzet karta.
Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema šanse
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja nemogu da vjerujem da mi trazimo izgovor, u vidi ako oni daju go onice puzat, ok pa sta sve sto je legalno je dozvoljeno i svi rade ono zasto oni imaju kvalitet da uzmu 3 boda..
Kao mi smo napali atlantu igrali uzdignute glave i ljudi ti ucerali 8 bodova..ili sad repka protiv kazahstana 6 100% fulis ljudi 2 sanse i bod uzeli.
Trosis 7-8 m na ekipu velez 2.4 i ocekujes da ce igrat za go vise i da ce se nadigravat..
Imamo trenera i placamoga ga da pripremi ekipu za svakog protivnika i na bilo koju igru protivnika da ima odgovor i da uzme 3 boda, kao sto i velez i svaka druga ekipa ima svog trenera. Cinjenica je da trosimo 3 x vise para na igrace od njih i na osnovu tog mjerila ocekujem 3 boda.
Kao mi smo napali atlantu igrali uzdignute glave i ljudi ti ucerali 8 bodova..ili sad repka protiv kazahstana 6 100% fulis ljudi 2 sanse i bod uzeli.
Trosis 7-8 m na ekipu velez 2.4 i ocekujes da ce igrat za go vise i da ce se nadigravat..
Imamo trenera i placamoga ga da pripremi ekipu za svakog protivnika i na bilo koju igru protivnika da ima odgovor i da uzme 3 boda, kao sto i velez i svaka druga ekipa ima svog trenera. Cinjenica je da trosimo 3 x vise para na igrace od njih i na osnovu tog mjerila ocekujem 3 boda.
- ElCartel11
- Kontakt:
I Dzeno ko vegeta jbt u sve se mjesa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:11Rekao je kako će to odluciti vlasnik, sad za sad Uscuplic i ekipa vode, to je tačno. Isto tako ne zna se hoće li Cioffi i dalje voditi, mozda bude i vodio, mozda ne.bordobijeli je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:07Kasum je rekao da je Cioffi otisao, Dzeno vodi akademiju dok ne dodje investitor to jest dok ne bude para. Ovo je rekao prije mozda 20 danaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:09Kao sto sam jutros najavio, Krste i Mirko u timu, za Sablica se nije znalo do jutros, bilo je upitno..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jbna.steta. bilo bi nas 300-400 sigurno. To bi vrhunska atmosfera bila sa obje strane. Steta.
- FKS -
-
- Kontakt:
Bas tako,nema glupljeg izgovora od "valjali se"Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:28Ja nemogu da vjerujem da mi trazimo izgovor, u vidi ako oni daju go onice puzat, ok pa sta sve sto je legalno je dozvoljeno i svi rade ono zasto oni imaju kvalitet da uzmu 3 boda..
- ElCartel11
- Kontakt:
Sabanovic - Dupovac - Trako - Pidro
...... Oremus - Djokanovic - Kapic
.......................Kobiljar
............Bagaric....... Bodul
Možda nesto ovako pokusati 4-3-1-2 bez krilnih igraca jer ih i nemamo uopste. 3-5-2 mislim, da trenutno protiv Veleza nece moci jer nam fali Kurdic, te Lazic i Ševelj od ranije.
Ova se postava cini, da bi trkacki mogla parirati Veležu, a u sredini bi imali 4 igrača koji bi trebali znati malo stati na loptu uz Bodula koji bi se povlacio malo nazad i mogao sa Kobiljarom igrati na poziciji AM.
Double B u vrhu napada bi trebao praviti probleme njihovi smusenoj odbrani.
...... Oremus - Djokanovic - Kapic
.......................Kobiljar
............Bagaric....... Bodul
Možda nesto ovako pokusati 4-3-1-2 bez krilnih igraca jer ih i nemamo uopste. 3-5-2 mislim, da trenutno protiv Veleza nece moci jer nam fali Kurdic, te Lazic i Ševelj od ranije.
Ova se postava cini, da bi trkacki mogla parirati Veležu, a u sredini bi imali 4 igrača koji bi trebali znati malo stati na loptu uz Bodula koji bi se povlacio malo nazad i mogao sa Kobiljarom igrati na poziciji AM.
Double B u vrhu napada bi trebao praviti probleme njihovi smusenoj odbrani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Eto super onda, trosimo vise na plate od njih, ne znam ni sto idemo u mostar, nek nam upisu odmah tri boda.. a ja mislim da trosimo vise i od ostalih ekipa, tako da smo po tome onda vec prvaci, da se ne patimo da ne igramo vise nikako..Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:28Ja nemogu da vjerujem da mi trazimo izgovor, u vidi ako oni daju go onice puzat, ok pa sta sve sto je legalno je dozvoljeno i svi rade ono zasto oni imaju kvalitet da uzmu 3 boda..
-
- Kontakt:
Idemo jako po nova 3 boda. Svi zajedno!!!