O cemu pricas, pred utakmicu sa nama imali ste "strajk" igraca zbog plata, licno od igraca informacija, pises kako mu kasni jedna ili dvije plate, pa ti neznas nista ocito, ovi momci su raskinuli ugovor zato sto se duguje 3+ plate. Evo za tvoju informaciju nisu jedini kojo su trazili sporazumni, ako se ne izmire obaveze ide jos !Tristan je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:32Zakaric ima platu 17 hiljada KM, on sigurno razmislja kako da plati racune ako mu kasni jedna ili dvije plate.obrijanopile je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:04Ja se sjecam da je, takođe, jedan momak, kada su osvojili ovu titulu, na forumu Borca pisao da su u pravoj dubiozi jer se duguje igracima, ali su ga tamo ljudi ismijavali.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 sep 2021, 12:02Kad sam pisao u Borcu rasulo, duguje se igracima, odgadjaju se utakmice da se pokusa "kupiti na vremenu" napisa neko sta ti znas !
Sad je mozda mnogima jasnije zbog cega je Borcu nastimana titula.
Mislili su da ce na neki nacin doci u grupnu fazu ovog novog takmicenja i tako rijesiti finansijsje probleme, kada se to nije ostvareno onda su se poceli osipati. Prvo su prodali Zilkica, a sad su na redu sporazumni raskidi pa onda prodaja Zakarica. Oni su Zakarica mislili prodati vec pocetkom ove sezone, ali nije bilo konkretnih(citaj nikakvih) ponuda. Sada u sve selekcije reprezentacije u17, u19 i u21 guraju svoje igrace, a posebno onog malog iz Zelje, Kulašina, ali i to im ne ide kako su zamislili jer je mali iz utakmice u utakmicu samo losiji. Mislim da ce sad probati isti repcet od prosle sezone, a to je kartoniranje, najboljih igraca, ekipa koje im dolaze da bi se popravili na tabeli. Mada su toliko losi da im ni to bas ne garantuje uspjeh. Igrac koji prima plati igra rastereceno, igrac koji ne prima platu misli o tome kako da plati racune i prezivi, a takvo je stanje u Borcu.
Sve ovo se pokusava zataskati i sakriti , ali polako sve dolazi na vidjelo.![]()
U Borcu nikad plata nije isla mjesec za mjesec, to nema nikakve veze sa slabijim igrama.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Par finih scena jutros pri kupovini karata, dosta naše raje kupuje ljudima iz Sarajeva kartu, čak jedan momak govori da neće ići na utakmicu zbog posla ali će uzeti drugu iz Sarajeva kartu.
Sretno svima koji putovali..
Vidim tu je i Sablić i Oremuš.. Krste je veliki minus za vašu ekipu, bez obzira kako odigrao sutra. Biti će fino vrijeme, lijepa atmosfera a siguran sam i dobra utakmica. Malo pojašnjenje za pojedince koji vole ovako da nabace, Dudić ne laže, pričao je o proteklom periodu za vrijeme pauze da su neki igrači izostajali sa treninga. Biti će većina spremna, samo Pršeš nisam siguran.
Sretno svima koji putovali..

Vidim tu je i Sablić i Oremuš.. Krste je veliki minus za vašu ekipu, bez obzira kako odigrao sutra. Biti će fino vrijeme, lijepa atmosfera a siguran sam i dobra utakmica. Malo pojašnjenje za pojedince koji vole ovako da nabace, Dudić ne laže, pričao je o proteklom periodu za vrijeme pauze da su neki igrači izostajali sa treninga. Biti će većina spremna, samo Pršeš nisam siguran.
Ti si naša ljubav jedina!
Ševelj misli gdje je on došao, prođe mu karijera čekajući da ga Sarajevo registruje. Bio je jedan od najboljih igrača Druge HNL, u Zrinjskom su se igrači iz Druge HNL pokazali kao sjajna pojačanja, za njeg je postojao je interes i slabijih ekipa iz HNL. Došao je u Sarajevo zbog Sablića i sad mu ovo rade 

-
- Kontakt:
Sta onda Boki jadi da od Marta nisu dobili ništa?Tristan je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:32Zakaric ima platu 17 hiljada KM, on sigurno razmislja kako da plati racune ako mu kasni jedna ili dvije plate.obrijanopile je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:04Ja se sjecam da je, takođe, jedan momak, kada su osvojili ovu titulu, na forumu Borca pisao da su u pravoj dubiozi jer se duguje igracima, ali su ga tamo ljudi ismijavali.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 sep 2021, 12:02Kad sam pisao u Borcu rasulo, duguje se igracima, odgadjaju se utakmice da se pokusa "kupiti na vremenu" napisa neko sta ti znas !
Sad je mozda mnogima jasnije zbog cega je Borcu nastimana titula.
Mislili su da ce na neki nacin doci u grupnu fazu ovog novog takmicenja i tako rijesiti finansijsje probleme, kada se to nije ostvareno onda su se poceli osipati. Prvo su prodali Zilkica, a sad su na redu sporazumni raskidi pa onda prodaja Zakarica. Oni su Zakarica mislili prodati vec pocetkom ove sezone, ali nije bilo konkretnih(citaj nikakvih) ponuda. Sada u sve selekcije reprezentacije u17, u19 i u21 guraju svoje igrace, a posebno onog malog iz Zelje, Kulašina, ali i to im ne ide kako su zamislili jer je mali iz utakmice u utakmicu samo losiji. Mislim da ce sad probati isti repcet od prosle sezone, a to je kartoniranje, najboljih igraca, ekipa koje im dolaze da bi se popravili na tabeli. Mada su toliko losi da im ni to bas ne garantuje uspjeh. Igrac koji prima plati igra rastereceno, igrac koji ne prima platu misli o tome kako da plati racune i prezivi, a takvo je stanje u Borcu.
Sve ovo se pokusava zataskati i sakriti , ali polako sve dolazi na vidjelo.![]()
U Borcu nikad plata nije isla mjesec za mjesec, to nema nikakve veze sa slabijim igrama.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Vratio se krste. Yebali smo jeza u ledja
- feniksptica
- Kontakt:
Antoni sve nam sviraj al penal i ne pomisljaj.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vi dali opstinisvrakino1921 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:12Koliko smo mi dali opcini N Sarajevo i KS svojom infrastrukturom-LJEPOTICA
Igranjem voljene Reprezentacije i Veleza u Europi
A Vi ste prekucali tu igricu lokal patriota-50 000 marki iz budzeta KS Vi ste potrosili u Zenici
Sto je najgore kurchili ste se tamo tim parama

Dobar si momak necemo dalje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Respekt za ovofudbalfudbal je napisao/la: ↑09 sep 2021, 14:52Par finih scena jutros pri kupovini karata, dosta naše raje kupuje ljudima iz Sarajeva kartu, čak jedan momak govori da neće ići na utakmicu zbog posla ali će uzeti drugu iz Sarajeva kartu.
Sretno svima koji putovali..![]()

Nazalost,steta sto necemo svi moci doci do karte....
Sto se tice registracije,Oremus i Velkoski nece nas nista pojacati,najvise mi je drago zbog Sablica
Vama ce biti zajebano sastaviti sastav,najvise zbog ovog
U-21 pravila.Vidim da vam je dosta igraca imalo i stomacni virus tako da bit ce i tu neki izostanaka.A ne moze vam nastupati ni nas Salcin
Nocna tekam,lijepo vrijeme najavljuju.Nadam se korektnoj igri i puno golova

Sudija isto ok,koliko znam nas nije nikad nesto drasticno ostetio nez kakav je vama.Samo me strah da ne dobije naredbu za navlacenje na jednu ili drugu stranu,prvenstveno zbog raspada 4R incijative
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa i navijaci Veleza moraju popit nesto za osvjezenjeLik je napisao/la: ↑09 sep 2021, 16:15Vi dali opstinisvrakino1921 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:12Koliko smo mi dali opcini N Sarajevo i KS svojom infrastrukturom-LJEPOTICA
A Vi ste prekucali tu igricu lokal patriota-50 000 marki iz budzeta KS Vi ste potrosili u Zenici
Sto je najgore kurchili ste se tamo tim parama![]()
Pa moraju nesto i pojest
Pa neki od njih uzme i konak u Metropoli
Pa gostujuce ekipe uzmu hotel za tri noci puni pansion
Pa sudije moraju spavat
Bude poneki skaut
I ti skauti jedu i piju i spavaju
Na to sam mislio
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Divno obilježavanje stote obljetnice.Evo pisu o spektaklu koji ce Manijaci napraviti za 100 godina naseg kluba. Najavio sam to prije nekoliko mjeseci.Ovdje sam nazvan kerom i lazovom.Obecao sam da cu pronaci tog majmuna koji me tako nazvao.E pa supcino za 100 godina kluba yebat cu ti familiju.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky9 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:10Divno obilježavanje stote obljetnice.Evo pisu o spektaklu koji ce Manijaci napraviti za 100 godina naseg kluba. Najavio sam to prije nekoliko mjeseci.Ovdje sam nazvan kerom i lazovom.Obecao sam da cu pronaci tog majmuna koji me tako nazvao.E pa supcino za 100 godina kluba yebat cu ti familiju.
![]()
![]()
![]()

- Devetomjesto
- Kontakt:
100 godina gospodinaSky9 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:10Divno obilježavanje stote obljetnice.Evo pisu o spektaklu koji ce Manijaci napraviti za 100 godina naseg kluba. Najavio sam to prije nekoliko mjeseci.Ovdje sam nazvan kerom i lazovom.Obecao sam da cu pronaci tog majmuna koji me tako nazvao.E pa supcino za 100 godina kluba yebat cu ti familiju.
![]()
![]()
![]()

Pa jaa, cim se ima eurokrema ti odmah o hrani poceo pricatisvrakino1921 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 18:13Pa i navijaci Veleza moraju popit nesto za osvjezenjeLik je napisao/la: ↑09 sep 2021, 16:15Vi dali opstinisvrakino1921 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:12
Koliko smo mi dali opcini N Sarajevo i KS svojom infrastrukturom-LJEPOTICA
Sto je najgore kurchili ste se tamo tim parama![]()
Pa moraju nesto i pojest
Pa neki od njih uzme i konak u Metropoli
Pa gostujuce ekipe uzmu hotel za tri noci puni pansion
Pa sudije moraju spavat
Bude poneki skaut
I ti skauti jedu i piju i spavaju
Na to sam mislio
ma ne moze niko sa fukarama i proslavom 100 godina kada ih je 1 (jedan) specijalac sve istjerao sa tribine

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
nešto mi sumnjivo za Borac igraci im bili standardni na kraju dobiše raskid ugovora, haman da su im dugovali nešto...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne pricaj glupost
Fukare su bile po stanici tad.Tuca je bila na poluvremenu sa obezbjedjenjem na ulazu u stadion, ovde su bezveze bacali suzavac na običan narod i djecu. Krivo im bilo sto im je jedan kolega dobro pretucen.
a gdje ce koRollingPaper je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:41Ne pricaj glupost
Fukare su bile po stanici tad.Tuca je bila na poluvremenu sa obezbjedjenjem na ulazu u stadion, ovde su bezveze bacali suzavac na običan narod i djecu. Krivo im bilo sto im je jedan kolega dobro pretucen.

nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, antisisoja1919, bordobijeli, fks74, Fudo, Hrammm1921, Kaunas, kolezeljovac, LondonBlues, ristagrad, Samba71, Sheyi, successminator, Zagor, ZaZelju, zeljovolimte i 121 gost.