Ne mogu da vjerujem kakva ljudska ljiga. Ovo je čak i za njega previše. Strašno.- Evo, recimo, kad je dolazio kod Safeta Sušića, on je rekao – ja branim ili više nikad neću doći. Tada je praktično maknuo Kenana Hasagića iz reprezentacije
Tako direktno postavio uslov?
- Jeste. Ili sam broj jedan ili neću dolaziti. To vam mogu potvrditi svi koji su bili prisutni. Zatim, sjećam se i da se jedino on u Brazilu svađao oko premija. Šta je s premijama, gdje su, koliko… Tu je isto pokazao da mu je novac bitniji…
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Miske je svakako postao Vicina kurveština. Međutim sve sto je za Begovica rekao je istina.Maestro je napisao/la: ↑09 sep 2021, 18:43Vicina p.ickica zeli malo da skrene paznju sa sebe
P.ickica je izdala potpisnice bojkota. On i gnjida berberovic.
Zatim pobjegao iz repke kad je Spahi dodjelena kapitenska traka.
Lagao da ima problema s ledzima.
Zatim izdao suigrace PRED baraz jer je izmislio povredu.
Hajd p.icko vicina reci koji reprezentativcima ne paze Asmir.
Tebi i Edinu jelde?
Uz sve to ugurao svog sina koji je talentovan koliko i Nikola Mikelini u mladu repku.
Nego miske u sta je potrosena kapara koju je husara dao?
Vrati film, pratis odavno reprezentaciju. Ne postoji selektor sa kojim Begovic nije imao "okrsaj", a naredalo ih se 6 od Ćire.
Što se pak tice upucenih poruka na racun Vice, tu ima punu moju podrsku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Krezubi baustelci na aparatima sto se ispostavilo da je ovaj smecar gnjida najveca.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma iskreno, šokantnije mi je ovo da se sa Šehićem nije pozdravljao 7 godinaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 19:37Ne mogu da vjerujem kakva ljudska ljiga. Ovo je čak i za njega previše. Strašno.- Evo, recimo, kad je dolazio kod Safeta Sušića, on je rekao – ja branim ili više nikad neću doći. Tada je praktično maknuo Kenana Hasagića iz reprezentacije
Tako direktno postavio uslov?
- Jeste. Ili sam broj jedan ili neću dolaziti. To vam mogu potvrditi svi koji su bili prisutni. Zatim, sjećam se i da se jedino on u Brazilu svađao oko premija. Šta je s premijama, gdje su, koliko… Tu je isto pokazao da mu je novac bitniji…
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sve se ja slazem da Begovic isto nije cist. Ali optuzuje ga lik koji je tri puta gori od sve jednog sto je probleme pravio.emir79 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 19:37Miske je svakako postao Vicina kurveština. Međutim sve sto je za Begovica rekao je istina.Maestro je napisao/la: ↑09 sep 2021, 18:43Vicina p.ickica zeli malo da skrene paznju sa sebe
Tebi i Edinu jelde?
Uz sve to ugurao svog sina koji je talentovan koliko i Nikola Mikelini u mladu repku.
Vrati film, pratis odavno reprezentaciju. Ne postoji selektor sa kojim Begovic nije imao "okrsaj", a naredalo ih se 6 od Ćire.
Naveo sam gore sve stvari sto je radio. Bilo je i rafalanje na Susica protiv Bjelorusije.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nasi mediju toliko puse... igracima da u toliko godina niko ovo nije pisao od Asmira. i sada Miske to rekao.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko su ljudi naivni, ja ne vjerujem, ovo je nevidjeno. Sutra da miske kaze, kako je Begovic natjerao Sehica da legne kako bi urinirao po njemu, avenija i ekipa bi povjerovali.

Doduse, svi znamo da 99% njih naivni..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E moj Miske degeneriku.
Begovic je Sehicu pronasao klub u Championshipu preko svog menadzera idiote cetnicki.
Ako je rekao ovo sto se tice Hasagica tu ga 100% podrzavam, pa da li bi Dzeko sjedio pored Are Hodzice?
Begovic je Sehicu pronasao klub u Championshipu preko svog menadzera idiote cetnicki.
Ako je rekao ovo sto se tice Hasagica tu ga 100% podrzavam, pa da li bi Dzeko sjedio pored Are Hodzice?
- feniksptica
- Kontakt:
Sve sto ijedan kazu je istina ovdje. Ovdje nema nikoga da se brani nego na svoj prljav ves iznose tudji. Odmah znas da je sve istina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:07Koliko su ljudi naivni, ja ne vjerujem, ovo je nevidjeno. Sutra da miske kaze, kako je Begovic natjerao Sehica da legne kako bi urinirao po njemu, avenija i ekipa bi povjerovali.![]()
Doduse, svi znamo da 99% njih naivni..![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
!Maestro je napisao/la: ↑09 sep 2021, 19:44Sve se ja slazem da Begovic isto nije cist. Ali optuzuje ga lik koji je tri puta gori od sve jednog sto je probleme pravio.emir79 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 19:37Miske je svakako postao Vicina kurveština. Međutim sve sto je za Begovica rekao je istina.Maestro je napisao/la: ↑09 sep 2021, 18:43Vicina p.ickica zeli malo da skrene paznju sa sebe
Tebi i Edinu jelde?
Naveo sam gore sve stvari sto je radio. Bilo je i rafalanje na Susica protiv Bjelorusije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čisto sumnjam da Miske laže ovdje.
Miske sam za sebe kaže da je mahalaš i uvijek je bio otvoren o svojim sukobima.
Dok za Begovića ne znamo ništa osim sto drži taj gospodski imidž. Iako evo vidimo po tračevima da ni on nije bio melek.
Miske je sve i svašta, ali je također iskren i bez dlake na jeziku uvijek bio.
Miske sam za sebe kaže da je mahalaš i uvijek je bio otvoren o svojim sukobima.
Dok za Begovića ne znamo ništa osim sto drži taj gospodski imidž. Iako evo vidimo po tračevima da ni on nije bio melek.
Miske je sve i svašta, ali je također iskren i bez dlake na jeziku uvijek bio.
⚜️~⚜️~⚜️
Begovic je imo problem sa mahalskim klanom, isto ko i Lulić, Ibišević, Medunjanin. Taj klan se preko selektora s njim obračunavo i danas se obračunava.
Što Tuta Petrov ne poziva Begovića, je li i sa njim imo neke nesuglasice? Ja zaboravio sam, bolji je Kenan Kapara
Što Tuta Petrov ne poziva Begovića, je li i sa njim imo neke nesuglasice? Ja zaboravio sam, bolji je Kenan Kapara
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 09 sep 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kako se polako rusi kult reprezentacije, igrac po igrac Vico doktor 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Upravo sam i ja kreno ovo pisat za sehica za Klub sto mu je sredio Beg. I ovo za hasagica kakav mali smrad lazljivi, pa covjek je sjedio mu na klupi cijelo vrijeme i bio broj 2 ceko na priliku a znao je da je za 10 klasa bolji golman. A ovaj vamo branio Po turskoj i bh cijelu karijeru i opet uvjek je beg dolazio i ceko priliku. Stvarno smijesno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- Goalgetter
- Kontakt:
Sigurno da je u pravu za neke stvari oko Bege, jer takvog je karaktera, ali ovo da nema pojma o menedzerskim smicalicama u repci, velika laz
Nadam se da ce Bega iznijeti i svoju stranu price, konkretna imena sto se tice ovih menedzerskih poziva, a zna ih sigurno. 

Zanimljivo ti to pokusavas upakovati. Nije to nista Misimovic protiv Begovica, vec svi reprezentativci, na celu sa kapitenom, protiv ove ljige. Svako normalan zna na ciju ce stranu stati.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nijedan nije ovdje čist i obojica imaju svojih mušica ali zaslužuju obojica veliko poštovanje. Uradili su puno toga za ovu državu da bi ih sad nazivali nekakvim pogrdnim imenima. Legende bh fudbala. Na greške treba ukazati ali sa dozom respekta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta je ovo,Unofficialpage je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:53Nijedan nije ovdje čist i obojica imaju svojih mušica ali zaslužuju obojica veliko poštovanje. Uradili su puno toga za ovu državu da bi ih sad nazivali nekakvim pogrdnim imenima. Legende bh fudbala. Na greške treba ukazati ali sa dozom respekta.
BH ima vise legendi nego Njemacka, Argentina, Brazil

Tako je, pogotovo sto je ovo jedna strana i nismo culi Asmirov odgovor, a vec mnogi daju konacan sud.Unofficialpage je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:53Nijedan nije ovdje čist i obojica imaju svojih mušica ali zaslužuju obojica veliko poštovanje. Uradili su puno toga za ovu državu da bi ih sad nazivali nekakvim pogrdnim imenima. Legende bh fudbala. Na greške treba ukazati ali sa dozom respekta.
Najbolje mjerilo je ono sto su dali na terenu, a dali su mnogo.
Uvijek se sjetim podrške Musi u svadji sa Teletovicem
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Homelander, invincible1921, Mostarska i 33 gosta.