ako njega ne bude onda nazalost kapiten, heba ili cmiljanic... ne znam koja opcija je najmanje losa od te tri

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ako njega ne bude onda nazalost kapiten, heba ili cmiljanic... ne znam koja opcija je najmanje losa od te tri
Ma jok, nista od Cioffia, neka vam Pantelija potvrdi.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑09 sep 2021, 14:11Trebao bi se javiti i Cioffi, i on je valjda imao problema sa dozvolama, pa ugovorom, qurcem palcem.keli je napisao/la: ↑09 sep 2021, 14:01ovaj mali nije los. jedno od jacih pojacanja bi nam bilo zadrzati Cioffija ili naci nekog kvalitetnog da dobro iskoristi ovaj materijal a ima dobrih igraca.Zukanovic je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:54Da : https://www.transfermarkt.com/harun-ber ... ler/798023
Kad skupstina prodje, mislim da bi se trrbao vratiti, takva je prica bila
Trebao bih dobiti karte danas, ako bude dovoljno sreće
Pa sta je reci, jel to znaci da svi mogu igrati sutra, ili samo ova trojica gore nabrojanih
Ma trola lik danima
Svakako dobra vijest za bordo tim jeste da je Goran Sablić dobio dozvolu da sa klupe vodi tim.
Također, biće pojačan i igrački kadar kluba sa Koševa. Pravo nastupa stekli su Mirko Oremuš i Krste Velkoski, kao i Mathias Fanimo, no on se ne nalazi u našoj zemlji, a prema posljednjim informacijama nakon testiranja pozitivan je na koronavirus.
Još uvijek se čeka dozvola za Vicka Ševelja i Darka Lazića, a to će se vjerovatno desiti već do narednog kola.
Ne kontam kako ne provale.
Ne mogu igrati... Vicko i Lazic moraju jos dobiti boravisne... moraju sad izaci iz drzave i ponovo uci da im udari pecat na pasos da su usli u drzavu... onda s tim idu u sluzbu za strance... i tamo se potpisu i sta vec zahtjev za boravisnu i kad to dobiju onda se mogu registrovati u komet...
Mislim da Kobiljar neće igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.