FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Odlicna utakmica sto se tice Barce.Sa pola snage je ovo odigrano moglo bi se reci,lagano.Racing ni u napadu ni u odbrani nista nije mogao.Prezadovoljan sam pobjedom,to je vazno,nova 3 boda i idemo dalje 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Barcelona [3 - 0] Racing Santander
2' [1 - 0] P. Rodriguez
33' [2 - 0] L. Messi (pen.)
57' [3 - 0] A. Iniesta
fino fino..
sto se tice alvesa i ugovora..neka mu daju 7 miliona al kad xavi i iniesta budu imali ugovor po 10 miliona
2' [1 - 0] P. Rodriguez
33' [2 - 0] L. Messi (pen.)
57' [3 - 0] A. Iniesta
fino fino..
sto se tice alvesa i ugovora..neka mu daju 7 miliona al kad xavi i iniesta budu imali ugovor po 10 miliona

-PAJA Fan Club!!
Ne znam što ga Pep forsira, ali Krkić je nejać...nema u njemu hljeba za nivoa Barse.
Utakmica rutinski odigrana i riješena, sa pola snage.
Utakmica rutinski odigrana i riješena, sa pola snage.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Kraj utakmice...3-0
odlicna utakmica...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
gotovo...rutinski odradzen posao...bez mnogo problema..
racing dosao sa namjerom da se ne osramoti u jednu ruku to im je i uspjelo...parkirali su bus ispred dola i vrebali su iz kontre iz kojih je ispala koja ''dobra''akcija..
sve u svemu nije lose..sa svima mozemo bit zadovoljni osim sa krkicem...
taj momak sve gore i gore igra..

racing dosao sa namjerom da se ne osramoti u jednu ruku to im je i uspjelo...parkirali su bus ispred dola i vrebali su iz kontre iz kojih je ispala koja ''dobra''akcija..
sve u svemu nije lose..sa svima mozemo bit zadovoljni osim sa krkicem...
taj momak sve gore i gore igra..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sve je ovo dobro, ali definitivno (bar za mene) ona k.ta od Krkica out Barselone. Fali njemu nesto i to se nebi trebalo vise tolerisati. U nekoj drugoj slabijoj ekipi mogloo bi se tolerisati, ali Krku na posudbu ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Rutinski bez problema idemo dalje!

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Odlicno odigrano prvo poluvreme,drugo dosta slabije,ali naravno razlog za to je ,sto barcelona vec 4 nedelje igra subota(nedelja)-sreda ,zato pri vecem vodjstvu,pep odma trazi da se zmanji intezitet igre i napada,da bi igraci bili odmorni u kupu.
Svakako bi pohvalio i golmana Racinga na fenomenalnim odbranama,kao i naseg Valdesa.
Sledeca utakmica je vec u sredu protiv Almerie na Kamp Nou, i tu bi trebali da zabelezimo ubedljivu pobedu,tako da nas ne boli glava u revansu.
Svakako bi pohvalio i golmana Racinga na fenomenalnim odbranama,kao i naseg Valdesa.
Sledeca utakmica je vec u sredu protiv Almerie na Kamp Nou, i tu bi trebali da zabelezimo ubedljivu pobedu,tako da nas ne boli glava u revansu.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Nakon poraza u CdR, Barça očekivano pokazala karakter i s pola snage uknjižila nova 3 boda, rutina. :ugeek:
V.V. svjetska reakcija u 1. poluvremenu, ali svejedno će ljudi i dalje pamtiti njegove kixeve, a sjajne obrane će olako zaboravit.
Kod Bojana je problem što je srušio sve rekorde u mlađim kategorijama FCB, pa je sam sebi postavio "visoku letvicu" odmah kada je prešao u seniore, svi su očekivali da će nastaviti zabijati kao u mlađem pogonu, velik je to pritisak.
npr: s druge strane su na mala vrata došli Pedro i Busquets, na njih nije bio toliko pritisak kao na Krkića.
V.V. svjetska reakcija u 1. poluvremenu, ali svejedno će ljudi i dalje pamtiti njegove kixeve, a sjajne obrane će olako zaboravit.
Kod Bojana je problem što je srušio sve rekorde u mlađim kategorijama FCB, pa je sam sebi postavio "visoku letvicu" odmah kada je prešao u seniore, svi su očekivali da će nastaviti zabijati kao u mlađem pogonu, velik je to pritisak.

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
pobjeda nije ni bila upitna, s pola snage rutinski, taman kako treba
bojan nista novo, a strah me i da se afelay ne dokaze, ali otom potom, sve ove utakmice u ligi odraadjuju se po planu, nema ni povreda osim alvesove, sve je bajno u nasem dragom klubu
sledeca utakmica kod kuce opet protiv almerije u kupu, nesto kao vecera akobogda, lagana pobjeda za lagani revans i finale kupa
odluceno je da ce se finale kupa igrati na mestalji, mjestu gdje smo pretprosle godine to osvojili, bice to sjano finale protiv Reala, ne vjerujem da sevlja i almeria mogu pomutiti cari novog el classica, koji ce pasti u tri dana s onim el classicom iz lige u madridu
bojan nista novo, a strah me i da se afelay ne dokaze, ali otom potom, sve ove utakmice u ligi odraadjuju se po planu, nema ni povreda osim alvesove, sve je bajno u nasem dragom klubu
sledeca utakmica kod kuce opet protiv almerije u kupu, nesto kao vecera akobogda, lagana pobjeda za lagani revans i finale kupa
odluceno je da ce se finale kupa igrati na mestalji, mjestu gdje smo pretprosle godine to osvojili, bice to sjano finale protiv Reala, ne vjerujem da sevlja i almeria mogu pomutiti cari novog el classica, koji ce pasti u tri dana s onim el classicom iz lige u madridu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mene to i brine,3 dana,2 El clasica,a obe veoma bitna.Romariooo je napisao/la:pobjeda nije ni bila upitna, s pola snage rutinski, taman kako treba
MVP - Messi-Villa-Pedro
Čestitam na pobjedi ! 

Ovaj drugi će biti manje bitan jer Real neće moći držati korak za Barcom.losmi je napisao/la:Mene to i brine,3 dana,2 El clasica,a obe veoma bitna.

FK Pjetlovi
Evo jedna zanimljiva statistika,Messi je igrac koji je najvise puta ostao na nogama,kad je nad njim napravljen start koji se ne nalazi u pravilima fudbala.
takodje je barcelona nastavilla svoju efikasnost ovom pobedom od 3-0
1) Messi-19 golova-14 asistencija
2) Villa-14 golova-5 asistencija
3) Pedro-11 golova-7 asistencija
4) Iniesta-8 golova-3 asistencije
FENOMELNO ! ! !

takodje je barcelona nastavilla svoju efikasnost ovom pobedom od 3-0
1) Messi-19 golova-14 asistencija
2) Villa-14 golova-5 asistencija
3) Pedro-11 golova-7 asistencija
4) Iniesta-8 golova-3 asistencije
FENOMELNO ! ! !

MVP - Messi-Villa-Pedro
ako ikoga trebaju brinuti ta 2.el clasica onda su to frankovci...ako bude to finale kupa onda toj tekmi dati prednost i dobiti je...a ovu u madridu ako Bog da opet dobit... 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
heheheheheheheheSajoni je napisao/la:ako ikoga trebaju brinuti ta 2.el clasica onda su to frankovci...ako bude to finale kupa onda toj tekmi dati prednost i dobiti je...a ovu u madridu ako Bog da opet dobit...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Otišli ste predaleko, do El Clasica na ESB-u ima još dosta vremena, do tada treba nastaviti igrati dobro i osvajati bodove. Do El Clasica u LL najvažnije je sačuvati ovu prednost od 4 boda, a mislim da je lako moguće da do te tekme Barça svoju bodovnu prednost i poveća, jer RMCF ima teži raspored na papiru.
FCB se treba koncentrirati na svoju igru, pa možda i El Clasico i ne bude toliko bitan
U Primeri slijede 2 teške tekme, gostovanje kod Herculesa i kući Atletico, da je tu proći neokrznuto
FCB se treba koncentrirati na svoju igru, pa možda i El Clasico i ne bude toliko bitan

U Primeri slijede 2 teške tekme, gostovanje kod Herculesa i kući Atletico, da je tu proći neokrznuto

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Mi imamo tezi raspored,gostovanja Valenciji,Majorci,Villarealu,Sevilli,Realu . . .. .Leader je napisao/la:Otišli ste predaleko, do El Clasica na ESB-u ima još dosta vremena, do tada treba nastaviti igrati dobro i osvajati bodove. Do El Clasica u LL najvažnije je sačuvati ovu prednost od 4 boda, a mislim da je lako moguće da do te tekme Barça svoju bodovnu prednost i poveća, jer RMCF ima teži raspored na papiru.
FCB se treba koncentrirati na svoju igru, pa možda i El Clasico i ne bude toliko bitan![]()
MVP - Messi-Villa-Pedro
Visca el Barca!! jos jedna pobjeda. Mrsko mi se vise radovat ovim pobjedama 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Odlicna utakmica,a bojan za 10 min pokazao jos jednom da nije u formi.
U utkamici protiv almerie ocekujem afellaya medju prvi 11.

U utkamici protiv almerie ocekujem afellaya medju prvi 11.

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA
- Kontakt:

Xavi i Iniesta se raduju pobjedi...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.