Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nema hljeba da neko placa 200 eura mjesecno. To je greska neka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakvu energiju ulazu? Dodju jednom sedmicno u studio, sjednu kao u kafani i pricaju dva sata o necemu sto ocito vole, posebno Erceg koji moze pricati kao navijen
Meni je u posljednje vrijeme postalo monotono jer ne dovode goste kao ranije, kao da svaki put gledam i slusam isto, zato ne palim taj podcast cesto kao nekad
Meni je u posljednje vrijeme postalo monotono jer ne dovode goste kao ranije, kao da svaki put gledam i slusam isto, zato ne palim taj podcast cesto kao nekad
Don't believe the hype.
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Meni je fascinantno kako RB ne moze da ubode sa drugim vozacem vec nekoliko godina... Checo jeste malo bolji od ovih par zadnjih vozaca, ali to je i dalje prilicno mrsavo i premalo kakvo auto ima na raspolaganju.
Gasly vozi odlicno evo vec drugu godinu, a tuzno je da svake sezone ima par sponzorskih vozaca koji su evidentno zalutali, tipa latifi, cunoda a posebno mazepin.
Gasly vozi odlicno evo vec drugu godinu, a tuzno je da svake sezone ima par sponzorskih vozaca koji su evidentno zalutali, tipa latifi, cunoda a posebno mazepin.
- AshburtonG
- Kontakt:
Jedino ako je na patreonu neka greska. Ja htio da postanem patreon, kontam 5 ili 10e je, pa kad vec gledam, da i platim ljudima. Medjutim 200e je bas too much. Ne znam zbog cega nisu uveli i neke jeftinije opcije, mada kad bolje razmislim vise im se isplati imat 20 po 200e, nego 400 po 5e.

@akisarajevo92
Da si se ikad bavio slicnim poslom, onda bi shvatio koliko energije uzima "kafansko" pricanje. Ne pricamo ovdje o sjedenju s haverima, pa svako 10min na telefonu, pa malo legnes, pa odes kenjat, nego o ljudima koji svakako cijeli dan prenose nesto na TVu, pisu na portalu i jos rade podkast, koji je sve samo ne kafansko pricanje i glupiranje. Analize podataka i ostale stvari ne rade ni neke profesionalne tv ekipe, a kod njih ih se nadje i to fin broj.
Jarane, oni popularniji americki kreatori na Patreonu uzimaju 10-15 dolara mjesecno, najvise 50. Pa 200 ne bi ni Logan Paul trazio ybt. Ako je stvarno 200, teski bezobrazluk.AshburtonG je napisao/la: ↑08 sep 2021, 17:59Jedino ako je na patreonu neka greska. Ja htio da postanem patreon, kontam 5 ili 10e je, pa kad vec gledam, da i platim ljudima. Medjutim 200e je bas too much. Ne znam zbog cega nisu uveli i neke jeftinije opcije, mada kad bolje razmislim vise im se isplati imat 20 po 200e, nego 400 po 5e.![]()
Edit: To je vjerovatna godisnja clanarina 200 eura, sto je 16 eura mjesecno. Razumnije, mada i dalje poskupo.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo tek sad vidim.
Ja usao na link direktan, vidio samo 200e mjesecno i 44 patreona. Kontam wtf.
Mozes izabrat koliko hoces mjesecno. Al ljude naruzi bezveze.

Ja usao na link direktan, vidio samo 200e mjesecno i 44 patreona. Kontam wtf.
Mozes izabrat koliko hoces mjesecno. Al ljude naruzi bezveze.

- akisarajevo92
- Kontakt:
kanadsko-iranski-italijanski vozac nastavlja i dalje zauzimati jedno mjesto na gridu
.

Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da taj vozač ne vozi za Williams, pitanje je da li bi bilo ekipe uopšte danas.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 22:48kanadsko-iranski-italijanski vozac nastavlja i dalje zauzimati jedno mjesto na gridu.
Plus što ne vozi uopšte toliko loše ove sezone.
Jel ove izmjene ostaju do kraja sezone il idu odma transferi od Monze ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Super ...da vidimo Botinu ocel pokazati bar malo muda ... proslu je bio presmjesan kad je vozio najbrzi krug iako mu je javljeno da ne radi to

-
- Kontakt:
Podigao je nogu sa papučice gasa u zadnjem sektoru i to dobro. Tako da je znao da će Hamilton imati najbrži krug. Ništa specijalno nije uradio kao što se predstavlja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Al ga je ipak postavio i natjerao Hamiltona da udje ponovo u box u predzadnjem kruguBundesliga je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:09Podigao je nogu sa papučice gasa u zadnjem sektoru i to dobro. Tako da je znao da će Hamilton imati najbrži krug. Ništa specijalno nije uradio kao što se predstavlja.
-
- Kontakt:
A Hamiltonu svejedno. Nije mogao ni gore ni dolje.
Jest al opet ga tjeras bezveze u box i da se nesto iskomplikuje ...
- Jakobsen91
- Kontakt:
Ozbiljno pitanje da li je Bottas natjerao Hamiltona da udje u box, ili su stanje Hamiltonovih guma natjerale Bottasa da udje u box reda radi.
Hamilton je na srednjim diktirao jak tempo u potjeri za Maxom, par puta su mu i iz boxa javili da prestane, tako da je veliki upitnik o stanju njegovih guma u zavrsnici. Iz predostroznosti njega bi Mercedes svakako uveo dva kruga prije sto zbog stanja guma, sto zbog potvrde najbrzeg kruga. Bottasa su uveli da bi Hamiltonu ostavili cistu stazu. Jest postavio najbrzi krug, ali je taj krug bio sporiji 1,5 sekundu od Hamiltonovog, eto koliko je bio brz.

Hamilton je na srednjim diktirao jak tempo u potjeri za Maxom, par puta su mu i iz boxa javili da prestane, tako da je veliki upitnik o stanju njegovih guma u zavrsnici. Iz predostroznosti njega bi Mercedes svakako uveo dva kruga prije sto zbog stanja guma, sto zbog potvrde najbrzeg kruga. Bottasa su uveli da bi Hamiltonu ostavili cistu stazu. Jest postavio najbrzi krug, ali je taj krug bio sporiji 1,5 sekundu od Hamiltonovog, eto koliko je bio brz.
-
- Kontakt:
To i ja govorim.Jakobsen91 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 14:30ali je taj krug bio sporiji 1,5 sekundu od Hamiltonovog, eto koliko je bio brz.
Ovo će zauvijek ostati prva asocijacija na pet godina Bottine u Mercu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.