Pisemo1500 mislimo na 2500

Ima klubova koji su vec radili takve fore. Opravdano.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kreni oko 4 pa javi
Zelim ti srecu,ali ako nemas nikog blizu da ti kupi kartu, male su ti sanse da gledas live.sonpenn je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:00Ja sam u novembru 2019 bio regularno na istoku, prema jugu onaj dio, tu je bilo nasihI to u dresu, i opet cu u petak aBd.
![]()
Neceš cuti nikakvo opravdanje i obrazloženje, jer se niko iz kluba po pitanju ovih registracija, nikad nece ni oglasiti.Čak su opet počeli blokirati ljude, koji to pitanje postave na fb stranici kluba, tako mi jucer rece komšija.
Historicar je napisao/la: ↑08 sep 2021, 08:54Čak su opet počeli blokirati ljude, koji to pitanje postave na fb stranici kluba, tako mi jucer rece komšija.
Jel Adukor jos našHistoricar je napisao/la: ↑08 sep 2021, 08:54Neceš cuti nikakvo opravdanje i obrazloženje, jer se niko iz kluba po pitanju ovih registracija, nikad nece ni oglasiti.Čak su opet počeli blokirati ljude, koji to pitanje postave na fb stranici kluba, tako mi jucer rece komšija.
Odavno on nije nasSanchez1987 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:20Jel Adukor jos našHistoricar je napisao/la: ↑08 sep 2021, 08:54Neceš cuti nikakvo opravdanje i obrazloženje, jer se niko iz kluba po pitanju ovih registracija, nikad nece ni oglasiti.Čak su opet počeli blokirati ljude, koji to pitanje postave na fb stranici kluba, tako mi jucer rece komšija.jel se Talijan vratio ? Adukor ce prije zaigrati za novi klub nego sto ovi nesto objave.
Sto bi rekli branioci,ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno od klubahibrid je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:24Odavno on nije nasSanchez1987 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:20Jel Adukor jos našHistoricar je napisao/la: ↑08 sep 2021, 08:54
Neceš cuti nikakvo opravdanje i obrazloženje, jer se niko iz kluba po pitanju ovih registracija, nikad nece ni oglasiti.Čak su opet počeli blokirati ljude, koji to pitanje postave na fb stranici kluba, tako mi jucer rece komšija.jel se Talijan vratio ? Adukor ce prije zaigrati za novi klub nego sto ovi nesto objave.
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/joachim-ad ... lub/407498
Sad ja kontam otkud Kasum onako transparentan odjednom,a ono se bira novi upravni odborHistoricar je napisao/la: ↑08 sep 2021, 08:14Ono kad ti momentalno prisjedne jutarnja kafa i prva cigara![]()
![]()
![]()
Neko je napisao ovdje prije par dana, kone čija uprava ne zna uplatnicu popuniti, registrovala Zdunića iz Hrvatske cim su se dogovorili sa poreskom.miky_hz je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:43
Sve je do "papira" i "drzave" .Al samo nama je to,nije drugim cisto da se zna ,ostali ce svi za dan zavrsiti to ali nama nekakvi nedaju te pecate![]()
Al cekamo doticnog cvikeraša da nam opet potvrdi ovdje te tvrdnje koje smo vec imali neki dan unaprijed servirane,kako nista pa ni to nije bilo do nas.
Nije ni to sto smo vratili stadion(nismo ga ustvari nikad ni uzeli tacnije),i sto cemo opet svake godine morati u Zenicu(ako dobacimo do tih pretkola),nista nije do nas,sve nam je to neko podmetnuo,nije ni za Fanima do nas sto je u sred sezone u Engleskoj,pobjego jadan sta ces,migrant.
Al bitno je da je sve transparentno![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, HariTz, Kajkutenjoyer, kogmagie46, Lecler, MaroonBjelave, napoleon72, OzmoodPinglewood, r3m1, ristagrad, Tatamata1946, THEC, Vanja8 i 64 gosta.