Čudi me da raja ne zna ili ne želi da zna kakve lopove i kriminalce mi puštamo da rove po klubu. Da je sreće, ovog ibrakovog debilčića smo trebali nabiti nogom a ne mu dozvoliti da dovodi ove amatere.lijevapolutka je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:47a sto te to čudi, nama je jos uvijek u rosteru Amar Mehić i Dženan OsmanovićSudoHusika je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:20Dan 2 - nema objave za jučerašnje "pojačanje" na lijevom beku.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Ma zvanicna bukne u par perioda i onda mrtvilo zivo. Tek tamo u februaru treba ocekivati novi updejt.lijevapolutka je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:47a sto te to čudi, nama je jos uvijek u rosteru Amar Mehić i Dženan OsmanovićSudoHusika je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:20Dan 2 - nema objave za jučerašnje "pojačanje" na lijevom beku.

Pa ni Zdunic ni Crncevic nisu prezentovani. Ni Vistica. (barem na na zvanicnoj, ne znam za fb. Ali brate gdje ozbiljnost na fb samo)
@igrajlopte 🐦
- lijevapolutka
- Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:52Ma zvanicna bukne u par perioda i onda mrtvilo zivo. Tek tamo u februaru treba ocekivati novi updejt.lijevapolutka je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:47a sto te to čudi, nama je jos uvijek u rosteru Amar Mehić i Dženan OsmanovićSudoHusika je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:20Dan 2 - nema objave za jučerašnje "pojačanje" na lijevom beku.![]()
Pa ni Zdunic ni Crncevic nisu prezentovani. Ni Vistica. (barem na na zvanicnoj, ne znam za fb. Ali brate gdje ozbiljnost na fb samo)

moSa ljoŽe
Spor.tske.baŽeljo bi iznenada mogao dobiti dva vrsna igrača, svojevrsna “kapitalca” .
Saznajemo kako bi se timu mogli priključiti iskusni veznjak Semir Štilić i Sinan Ramović, koji se oporavio i vratio treninzima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
- NerminFatic
- Kontakt:
Dakle, u tom slucaju Subasic na klupu i Mekic!

-
- Kontakt:
Sta vam je ljudi dragi, mi nemamo koga s klupe ubaciti da promijeni tok utakmice... Hrelja???, Gasal??? niko s klupe nije nista uradio do sada osim Bekrica i mozda Beće u par navrata. Ako ce se boriti za grb koji nose i igrati onako kako obojica znaju, od mene imaju bujrum. Treba nam sva moguca podrska i kvalitet za nastavak sezone.NerminFatic je napisao/la: ↑07 sep 2021, 15:59Dakle, u tom slucaju Subasic na klupu i Mekic!Ako su spremni i grizu bar ikoliko kao prije, moglo bi, inace ne vidim smisla da zauzimaju mjesto igracima koji se trude i vec daju neku boju nasoj igri.
Samo ti piši pa ćeš vidjet kad urgiraju kod drugog čovjeka UEFE

Rama je 100% spreman i u potpunosti se oporavio od povrede. Protiv Radnika kad je Baka debitovao nije odigrao loše

Rodjeni su pitarske picke!
Ni pod razno nazad.Ni po koju cjenu.Da sutra kazu da se mi ne vratismo ispali bi.Vidjeli da ih nece niko pa sad ko fol volim Zelja.
Krenuli dobro i evo odjednom cirkus i raspad sistema sa igracima. Na hajr i na dobro
Mogao ga je bar fino pohvaliti, ovako kad mi kaže ima potencijal i željan igre odmah mi je nešto šuhveli. Čuj željan igre, ne može izlizanije bitiINTERVJU/ Abdulah Ibraković o novom pojačanju Želje: Jesu me zvali? Ma, nisu oni naivni
– Denis je kod mene u Kapfenberg došao zimus i zadržao se pola godine. Mlad je, željan igre, ima dobru i mirnu lijevu nogu… Ima potencijal, a da li će biti pojačanje, teško će reći u ovom momentu. Željezničaru treba barem 10 fudbalera da se pojačaju, ako pogledamo kako sada izgledaju, kaže Abdulah Ibraković na početku razgovora za **** portal.
Kaže kako ga niko iz Željezničara nije pitao za Kovačevića.
– Ma, imaju oni sigurno svoje ljude koji su zaduženi za te stvari, iako bi, naravno, bilo poželjno da komuniciramo međusobno kada su takve stvari u pitanju. Sigurno su su se raspitali. Nije Željo baš naivan klub, dodaje Ibraković.

Isto kao gore u onom članku za Štilu i Sinana, čim se stavi epitet kapitalac odmah znam da je fula poučen historijom.

Dodao bih još u tu skupinu epitet "historijska" skupština, jer kod nas je svaka historijska pa se ništa ne promjeni ili bude još gore. Valjda ovu skupštinu nadolazeću nećemo zvati historijskom.

Prisjetimo se posljednje utakmice na Pecari, ponovit ovaj rezultat sad za vikend samo bez stresa oko penala k'o prošli put kad se bacio sa zgrade nisam od muke zbog Lendrićevog penala

-
- Kontakt:
Ljudi je li istina da se vraćaju Štilić i Ramović u ekipu??
https://fkzeljeznicar.ba/foto-denis-kov ... ara/46387/Denis Kovačević novi fudbaler Željezničara
Mladi osamnaestogodišnji omladinski reprezentativac BiH, Denis Kovačević, novi je fudbaler Željezničara. Igrač koji pokriva pozicije beka potpisao je na godinu dana uz opciju produženja ugovor na još jednu godinu.
Kovačević igra na pozicijama lijevog i desnog beka, a nastupe je zabilježio za U18, U19 i U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Blažević na aparatima,ako momak ima šlifa treba ga gurnuti na desnog beka odmah,dobijaš na kvaliteti jer je sigurno bolji od Ante a i dobijaš još jednig mladog igrača kojeg možeš prodati u budućnosti
Dobro će nam doći i Štilić i Rama, svakako smo osakaćeni naprijed, gori ne mogu biti od Mujezinovića ili Subašića
Spavaš li mirno Ante?? Realno je da Ante i dalje bude prva opcija.
Denise sretno!
Spavaš li mirno Ante?? Realno je da Ante i dalje bude prva opcija.
Denise sretno!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Momak je na desom beku igrao samo na Fifi. Gdje to ima ljevaka da igraju na desnom beku

Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
momak je prinova, a da li će biti pojačanje to ćemo vidjeti. uglavnom neka mu je sretno
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Vjeruj brate,toliko smo losi i jalovi prema naprijed,da ako je ovo istina za Stilu i Ramovica,da je to ogroman iskorak. Na stranu sad procesi kluba,ali ovo do sad nije bilo nimalo obecavajuce.
Bulic nam uvalio svog igraca a mi diskutujemo o njegovim kvalitetama i jel lijevi ili je desni bek
Potencijalni investitor nam moze pomoci samo ako ce mu prvi potez biti otkaz svim parazitima u klubu koji bi za sitni interes i svoju mamu prodali..

Potencijalni investitor nam moze pomoci samo ako ce mu prvi potez biti otkaz svim parazitima u klubu koji bi za sitni interes i svoju mamu prodali..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.