Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

samoposmatram
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la samoposmatram » 07 sep 2021, 23:14

Da bi bio prvak u bilo kojoj zemlji, moraš pobijediti druge utakmice, ali i konkurenciju. Kako ćeš biti prvak ako ne dobiješ Rijeku, Hajduk, Osijek i sve druge?

:thumbup:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 sep 2021, 23:15

HarisZe je napisao/la:
07 sep 2021, 23:13
AshburtonG je napisao/la:
07 sep 2021, 23:09
Ko prigovara nesto Petevu nakon onakvog prvog poluvremena, stvarno ima psihickih problema. Odavno nije BiH igrala razigranije nego tih prvih 40ak minuta, a on definitivno nije kriv sto nije bilo makar 2-0 nakon prvih 45min. Drugo nije ni krenulo kako treba i odmah hladan tus. Ono je sramota kako mi branimo prekide. Svaki korner je polupenal.

Dzeko veceras jako indisponiran. Nalic odlican prvo poluvrijeme. Sve izmjene dale svoj doprinos. Stvarno se nema covjeku sta zamjerit.

Dabogda ostao 10 godina na kormilu repke, ako ce se ovako srcano borit i donosit logicne odluke. :bih:
:D Kazahstan u rangu San Marina a go ne mozemo dati dragi nas petrov
Najjači su ovi što su oduševljeni sjajnim poluvremenom protiv KAZAHSTANA!!! I još nismo dali go :damn:
Izgleda da ovo poluvrijeme preuzima primat, nad mitskim poluvremenom protiv francuske. Koji luzeri yebo te :D

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 07 sep 2021, 23:15

samoposmatram je napisao/la:
07 sep 2021, 23:14
Da bi bio prvak u bilo kojoj zemlji, moraš pobijediti druge utakmice, ali i konkurenciju. Kako ćeš biti prvak ako ne dobiješ Rijeku, Hajduk, Osijek i sve druge?

Pavard
Kontakt:

Post Postao/la Pavard » 07 sep 2021, 23:15

Pavard je napisao/la:
07 sep 2021, 23:07
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

slika
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 sep 2021, 23:16

Ko prigovara nesto Petevu nakon onakvog prvog poluvremena, stvarno ima psihickih problema. Odavno nije BiH igrala razigranije nego tih prvih 40ak minuta, a on definitivno nije kriv sto nije bilo makar 2-0 nakon prvih 45min. Drugo nije ni krenulo kako treba i odmah hladan tus. Ono je sramota kako mi branimo prekide. Svaki korner je polupenal.

Dzeko veceras jako indisponiran. Nalic odlican prvo poluvrijeme. Sve izmjene dale svoj doprinos. Stvarno se nema covjeku sta zamjerit.

Dabogda ostao 10 godina na kormilu repke, ako ce se ovako srcano borit i donosit logicne odluke. :bih:
Koji si ti bolesnik...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 sep 2021, 23:16

Protiv Peteva se ne moze rijeci reci.Nije covjek kriv sto se nasi dodaju pred golom.S njegove strane je sve perfektno odradjeno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 sep 2021, 23:18

Ma Petev je kriv za 2 preglupa gola u 2 utakmice. Ovdje izgleda pise previse fudbalskih menadzera, koji smatraju da trenutni ne zna. Ne znam sto se oni ne prijavljuju kad ocigledno vise znaju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 sep 2021, 23:19

Pojedini sa svojim komentarima samo pokazuju koliko smo mi DNO dostigli sa ovom repkom. :) Eh tugo.
@igrajlopte 🐦

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 07 sep 2021, 23:19

07 sep 2021, 23:16

Koji si ti bolesnik...
Evo iskreno sam ti htio odgovorit, ali sam prije toga usao u tvoje postove i vidio da komentiras samo na podforumu repke. Sorry, s takvim intelektualnim kapacitetima ne smijem ulazit u rasprave, poucen prijedjasnjim iskustvima. :bih:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 sep 2021, 23:21

ReX je napisao/la:
07 sep 2021, 23:19
Pojedini sa svojim komentarima samo pokazuju koliko smo mi DNO dostigli sa ovom repkom. :) Eh tugo.
Ti ono rece na nekoj temi da se pribojavas sta ce mlada repka Sveda uciniti nasoj ? I sta ucini ( uz cinjenicu da se slazem s sobom da je mlada repka vecinom menadzerska prcija)? Ocigledno volis kad Bosna izgubi cisto da napises nesto na forumu u fazonu jesam vam rekao. Od svoja zadnja 3 predhodnika igra 3x bolji fudbal.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 sep 2021, 23:21

feniksptica je napisao/la:
07 sep 2021, 23:14
Beduin je napisao/la:
07 sep 2021, 23:10
Ubaciti Gojaka umjesto ponajboljeg pojedinca na terenu i ocekivat da donese prevagu, promijeni nesto, i to u ovakvoj formi i nakon onako lose utakmice protiv Kuwajta, to nek' je na obraz Petevu. Nema opravdanja za to. I to njegovim ulaskom se i formacija promijenila, koja je btw odlicno funkcionisala dok je Nalic igrao.

Za sve ostalo krivi su Sehic i Dzeko, oni su izgubili utakmicu svojim greskama.
Ja ne znam sta to raja ocekuje od Dzeke svaku utakmicu..stvarno bez imalo stida se udara po nekim igracima. Boratovi ga cuvali zivotom..nisu to prepotentni Francuzi da misle da su bolji i da ce lahko.
0d najboljeg igraca i strijelca u historiji reprezentacije i jednog od najboljih napadaca u 21. stoljecu ocekujes golove, nista vise i nista manje. A on u zadnje vrijeme skoro pa ne zna za gol, koliko sam upratio. Konkretno veceras je imao barem 2 cista zicera + onu loptu za Pjanica kad je uzasno gurnuo. Izborio penal, ali na kraju i faul za gol protivnika. Ponajgori bio veceras, kao i dosta utakmica u posljednje vrijeme, budimo realni.

Ja ga opasno gotivim kao napadaca, kao nasu legendu, kao humanistu, ljudinu, ali je vrijeme da se oprosti dok nije jos veci gnjev na sebe navukao. Hvala mu za sve
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2021, 23:21

Ni večeras mu se nema sta prigovoriti.
Svih 90 minuta ispravne odluke!!!
Na njegovu nesreću greške pojedinaca naprijed i nazad su nas koštale sigurne pobjede!

Sada slijedi pravi ispit za Peteva, 2 teške gostujuce utakmice u 3 dana (Kazahstan, Ukrajina).

Jako čudna grupa s još čudnijim rezultatima.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 sep 2021, 23:22

Ma ne moze mu se nista reci osim da ga zamolimo da potpiše na 5 godina. Jedino sto mu ide na dušu su prekidi ali tu podjednaku krivicu s igračima ima. Veceras postavka, prvih 11, izmjene sve perfektno ali jbg
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 sep 2021, 23:23

Koji si ti bolesnik...
Evo iskreno sam ti htio odgovorit, ali sam prije toga usao u tvoje postove i vidio da komentiras samo na podforumu repke. Sorry, s takvim intelektualnim kapacitetima ne smijem ulazit u rasprave, poucen prijedjasnjim iskustvima. :bih:
Ma nemoj se trudit da nam pojašnjavaš Tutine trenerske heroizme, ovdje čitamo spektakularne gluposti svaki dan :thumbup:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 sep 2021, 23:24

Traze pljuvaci Nalica igra, traze 3 5 2 bude..neki ce do smrti traziti mahane.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 07 sep 2021, 23:24

Koji si ti bolesnik...
Ni nemoj pokušavati objasniti osobama s viškom hromozoma, ns mogu oni to shvatiti. Petev je odradio svoje, to što je Džeko odlučio da ne pobijedimo je izvan njegovog uticaja.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 07 sep 2021, 23:27

e jes odradijo svaka mu čast, :urnebes:
Samo Sloboda | COYG

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 sep 2021, 23:27

Fino je postavio igru, da je Džeko realizovao one šanse u prvom poluvremenu druga bi se priča ovdje pričali, ali to je šbb kbb priča, realnost je nešto sasvim drugo.

Izmjene su mu bile pravovremene, promjena formacije u momentima kada je to i trebalo uraditi, sve je on to taktički dobro odradio al' džaba ti je kad rezultat izostane.

Ono što sam primjetio, stara boljka naše reprezentacije koju, sad sam već siguran, ne može ispraviti ni Guardiola, kad smo primili prvi gol sve je otišlo u 3pm, ni igre ni ideje, ma ničega, kao što sam napisao na drugoj temi da nam sudija nije navukao penal nikad mi ne bi gola dali.

Ali to je nekvalitet yebiga, u tim momentima kad treba okrenuti rezultat pokaže se ko su klase u timu, a mi smo ih večeras na terenu imali dvojicu (a ni generalno ih nemamo više, čast Kruniću i Kolašincu) plus je jedan od te dvojice bio u minus fazi od početka do kraja utakmice.

Gojak, Cimirot, Stevanović, Ćivić, Menalo (bez obzira na gol), Demirović, od njih ne možeš očekivati te stvari i zato nam se ovo stalno ponavlja i ponavljat će se u budućnosti.

Edit: I da, morao je narediti igračima da se ne uvlače Šehiću u krilo zadnjih deset minuta (od momenta kad smo preokrenuli), yebote panika k'o da te je Njemačka stisla.

Stani malo na loptu, odigraj koji pas, izležavaj se, glumi povredu, da ne kažem da im uvališ treći na kontru dok su svi u napadu, al' jok yebiga naši se povukli samo nabijaju što dalje od svog gola uz obavezne rizične startove oko šesnaesterca, kakav je i bio onaj Džekin iz kojeg smo fasovali gol na kraju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 sep 2021, 23:33

Dobar selektor jedan od najboljih do sada, imamo igru, glavu i rep, nemas srece.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 sep 2021, 23:34

Ja ne znam kako neki mogu kriviti Peteva sto nismo pobijedili.Pa nije on kriv sto Dzeko ne moze gol sa 4 metra pogodit.Sto pravi amaterski prekrsaj u zadnjoj minuti.Sto Sehic ne zna postavit zivi zid itd..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.