Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nema sta iskreno znam da ce sada mnogi reci vako nako DZEKO najlosiji na terenu , najsporiji i sa obzirom da je doveden da daje golove on samo pasove dijeli i to nije dovoljno morat ce on dobro zagiljati !! ccc nisam ga nikad losijeg vidio!! Dzeko najeb... si u Engleskoj ligi al et...
>>No body likes us but we dont care<<
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije smijesno.jelle je napisao/la:samovasposmatram je napisao/la:pjanic je izmislio fudbal za silvu![]()
![]()
Prvo poluvrijeme najbolji Kolarov
Drugo Dzeko !
Drugo Dzeko !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbt, bolje Džeko ubacuje sa krila negoli svi njegovi suigrači. Inače, im'o je par grešaka, al' je imao i nekoliko dobrih poteza. Moglo se očekivati da će mu danas biti znatno teže negoli protiv Wolverhamptona, iako mu je to bila debitantska utakmica. Silva danas ništa dobro nije napravio, iskreno se nadam da će me demantovati u posljednjih 15-ak minuta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Silva najvece razocarenje

- samir_tm87
- Kontakt:
D€LUX je napisao/la:Nema sta iskreno znam da ce sada mnogi reci vako nako DZEKO najlosiji na terenu , najsporiji i sa obzirom da je doveden da daje golove on samo pasove dijeli i to nije dovoljno morat ce on dobro zagiljati !! ccc nisam ga nikad losijeg vidio!! Dzeko najeb... si u Engleskoj ligi al et...
a sta ocekujes kad mu niko lopte ne da, da uzme loptu od svog gola sve proseva sjedne na loptu i zabije guzicom go ??
Bosnier je napisao/la:Prvo poluvrijeme najbolji Kolarov
Drugo Dzeko !
hahahahaah ti se zezas?? :/
- Interista di cuore
- Kontakt:
Dzeko je ponajbolji u drugom poluvremenu,al ne moze sam...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
evo odmah da ti kažem vako ili nako Silva je tuta,pa Tevez pa Toure, pa onda tiD€LUX je napisao/la:Nema sta iskreno znam da ce sada mnogi reci vako nako DZEKO najlosiji na terenu , najsporiji i sa obzirom da je doveden da daje golove on samo pasove dijeli i to nije dovoljno morat ce on dobro zagiljati !! ccc nisam ga nikad losijeg vidio!! Dzeko najeb... si u Engleskoj ligi al et...

Dragon Town
A jel ti gledas utakmicu ??D€LUX je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Prvo poluvrijeme najbolji Kolarov
Drugo Dzeko !
hahahahaah ti se zezas?? :/
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
glup si liku ...zmaj_Bosne je napisao/la:evo odmah da ti kažem vako ili nako Silva je tuta,pa Tevez pa Toure, pa onda tiD€LUX je napisao/la:Nema sta iskreno znam da ce sada mnogi reci vako nako DZEKO najlosiji na terenu , najsporiji i sa obzirom da je doveden da daje golove on samo pasove dijeli i to nije dovoljno morat ce on dobro zagiljati !! ccc nisam ga nikad losijeg vidio!! Dzeko najeb... si u Engleskoj ligi al et...
Tevez i Dzeko imaju medjusobnu saradnju k'o Giggs i Gerrard.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
ja da sam tevez prije bih loptu u aut nabio nego dzeki dodao!Kop je napisao/la:Tevez i Dzeko imaju medjusobnu saradnju k'o Giggs i Gerrard.
Ovaj Johnson gori od Teveza
Nije mi jasno kako nijedan igrac nezna da ubaci
Nije mi jasno kako nijedan igrac nezna da ubaci
Cuj ti da si Tevez.....D€LUX je napisao/la:ja da sam tevez prije bih loptu u aut nabio nego dzeki dodao!Kop je napisao/la:Tevez i Dzeko imaju medjusobnu saradnju k'o Giggs i Gerrard.

RIP SALE VILENJAK
Parnim danima crvene pilule, neparnim plave. Vidim opet si ih zamijenio...D€LUX je napisao/la:ja da sam tevez prije bih loptu u aut nabio nego dzeki dodao!Kop je napisao/la:Tevez i Dzeko imaju medjusobnu saradnju k'o Giggs i Gerrard.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
No nisi. Ti si obični provokator koji se pojavio na ovom site-u jer je hackovan indeEx.hr.D€LUX je napisao/la:ja da sam tevez prije bih loptu u aut nabio nego dzeki dodao!Kop je napisao/la:Tevez i Dzeko imaju medjusobnu saradnju k'o Giggs i Gerrard.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne ozbiljno dzeko mi je drag igrac nemam nista protiv niti provociram al danas me nekim svojim potezima razocarao fakat..Monolog je napisao/la:No nisi. Ti si obični provokator koji se pojavio na ovom site-u jer je hackovan indeEx.hr.D€LUX je napisao/la:ja da sam tevez prije bih loptu u aut nabio nego dzeki dodao!Kop je napisao/la:Tevez i Dzeko imaju medjusobnu saradnju k'o Giggs i Gerrard.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ti si odmah "ispod" tevezaD€LUX je napisao/la:ja da sam tevez prije bih loptu u aut nabio nego dzeki dodao!Kop je napisao/la:Tevez i Dzeko imaju medjusobnu saradnju k'o Giggs i Gerrard.

Dragon Town