Pa ono, vidjelo se da je od njega zavisi uspjeh, samo mi bilo mrsko kucati toliko

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa ono, vidjelo se da je od njega zavisi uspjeh, samo mi bilo mrsko kucati toliko
Pa eto. Samim tim, ti ne očekuješ uspjeh,onda bi ukoliko se prevariš,više trebao cijeniti takvu titulu,jel tako?dscile je napisao/la: ↑07 sep 2021, 15:29Gomila veterana polovnjaka koja okruzuje LeBrona/Davisa. To je jedna recenica kojom se moze opisati ova ekipa. Vecina igraca koje su doveli su prije 3-4 godine zadnji put imali neku ozbiljnu ulogu.Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:33I sada ako ne osvoje titulu,s Hieldom bi sigurno bilo bolje. Kakve su to priče. A taj Buddy Hield jeste šljucaroš crem de la creme, izvrstan za spacing, ALI, lik je crna rupa. Em zna bit streaky, em je defanzivno jako upitan, nije neki karakter,a u playoffu puno bolje prolaze neki možda dotad kvazi 3&d mediokriteti nego takvi jednodimenzionalni meštri kolikogod bio elitan. Šifra upravo KCP. I OK,u tom slučaju petorku bi samo pojačali, Hield bi u biti bio zamjena za Danny Greena. E,al Danny je kudikamo iskusniji,namazaniji,a da ne pričamo o def.strani.
Očigledno štagod bude,LeBrona će se blatiti. Bude li kiks,sprdanje, toliko igračina,a ne mogu meda.
Bude li poraz u finalu, naglašavat će mu omjer taj navodno sramotan.
Bude li titula,eh lako je sa superteamom, a liga je ionako smeće.
Što se mene tiče,sudeći po reakcijama forum/online stručnjaka, ukoliko učini champa od Westbrooka i Carmela i preko već okrunjenih Netsa, GOAT je riješen.
A sad je momenat da Davis vuce, ne LeBron koji ima 37 godina. Ali sve u svemu, necu zaliti LeBrona ako ne budu imali neki rezultat ove sezone jer je on sam birao s kim ce igrati, kao i inace. Sumnjam da su mogli podovoditi ovolike starce bez njegovog amina.
Neću ih sada analizirati, ajmo reć da se uvelike slažem, no ponavljam. Samim tim kad izražavaš takvu skepsu i smatraš da nije dobar kadar, loš fit,starost,e onda bi potencijalnu titulu "duplo" uvažio,zar ne?dscile je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:09Previse je tu AKO oko Lakersa.. Ako ovaj se uklopi, ako ovaj se unormali, ako ovaj pocne pogadjati.. A cinjenica je da imas gerijatriju od ekipe i jednog od najboljih igraca ikada + jednog od najboljih igraca u ligi.
Super je imati par veterana da ti uzimaju minute i budu lideri u svlacionici, ali imati pola ekipe sa 35+ godina vec i nije. A koga od role igraca imas van tih staraca? Bazemore koji je raspad vec godinama, Nunn koji je solidan igrac i nista vise od tog, THT slicno kao i Nunn samo bez suta, Westbrook koji predstavlja najvece AKO u ekipi (ako se unormali, ako postane beta, ako bude sutirao solidno) i Monka, koji je po meni primjer kakve su igrace trebali ganjati u ovom offseasonu. Suter, mlad, ne zahtjeva veliku ulogu i moze napredovati. Ovi ostali su manje vise ispusena mustikla.
Zasto bi dobio na znacaju, pa svaki tim svake godine ima nekog "Meloa", sta, sad ako BKN osvoji treba Durantu pikati titulu ko 3 titule jer je uzeo sa Millsapom, Aldridgeom i Griffinom? Ne kontam...Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:17Neću ih sada analizirati, ajmo reć da se uvelike slažem, no ponavljam. Samim tim kad izražavaš takvu skepsu i smatraš da nije dobar kadar, loš fit,starost,e onda bi potencijalnu titulu "duplo" uvažio,zar ne?dscile je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:09Previse je tu AKO oko Lakersa.. Ako ovaj se uklopi, ako ovaj se unormali, ako ovaj pocne pogadjati.. A cinjenica je da imas gerijatriju od ekipe i jednog od najboljih igraca ikada + jednog od najboljih igraca u ligi.
Super je imati par veterana da ti uzimaju minute i budu lideri u svlacionici, ali imati pola ekipe sa 35+ godina vec i nije. A koga od role igraca imas van tih staraca? Bazemore koji je raspad vec godinama, Nunn koji je solidan igrac i nista vise od tog, THT slicno kao i Nunn samo bez suta, Westbrook koji predstavlja najvece AKO u ekipi (ako se unormali, ako postane beta, ako bude sutirao solidno) i Monka, koji je po meni primjer kakve su igrace trebali ganjati u ovom offseasonu. Suter, mlad, ne zahtjeva veliku ulogu i moze napredovati. Ovi ostali su manje vise ispusena mustikla.
Što se mene tiče, 80 % ovisi o LeBronu. Ne bude li on u makar istom izdanju ko u bubble pohodu,ne vjerujem da će sa Zapada. A u Westbrooka vjerujem. Ili će si zacementirati status stat paddera i crva svlačione i ekipe ili će se uvelike oprati,tj. LeBron će dobiti na značaju u slučaju da stignu do trona ovako matori i s "NBA looserima" , ex superstarovima - Melo i Russ.
Ne kontam sto stalno spominjes to uvazavanje titule, kao da je bitno hocu li je ja uvaziti ili ne? Komentarisemo sastav i nase vidjenje istog, a nije bitno koliko ce se kome svidjeti ta titula.Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:17Neću ih sada analizirati, ajmo reć da se uvelike slažem, no ponavljam. Samim tim kad izražavaš takvu skepsu i smatraš da nije dobar kadar, loš fit,starost,e onda bi potencijalnu titulu "duplo" uvažio,zar ne?dscile je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:09Previse je tu AKO oko Lakersa.. Ako ovaj se uklopi, ako ovaj se unormali, ako ovaj pocne pogadjati.. A cinjenica je da imas gerijatriju od ekipe i jednog od najboljih igraca ikada + jednog od najboljih igraca u ligi.
Što se mene tiče, 80 % ovisi o LeBronu. Ne bude li on u makar istom izdanju ko u bubble pohodu,ne vjerujem da će sa Zapada. A u Westbrooka vjerujem. Ili će si zacementirati status stat paddera i crva svlačione i ekipe ili će se uvelike oprati,tj. LeBron će dobiti na značaju u slučaju da stignu do trona ovako matori i s "NBA looserima" , ex superstarovima - Melo i Russ.
Naporan si postao, kad skontas da GOATa ne cine samo statistika i titule, prestat ces da ih spominjes u istoj recenici...Najbolji svih vremena, ok, to moze redati kako ko hoce, nekom je Iverson najbolji, ali NAJVECI ima skroz drugo znacenje koje fanovi LeBrona ocigledno ne kontaju...Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:57Dakle, nije stvar u tome nego čitajući vas,očigledno ne svrstavate Lakerse u glavnog favorita. Samim tim, titula bi bila "vrednija" nego Durantu u GSW bez dileme. BITNO je itekako, pa to je valjda 20 % ,a malo sam i rekao, u eteru iako zadnjih par godina smanjenog obujma,no dogodi li se titula Lakerima,e onda će to preuzeti NBA rasprave u potpunosti. LEbRON VS MJ.
Ako je Westbrook takav uteg u playoffu, ako su tako stari, ako su Netsi toliki favoriti, pa onda bi ova titula bila brutalno sjajna u legacyu.
ti si naporan,samo o nuggetsima piskaraš. a nek sam naporan,nije zabranjeno. kakve su to floskule,laprdanja. naravno da ne mogu i nikada to neću shvatiti kad je to isprazna priča. ja nisam fan lebrona,najdraži igrači su mi simmons i korkmaz.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:10Naporan si postao, kad skontas da GOATa ne cine samo statistika i titule, prestat ces da ih spominjes u istoj recenici...Najbolji svih vremena, ok, to moze redati kako ko hoce, nekom je Iverson najbolji, ali NAJVECI ima skroz drugo znacenje koje fanovi LeBrona ocigledno ne kontaju...Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:57Dakle, nije stvar u tome nego čitajući vas,očigledno ne svrstavate Lakerse u glavnog favorita. Samim tim, titula bi bila "vrednija" nego Durantu u GSW bez dileme. BITNO je itekako, pa to je valjda 20 % ,a malo sam i rekao, u eteru iako zadnjih par godina smanjenog obujma,no dogodi li se titula Lakerima,e onda će to preuzeti NBA rasprave u potpunosti. LEbRON VS MJ.
Ako je Westbrook takav uteg u playoffu, ako su tako stari, ako su Netsi toliki favoriti, pa onda bi ova titula bila brutalno sjajna u legacyu.
Meni je apsolutno svejedno za njegov legacy, ne gledam kosarku zbog toga, pa i ne kontam cemu opterecivanje istim. Niti sam usao da diskutujem sta ce biti ako uzme, nego da komentarisem moje vidjenje ekipe.Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:57Dakle, nije stvar u tome nego čitajući vas,očigledno ne svrstavate Lakerse u glavnog favorita. Samim tim, titula bi bila "vrednija" nego Durantu u GSW bez dileme. BITNO je itekako, pa to je valjda 20 % ,a malo sam i rekao, u eteru iako zadnjih par godina smanjenog obujma,no dogodi li se titula Lakerima,e onda će to preuzeti NBA rasprave u potpunosti. LEbRON VS MJ.
Pa dobro,nije te briga,mene jest, odgovorio si mi,zahvaljujem. Nisam preopterećen time, no to je jako zanimljivo mnogima pa i meni. Ako netko je porketao najviše tema,to sam ja. I uglavnom ne bi bilo pvoratnih informacija,niti ste pratili nit vas zanimalo,al kad se pokrene od trollova rasprava,e onda se svi uključe. Ali kad LeBrona spomeneš u kontekstu koji ne odgovara nekima,odmah idu optužbe i kritike.dscile je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:19Meni je apsolutno svejedno za njegov legacy, ne gledam kosarku zbog toga, pa i ne kontam cemu opterecivanje istim. Niti sam usao da diskutujem sta ce biti ako uzme, nego da komentarisem moje vidjenje ekipe.Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:57Dakle, nije stvar u tome nego čitajući vas,očigledno ne svrstavate Lakerse u glavnog favorita. Samim tim, titula bi bila "vrednija" nego Durantu u GSW bez dileme. BITNO je itekako, pa to je valjda 20 % ,a malo sam i rekao, u eteru iako zadnjih par godina smanjenog obujma,no dogodi li se titula Lakerima,e onda će to preuzeti NBA rasprave u potpunosti. LEbRON VS MJ.
A druga stvar, da Lakersi za mene nisu glavni favoriti, to mogu bez dileme reci. I ja sumnjam da ce iko uzeti prsten preko zdravih Netsa.. a ako neko uzme, sumnjam da ce to biti Lakersi. Sto ne znaci da je nemoguce, jer je kosarka brdo faktora, a ne samo imena na papiru.
Bolje piskarati o Nuggetsima nego citati tvoje gluposti svako malo, ohani, oguli jabuku....Jasta, Korkmaz pogotovo, cak si cini mi se i hejter Lebrona, nego onako eto ga branis i pokusavas uvaliti gdje ne pripada, providan si ko SDA botovi na klix forumuFelixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:13ti si naporan,samo o nuggetsima piskaraš. a nek sam naporan,nije zabranjeno. kakve su to floskule,laprdanja. naravno da ne mogu i nikada to neću shvatiti kad je to isprazna priča. ja nisam fan lebrona,najdraži igrači su mi simmons i korkmaz.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:10Naporan si postao, kad skontas da GOATa ne cine samo statistika i titule, prestat ces da ih spominjes u istoj recenici...Najbolji svih vremena, ok, to moze redati kako ko hoce, nekom je Iverson najbolji, ali NAJVECI ima skroz drugo znacenje koje fanovi LeBrona ocigledno ne kontaju...Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:57Dakle, nije stvar u tome nego čitajući vas,očigledno ne svrstavate Lakerse u glavnog favorita. Samim tim, titula bi bila "vrednija" nego Durantu u GSW bez dileme. BITNO je itekako, pa to je valjda 20 % ,a malo sam i rekao, u eteru iako zadnjih par godina smanjenog obujma,no dogodi li se titula Lakerima,e onda će to preuzeti NBA rasprave u potpunosti. LEbRON VS MJ.
produži s ovom retorikom nekom neozbiljnom,meštre. primjerice tima kojima je iverson najbolji
Jazavče,javi se i repliciraj na gluposti. Jer ovako uopćeno napisano istu vrijednost ima da ja kažem: "E,ti si šupak,****,bla-bla". NIŠTAVNU.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:26Bolje piskarati o Nuggetsima nego citati tvoje gluposti svako malo, ohani, oguli jabuku....Jasta, Korkmaz pogotovo, cak si cini mi se i hejter Lebrona, nego onako eto ga branis i pokusavas uvaliti gdje ne pripada, providan si ko SDA botovi na klix forumuFelixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:13ti si naporan,samo o nuggetsima piskaraš. a nek sam naporan,nije zabranjeno. kakve su to floskule,laprdanja. naravno da ne mogu i nikada to neću shvatiti kad je to isprazna priča. ja nisam fan lebrona,najdraži igrači su mi simmons i korkmaz.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:10
Naporan si postao, kad skontas da GOATa ne cine samo statistika i titule, prestat ces da ih spominjes u istoj recenici...Najbolji svih vremena, ok, to moze redati kako ko hoce, nekom je Iverson najbolji, ali NAJVECI ima skroz drugo znacenje koje fanovi LeBrona ocigledno ne kontaju...
produži s ovom retorikom nekom neozbiljnom,meštre. primjerice tima kojima je iverson najbolji
Ne postaje da ih uzme jos 10, ako ce ti biti lakse, uzivaj u zabludama, cmokFelixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:31Jazavče,javi se i repliciraj na gluposti. Jer ovako uopćeno napisano istu vrijednost ima da ja kažem: "E,ti si šupak,****,bla-bla". NIŠTAVNU.JHam je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:26Bolje piskarati o Nuggetsima nego citati tvoje gluposti svako malo, ohani, oguli jabuku....Jasta, Korkmaz pogotovo, cak si cini mi se i hejter Lebrona, nego onako eto ga branis i pokusavas uvaliti gdje ne pripada, providan si ko SDA botovi na klix forumuFelixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:13
ti si naporan,samo o nuggetsima piskaraš. a nek sam naporan,nije zabranjeno. kakve su to floskule,laprdanja. naravno da ne mogu i nikada to neću shvatiti kad je to isprazna priča. ja nisam fan lebrona,najdraži igrači su mi simmons i korkmaz.
Šta,Korkmaz pogotovo? Sad ćeš mi još namještati tko mi je drag,a tko ne. Kakav lik. Nisam nikakav hater LeBrona,neizmjerno ga cijenim. Branim ga? Za što ga imam braniti? To ti misliš da ne pripada jer si hater očigledno. Nisam ustvrdio da je GOAT. Uzme li titulu,postaje. Provaljen si, lapane.
Pazi,protuargument on uzima "nekome je Iverson najbolji". Hahaha
Ako ju je zacementirao kao Federer onda je na tankom ledu taj njegov GOAT status.Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:45Pa dobro, ako baš idemo pod neformalnu GOAT definiciju, Jordan je zabetoniran isto ko i Federer. Onda eto, B.O.A.T.
Prestajem s temom i razmjenom teških riječi,nikada prvi naravno. Znam koliko je osjetljivo poturati ljudima pred nos nešto/nekog tko/što im smrdi ma koliko ih stvarnost demantirala.
NIJE. Prilično je jasno. Ko što je Ali konsenzusni GOAT, takvi su Federer i MJ. A veoma je upitno da li su najbolji, mnogo činjenica govori da niti jedan od njih nije. Federer već nije GOAT u tom kontekstu čisto teniskom,po rekordima,statsima, rezultatima. Al GOAT ostaje u smislu toga koliko ima fanova, koliko je atraktivno igrao, koliko je dominantan van terenea sponzorski,popularnošću... O tome se radi.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:51Ako ju je zacementirao kao Federer onda je na tankom ledu taj njegov GOAT status.Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 18:45Pa dobro, ako baš idemo pod neformalnu GOAT definiciju, Jordan je zabetoniran isto ko i Federer. Onda eto, B.O.A.T.
Prestajem s temom i razmjenom teških riječi,nikada prvi naravno. Znam koliko je osjetljivo poturati ljudima pred nos nešto/nekog tko/što im smrdi ma koliko ih stvarnost demantirala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.