FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
random fact...serif tiraspol ove sezone od europe zaradio 16.76 miliona eura
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Ovo je samo nastavak ponižavanja našeg kluba od strane Saveza.Nažalost,ovo je pokazatelj koliko imamo snage da nas razni selektori ponižavaju i djecu koja igraju za naš klub omalovazavaju i stavljaju u drugi plan pred raznim Starčevićima,Đidićima i ostalima iz Banjalučko/Mostarskog pakta.
Sta mislite hoce li Mostarci stvarat probleme dole sad u petak ? Ko lafo smo braca, kontam da idem, pa zato pitam 

Sarajevo ljubavi moja.
Zato pojačaš još više kvalitet i rad u akademiji i prestaneš slati tu djecu na okupljanja, nego im platiš igranje turnira širom evrope (pa i svijeta), kao u onaj vakat po dolasku Tana, kada su isli i u italiju i česku i hrvatsku itd. Nase mlade repke su takav odron da to skoro sem statistike poziva, nemas nikakvu korist jer to niko skoro ni ne gleda.michplatini je napisao/la: ↑07 sep 2021, 16:50Ovo je samo nastavak ponižavanja našeg kluba od strane Saveza.Nažalost,ovo je pokazatelj koliko imamo snage da nas razni selektori ponižavaju i djecu koja igraju za naš klub omalovazavaju i stavljaju u drugi plan pred raznim Starčevićima,Đidićima i ostalima iz Banjalučko/Mostarskog pakta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Registracija igrača i danas znači ništa...?
-
- Kontakt:
Slažem sePantelija je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:04Zato pojačaš još više kvalitet i rad u akademiji i prestaneš slati tu djecu na okupljanja, nego im platiš igranje turnira širom evrope (pa i svijeta), kao u onaj vakat po dolasku Tana, kada su isli i u italiju i česku i hrvatsku itd. Nase mlade repke su takav odron da to skoro sem statistike poziva, nemas nikakvu korist jer to niko skoro ni ne gleda.michplatini je napisao/la: ↑07 sep 2021, 16:50Ovo je samo nastavak ponižavanja našeg kluba od strane Saveza.Nažalost,ovo je pokazatelj koliko imamo snage da nas razni selektori ponižavaju i djecu koja igraju za naš klub omalovazavaju i stavljaju u drugi plan pred raznim Starčevićima,Đidićima i ostalima iz Banjalučko/Mostarskog pakta.
Velež kuka kako deveraju sa U21 igracima, kao na njih to najvise utice... Mali Zubanovic igra za U21 repku
svi znamo kako. Da nas hoce kazahstan natrpati 0:3 sve vam vise j**** lihvarsko
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Vico ostaje do kraja mandata, pobjede i porazi reprezentacije apsolutno njeg neugrozavaju.
-
- Kontakt:
Fino ovo danas sto je otvoren trening, podijelili navijacima majice. Takvi potez nam trebaju zbližavanje, zajedništvo a ne podjele. Valjda dolaze pameti da od zatvaranja i S Koreje nema koristi da se moramo okrenuti vracanju pravom odnosu klub- navijaci
- Devetomjesto
- Kontakt:
Jel plaćen porez ? 

- Devetomjesto
- Kontakt:
Svi su registrovani!
-
- Kontakt:
Je li bio FaMino na treningu?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Jeste ali u Londonu

nema Fanima, Kobiljara, Ramića i Trake
Neko ko je bio na treningu? Upratio sam da nema Fanima, Kobiljara, zna li se razlog?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Zbog posla,a i zivim daleko od Butmira nisam imao priliku danas da odem.Moze li neko ko je bio odgovoriti sta su odgovorili na pitanje hoce li stranci igrati u petak?(zamolio bi za odgovore bez gluposti i trolanja)
Zasto Kobiljar nije bio na treningu?Nije valjda neka jaca povreda?
Zasto Kobiljar nije bio na treningu?Nije valjda neka jaca povreda?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 sep 2021, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!