Vjerovatno si upravu, oni svakako između sebe najbolje znaju za te menadžerske igrice ako ih ima.Konzerva je napisao/la: ↑07 sep 2021, 08:51baljezgarije sa strane ne utico nesto plaho na igrace kao sto los rezultat utice....Raonffa je napisao/la: ↑07 sep 2021, 00:47Dobro je Asmir uzdrmao javnost, plus još komentari njegovog oca, Vice, Peteva i ove neke fejk poruke, moram priznati da nikada nije bilo ovako negativno nabrijana atmosfera oko repke, makar u zadnjih 10 godina.
Iako mi se čini, makar po slikama (koje i nisu mjerilo), da to nije uticalo na igrače.
igraci su sigurno dobili zaleta sa remijem protiv francuske, uvjerili sebe i navijace da mogu do 2 mjesta.
a sad da skupina milionera koja ganja loptu se nesto kvari atmosfera radi necijih baljezgarija sa strane je smijesno
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To je sigurno istina. Ja mu reply na twitteru nešto za poker i on me blokiro. Dakle i on je svjestan šta je.
Nije mi jasno kad je Krunic stigao obnoviti povredu, buduci da su mediji sinoc nakon zadnjeg treninga pisali da je spreman za Kazahstan. U svakom slucaju, ne bi bilo dobro da se promijeni formacija, a radije bih gledao Gojaka prije Loncara. Nalic dolazi u obzir samo umjesto Demirovica, a nikako da obojica igraju.
Ni ja to ne kontam, vidjet ćemo hoće li igrati sad za vikend u klubu.Ghuraba je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:17Nije mi jasno kad je Krunic stigao obnoviti povredu, buduci da su mediji sinoc nakon zadnjeg treninga pisali da je spreman za Kazahstan. U svakom slucaju, ne bi bilo dobro da se promijeni formacija, a radije bih gledao Gojaka prije Loncara. Nalic dolazi u obzir samo umjesto Demirovica, a nikako da obojica igraju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pomalo me hvata mala euforija, moram priznati...
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 07 sep 2021, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Nesto sumnjam da ce Nalic poceti jer je odradio 90 minuta protiv Kuvajta...ali hajd vidjet ćemo.
Ako ništa nadam se da ce makar Stevanovic umjesto Cipetica.
Ja bih radije gledao Hajradinovica nego Gojaka.
Ako ništa nadam se da ce makar Stevanovic umjesto Cipetica.
Ja bih radije gledao Hajradinovica nego Gojaka.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Nesto mi prodje kroz glavu, kad je zadnji put igrač iz naše lige igrao u nekom kvalifikacionom meču ?
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Cipetic protiv Sjeverne Irske. Jeste baraz, ali je bila jos veca tezina utakmice nego sadHasicuVratiSe je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:29Nesto mi prodje kroz glavu, kad je zadnji put igrač iz naše lige igrao u nekom kvalifikacionom meču ?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Igrao je Cipetić baraž protiv Sjeverne Irske kao igrač Širokog.HasicuVratiSe je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:29Nesto mi prodje kroz glavu, kad je zadnji put igrač iz naše lige igrao u nekom kvalifikacionom meču ?
"We need to suffer. And we need to fight."
Odmah da krenu teorije zavjere, ruši repstaciju jer je Srbin, lagano, nije da nismo navikli.Raonffa je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:20Ni ja to ne kontam, vidjet ćemo hoće li igrati sad za vikend u klubu.Ghuraba je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:17Nije mi jasno kad je Krunic stigao obnoviti povredu, buduci da su mediji sinoc nakon zadnjeg treninga pisali da je spreman za Kazahstan. U svakom slucaju, ne bi bilo dobro da se promijeni formacija, a radije bih gledao Gojaka prije Loncara. Nalic dolazi u obzir samo umjesto Demirovica, a nikako da obojica igraju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma ako Gojak bude fakat startao pišaj ga onda. Mada opet sumnjam, ne bi bio prvi put da ovi "insajderi" fulaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Znaci nisam jedini

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Jest, hvala momci 

Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Ma nije nego kontam pet dana spominju kako je spreman, i on je sam to rekao, i onda se povrijedi ponovo na zadnjem treningu, baš kurata sreća.MoodyHank je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:32Odmah da krenu teorije zavjere, ruši repstaciju jer je Srbin, lagano, nije da nismo navikli.Raonffa je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:20Ni ja to ne kontam, vidjet ćemo hoće li igrati sad za vikend u klubu.Ghuraba je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:17Nije mi jasno kad je Krunic stigao obnoviti povredu, buduci da su mediji sinoc nakon zadnjeg treninga pisali da je spreman za Kazahstan. U svakom slucaju, ne bi bilo dobro da se promijeni formacija, a radije bih gledao Gojaka prije Loncara. Nalic dolazi u obzir samo umjesto Demirovica, a nikako da obojica igraju.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Ja nekako očekujem BOOM od Gojaka ako zaigra od prve, znamo da zna lopte, možda to što bude u prvih 11 bude injekcija samopouzdanja kojeg mu itekako fali.
352
Sehic
Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin
Stevanovic, Pjanic, Cimirot, Kolasinac
Hajradinović
Dzeko, Demirovic
Igrači prevage bi trebalo da budu Stevanovic i Kolasinac!
Ne bih se iznenadio da izvede 442
Sehic
Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin
Stevanovic, Pjanic, Cimirot, Kolasinac
Hajradinović
Dzeko, Demirovic
Igrači prevage bi trebalo da budu Stevanovic i Kolasinac!
Ne bih se iznenadio da izvede 442
Ova postava izgleda super, Stevanović daleko prodorniji i kvalitetniji igrač od Cipetića, zna i centrirati, a ne svaki centaršut da ide po podu i jedva dođe do šesnaesterca.

bošnjanin
Jedina zamjerka je sto Stevanovic mora grijati klupu Cipeticu....Kad primi loptu,jedno dijete odustane od fudbala
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja kontam da je odradio trening, ali da je osjetio zatezanje i da ga zato ne žele forsirati, možda bude na klupi pa uđe ako bude gusto.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mene samo interesuje od kud se našao Cipetic u reprezentaciji mislim očigledno je da se dogovaraju podplacaju da bude tu mislim stvarno, dva mlada igrača koji bi trebali biti tu umjesto njega a on svoju guzicu da izvines uvalio se u reprezentaciji da bi se prodao ovo više stvarno je postalo toliko providno da nije normalno čim ga vidim povraća mi se.Captain4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 08:14Apsolutno. I još imati tu u opcijama Matea Sušića.
Todoroviću bih ja zakonski zabranio da igra fudbal nakon one utakmice protiv Finske, a Cipetića poslati da bude kapiten invalidske reprezentacije.
Zamisli kakav će rat nastati još ako zijanimo ovo.prisonbreak je napisao/la: ↑07 sep 2021, 02:01Sve smisljeno odradjeno, da nema velike euforije radi Francuske, jer inace pod euforijom gubimo tekme. Bravo Vico, bravo Begovicu i Barabrezu! KLASE!![]()