Sve rečeno.braco je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:49Teško je bilo šta pronaći o ovom Kovačeviću. Malo sam kopao po netu, uglavnom vidim prošle sezone je odigrao za austrijskog drugoligaša Kapfenberg gdje je ušao 3 puta s klupe po jednocifren broj minuta (8,6,8) i igrao je 2 puta od prve minute (73 minute i 57 minuta). Iskopao sam da je zimus bio na probi u austrijskom drugoligašu GAK ali je nije prošao. Zatim je potpisao za Ibrakovićev Kapfenberg vjerovatno jer je Ibrak dobar sa Stefanom Bulićem koji je bio danas u plavom salonu na Kovačevićevom predstavljanju.
Budući da nisam nikad gledao ovog Kovačevića nemam šta pisati o njemu osim da mu poželim sreću, valjda bude kakvog hajra od njega.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Pardon, moram se ispravit nije bio na probi u GAK-u pogrešno sam pročitao već je samo kod Ibrakovića bio na probi.
Zadnje 2 sam pogodio tekme nadam se da necu ove 3 iduce ali ja ocekujem 2 boda.Nadam se da grjesim.
Težak period...
-
- Kontakt:
Sto admireee
Zbog ovih što pokušavaju da opstruišu i ovaj saziv Skupštine i novih potencijalnih članova UO i NO. Ponovo hoće da dižu zidove, prave umjetne probleme i ne nude alternativu zauzvrat.
Puna podrška legalnim instancama kluba koje rade na ozdravljenju, povezivanju i unapređivanju funkcioniranja kluba.
Dušmani... Kao što kažu braća sa juga..

Pazi ti ovo. Ko neki stand na pijaci nasprem plavog salona. I dje oni igraju haha.. Oj mati mila.

Hvala svim iz bivse uprave sto su sudjelovali i pokrenuli inicijativu za rekonstrukciji istog. Kad gledas fotke, izgleda svjetsko.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Nista licno protiv malog Kovacevica. Nek mu je sretno!!
Ali gdje je napadac, krilo, desni bek? Ko da nam je cilj gomilati igrace..
Ali gdje je napadac, krilo, desni bek? Ko da nam je cilj gomilati igrace..
@Admir74 svaka čast jaraneeeeeeeeeeeeeee,po stoti put se slažem sa tobom,podrška ljudima koji rade na ozdravljenjuAdmir74 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 17:51Zbog ovih što pokušavaju da opstruišu i ovaj saziv Skupštine i novih potencijalnih članova UO i NO. Ponovo hoće da dižu zidove, prave umjetne probleme i ne nude alternativu zauzvrat.
Puna podrška legalnim instancama kluba koje rade na ozdravljenju, povezivanju i unapređivanju funkcioniranja kluba.
BOSANSKA KRAJINA
To se ne smije dozvoliti ni po koju cijenu inace nam nema spasa.Admir74 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 17:51Zbog ovih što pokušavaju da opstruišu i ovaj saziv Skupštine i novih potencijalnih članova UO i NO. Ponovo hoće da dižu zidove, prave umjetne probleme i ne nude alternativu zauzvrat.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
“Nije bilo na početku ništa ozbiljno, da bi na kraju postalo ozbiljno i došao sam tu. Nisam prošao pripreme s ekipom, trenirao sam individualno i s juniorima Željezničara. Trenutno nisam baš najspremniji, ali radim svaki dan i dodatno kako bi se spremio i pomogao ekipi” – započeo je Memija.
S obzirom na činjenicu da je trenirao sa ekipom Željezničara mnogi su očekivali da se ovaj fudbaler priključi plavima sa “Grbavice”, ali do toga ipak nije došlo.
“Da, mnogi su to očekivali, ali jednostavno nije došlo do dogovora. Željo je moj klub i uvijek će biti. Želim im sve najbolje u ovoj sezoni” – poručio je novi fudbaler Zrinjskog.
...te dodao da su visoke ambicije Zrinjskog bile glavni faktor koji ga je podstakao da se priključi ekipi:
“To je ono što me privuklo da dođem u Zrinjski. Zrinjski je zadnjih 10 godina uvijek u samom vrhu, bore se za titulu i Evropi i to me privuklo.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kod nas svake godine neke opstrukcije. Od Misketa i njegovih uprava pa do ovih danas.
Ili jesi ili nisi !
Ili jesi ili nisi !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Puna podrška Harkiju i Srdiću
Jazavac najodvratnijibraco je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:28“Nije bilo na početku ništa ozbiljno, da bi na kraju postalo ozbiljno i došao sam tu. Nisam prošao pripreme s ekipom, trenirao sam individualno i s juniorima Željezničara. Trenutno nisam baš najspremniji, ali radim svaki dan i dodatno kako bi se spremio i pomogao ekipi” – započeo je Memija.
S obzirom na činjenicu da je trenirao sa ekipom Željezničara mnogi su očekivali da se ovaj fudbaler priključi plavima sa “Grbavice”, ali do toga ipak nije došlo.
“Da, mnogi su to očekivali, ali jednostavno nije došlo do dogovora. Željo je moj klub i uvijek će biti. Želim im sve najbolje u ovoj sezoni” – poručio je novi fudbaler Zrinjskog.
...te dodao da su visoke ambicije Zrinjskog bile glavni faktor koji ga je podstakao da se priključi ekipi:
“To je ono što me privuklo da dođem u Zrinjski. Zrinjski je zadnjih 10 godina uvijek u samom vrhu, bore se za titulu i Evropi i to me privuklo.
-
- Kontakt:
Ma jok, malo se zezam jer je jedan forumaš ovdje trollao nedavno u vezi njih dvojice

-
- Kontakt:
Dan 2 - nema objave za jučerašnje "pojačanje" na lijevom beku.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Udruženje Plavi fond u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH, FK Željezničar i UNFKŽ-The Maniacs, organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi održat će se 10. septembra 2021. godine (petak) u vremenu od 11 do 18 sati, u prostorijama Plavog salona na Stadionu Grbavica.
U svrhu informisanja Zavoda i radi ispitivanja interesa za akciju, molimo Vas da popunite aplikacioni formular dostupan na linku:
https://forms.gle/vxkYR9rnLGwEFTBu9
Učesnicima koji se odazovu na akciju, biti će izdata potvrda na osnovu koje će moći besplatno prisustvovati utakmici FK Željezničar - FK Velež Mostar.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi održat će se 10. septembra 2021. godine (petak) u vremenu od 11 do 18 sati, u prostorijama Plavog salona na Stadionu Grbavica.
U svrhu informisanja Zavoda i radi ispitivanja interesa za akciju, molimo Vas da popunite aplikacioni formular dostupan na linku:
https://forms.gle/vxkYR9rnLGwEFTBu9
Učesnicima koji se odazovu na akciju, biti će izdata potvrda na osnovu koje će moći besplatno prisustvovati utakmici FK Željezničar - FK Velež Mostar.
- lijevapolutka
- Kontakt:
a sto te to čudi, nama je jos uvijek u rosteru Amar Mehić i Dženan OsmanovićSudoHusika je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:20Dan 2 - nema objave za jučerašnje "pojačanje" na lijevom beku.
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lokomotifa, Sarun i 49 gostiju.