Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Šteta ovih mladih talentovanih momaka, Ahmedhodžiča, Demirovića, Hadžikadunića, Dedića, Gazibegovića, Muharemovića...
Došli su u najgore balkansko blato, da im kriminalci i dojučerašnja fukara kroji budućnost.
Došli su u najgore balkansko blato, da im kriminalci i dojučerašnja fukara kroji budućnost.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Uzimamo Kazakhstan rutinski, krezubaši će se euforično vratiti i razglabati o scenarijima i bodove sabirati.
Iskreno bio bih zadovoljan kada bi se ova limitirana ekipa borila do zadnjeg kola za tu drugu poziciju a ostalo bi bilo samo bonus.
Trojka u zadnjoj liniji se uigrala i Džeko izgleda ima ozbiljniji pristup repci, cvajtaši Demirović i Nalić mogu unijeti neku energiju u napadu. Sve u svemu nije loše kako sam vjerovao prije par mjeseci da će biti.
Iskreno bio bih zadovoljan kada bi se ova limitirana ekipa borila do zadnjeg kola za tu drugu poziciju a ostalo bi bilo samo bonus.
Trojka u zadnjoj liniji se uigrala i Džeko izgleda ima ozbiljniji pristup repci, cvajtaši Demirović i Nalić mogu unijeti neku energiju u napadu. Sve u svemu nije loše kako sam vjerovao prije par mjeseci da će biti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
5 pobjeda do kraja uz jedan kiks Francuske protiv Finske i prvi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 sep 2021, 11:24Uzimamo Kazakhstan rutinski, krezubaši će se euforično vratiti i razglabati o scenarijima i bodove sabirati.
Steta sto nije Prevljak dao ono u Francuskoj. Sada bi sami odlucivali o prvom mjestu.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Ja sam kupio karte za Uzbekistan, kako sad Kazahstan neki, je li to isto ?
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
-
- Kontakt:
Nadam se da Nalic ulazi umjesto Gojaka. Kao da vidim, kostace nas svega veceras ...
Zadnja izmjena: Swanfilter, dana/u 07 sep 2021, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Barbarez rahiljski pokušava gasiti vatru, nema spasa za propalog kockara. Zamisli kakvu nafaku moraš imati da budeš kapiten reprezentacije protiv četnika, pa i Avdija Vršajević bi se u toj ulozi vratio kao heroj. Malo priđeš sudiji, rukama koji put pokažeš da nas gađaju i postaneš kao neka legenda.

"We need to suffer. And we need to fight."
- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesmo li jos uvijek u onoj fazi kad se racuna...ako mi ovako, a oni onako, pa mi sve dobijemo, oni kiksaju, idemo u baraz 100%

Obicno se vec u septembru pozdravimo od nadanja, ove godine izgleda traje duze. Raspored nas pomilovao.

Obicno se vec u septembru pozdravimo od nadanja, ove godine izgleda traje duze. Raspored nas pomilovao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Barbareza treba razumiti, sreća pa je uvidio da je bespotrebno pokrenuo raspravu u ovom trenutku.
Za mene će gospodin Barbarez uvijek biti legenda BH fudbala.
Za mene će gospodin Barbarez uvijek biti legenda BH fudbala.
⚜️~⚜️~⚜️
Barbarez je samo rekao istinu. "Mogao sam i ja obuci ovaj plavi dres" sto u prevodu znaci ovi su toliko losi (sto i jesu) da bi i ja u poznim godinama za fudbal mogao igrati ovako. Covjek prokomentarisao igrace Kuwait-a i digla se pompa kako napada nase igrace.
HasicuVratiSe je napisao/la: ↑07 sep 2021, 11:35Ja sam kupio karte za Uzbekistan, kako sad Kazahstan neki, je li to isto ?

Hvala ti.
- AndreWilliams
- Kontakt:
2-0 veceras! Samo strpljivo... 

Ja samo neznam, Tko je i kako donio druge zakljucke? Barba ih trola al trola…Hare1902 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 11:46Barbarez je samo rekao istinu. "Mogao sam i ja obuci ovaj plavi dres" sto u prevodu znaci ovi su toliko losi (sto i jesu) da bi i ja u poznim godinama za fudbal mogao igrati ovako. Covjek prokomentarisao igrace Kuwait-a i digla se pompa kako napada nase igrace.
-
- Kontakt:
Kako ovi uhljebari sa ovakvim vodjenjem saveza i repke planiraju dovesti buduce potencijalne "nase" igrace iz dijaspore?
Dodji ovamo, borit ces se za mjesto sa menadzerski placenim babinim sinovima, morat ces slusat upute kriminalaca iz saveza, igrat ces pred polupraznim tribinama...i da, nikad neces otici na veliko takmicenje.
Dobro dosao, jedva te cekamo.
Dodji ovamo, borit ces se za mjesto sa menadzerski placenim babinim sinovima, morat ces slusat upute kriminalaca iz saveza, igrat ces pred polupraznim tribinama...i da, nikad neces otici na veliko takmicenje.
Ko ti kaze da ce dovoditi uopste? Druga ili treca generacija koja stasta u Njemackoj,Švedskoj itd,nece ovu zemlju dozivljavat kao ovi sad,njihovi roditelji ce biti rodjeni tamo... rijetko ili nikako ce dolaziti u BiH... BiH ce im biti strana zemlja,cim ne budu imali nenu i didu u BiH koji su poveznica s njima i njihovim identitetom,mi cemo p.rdnut u fenjer sto se tice dijaspore, to je neminovnost...Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 12:07Kako ovi uhljebari sa ovakvim vodjenjem saveza i repke planiraju dovesti buduce potencijalne "nase" igrace iz dijaspore?
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 07 sep 2021, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 11:38
Barbarez rahiljski pokušava gasiti vatru, nema spasa za propalog kockara. Zamisli kakvu nafaku moraš imati da budeš kapiten reprezentacije protiv četnika, pa i Avdija Vršajević bi se u toj ulozi vratio kao heroj. Malo priđeš sudiji, rukama koji put pokažeš da nas gađaju i postaneš kao neka legenda.![]()
Sergej je u događaje zadnjih 48h uvucen ni kriv, ni duzan. Al, ti si poglup kao sto ti i slika avatara pokazuje ...
- Goalgetter
- Kontakt:
A sta je Sergej napisao lose u onom proslom twitu? Lik je pisao za igrace u plavim dresovima (Kuvajt) a ne nasu repku.
-
- Kontakt:
opet isto, i za tebe pametnjakovicu, pitanje: Sta je Barbarez napisao u tweetu protiv reprezentacije, sem komentara na ocajnu igru u prvom poluvremenu protiv STO CETRDESET i SESTE reprezentacije svijeta?Captain4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 11:38
Barbarez rahiljski pokušava gasiti vatru, nema spasa za propalog kockara. Zamisli kakvu nafaku moraš imati da budeš kapiten reprezentacije protiv četnika, pa i Avdija Vršajević bi se u toj ulozi vratio kao heroj. Malo priđeš sudiji, rukama koji put pokažeš da nas gađaju i postaneš kao neka legenda.![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Eto jedna anketica. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hansestadt, kakarut, klasik, Mostarska, Skojevska i 37 gostiju.